الان با نت ملی چه کسانی دارند ترید میکنند؟

سلام دوستان عزیزم لطفا توضیح بدین تا مانع ها رو از جلو هم دیگه برداریم :slight_smile:کدام بروکر هستین؟واریز برداشت تو بروکر یا صرافی که هستین چقد زمان بر هست؟آیا برای برداشت نیاز به تایید جیمیل و گوگل اندیکاتور هست؟پاسخگویی پشتیبانی سریع و کاربردی بوده؟آیا مستقیم از صرافی ایرانی به بروکر یا صرافی میزنید؟؟

هر راه حلی برای استفاده امن تر از صرافی یا بروکر دارید ممنون میشم توضیح بدید.باتشکر فراوان💐

2 لایک کرده

به لایت وصلم دو بار هم برداشت کردم تو این شرابط با تاپچنج تا الان که خوب بوده

1 لایک کرده

منم مرددم چون بروکر منم هیچ اتصالی با نت ملی نداره. در مورد کپیتال اکستند دارم تحقیق میکنم ، چون با نت ملی وصله . حالا هنوز باید به نتیجه برسم که ببینم چطور بروکریه

2 لایک کرده

بروکر اوتت رو من سه روز پیش شناختم فقط متاریدر ۵ روی سیستم و گوشی بر بستر نت ملی فوق العاده روان کار میکنه من حساب دمو باز کردم. میتونی بررسیش کنی واریز و برداشت و اعتبارش رو خبری ندارم باید تحقیق کنی

2 لایک کرده

نوبیتکس هستم خوبه

1 لایک کرده

لطفا لینک سایتش رو قرار بدید

1 لایک کرده

صفحه سایتش مثل این که فیلتر شده پشتیبانیش ولی این آدرسها رو روی نت ملی میده

‏در حال حاضر برای دسترسی پایدارتر، لطفاً از لینک‌های مخصوص اینترنت ملی استفاده کنید:
:link: داشبورد: https://otet.broker
:link: متاتریدر 5: https://iran.otet.broker

مسئولیت استفاده با خودتون هست من شناختی نسبت به اعتبارش و کارش ندارم فقط متاتریدر پنجش روی نت ملی برای من هم در گوشی و هم در سیستم خیلی روان کار میکنه

2 لایک کرده

با چه اینترنتی وصلی و تاپ چنج برداشت داشتی اینترنت وای فای مخابرات یا نت خط؟

1 لایک کرده

سلام و درود
من با چالش فول فاند رابین سود این مدت سرگرم بودم و بعد از مدتی، متاتریدر بروکر Stb provider که وصل شد، در اونجا هم فعالیتمو ادامه دادم.
نحوه اتصال به متاتریدر رو هم تو این پست توضیح دادم خدمتت.

رابین-سود

دوست عزیز لایت فایننس متاتریدر پنجش گه گاهی وصله ولی سایتش برا برداشت باز نمیشه اگه شما بازش کردی ممنون میشم توضیح بدی

با یه کانفیگ کارتو راه بنداز فقطم برا ترید استفاده کن مث سابق ترید کن

سلام

بروکر اپوفایننس حساب داشتم قبلاً

سایت فراز اشتراک گرفتم و تحلیل میکنم

وب متا5 روی گوشی ترید میکنم،دوبار برداشت زدم به راحتی، از طریق تتر و کیف پول صرافی از همیشه زودتر انتقال انجام شده و برداشت زدم

متاتریدر رو چطوری وصل میکنی؟

سلام دوست عزیز
در این تاپیک نحوه اتصال رو گذاشتم.

با همون قند… منم ازین روش استفاده میکنم یک هفته است بدون دردسر دارم ترید میکنم رو متا

1 لایک کرده

بروکر ایکس چیف وصله

2 لایک کرده

ترندو با نت ملی واریز برداشت از طریق ارز دیجیتال تتر بیپ۲۰

تحلیل روی سیستم داخل فراز یا هرجا دیگه خواستی انجام بده با کانفینگ معامله رو داخل گوشی باز کن

عزیز پشتیبانی تاپ چنج ازش پرسیدم گفت که واریز و برداشت تتر فعلا غیرفعاله.

شما چطوری انجام دادی؟

سلام میشه نتیجه تحقیقات رو بگید ما هم استفاده کنیم ممنونم