کدوم بروکر واریز برداشت با نت ملی داره

کدوم بروکر با این شرایط نت ملی واریز برداشت ریالی رو فراهم کرده

چرا دنبال واریز و برداشت ریالی هستید با صرافی ها داخلی می توانید با پرداخت و دریافت تتر به بروکر کار خود را انجام دهید ، بی درد سر و ساده، ضمنا الان صرافی هایی مثل تبدیل خیلی سریع مبلغ را به حساب شما واریز می کنند.

اره من خودم با تبدیل ولت فنفیکس شارژ کردم زیر پنج دقیقه اوکی شد

چه صرافی معتبری رو شما پیشنهاد می‌دین که باهاش کار کرده باشین من خودم قبلاً برایه شارژ حساب لایت فایننس از تاپ چنج استفاده میکردم الان جفتشون قطع هستن

صرافی و بروکری که خودتون معرفی کردید معتبرن فقط چند گیگ هزینه دارن

سلام داداش تاپ چنچ بانت داخلی بالامیاد

اطلاعیه رسمی | به‌روزرسانی پلتفرم تاپ‌چنج

همراهان عزیز تاپ‌چنج،

:alarm_clock: به اطلاع می‌رسانیم به‌منظور ارتقاء کیفیت خدمات و بهبود عملکرد پلتفرم، چهارشنبه، 9 اردیبهشت، از ساعت 9:00 (به وقت ایران) فرآیند به‌روزرسانی به مدت حدود یک ساعت انجام خواهد شد

:cross_mark: در این بازه زمانی، وب‌سایت رسمی تاپ‌چنج به‌صورت موقت غیرفعال خواهد بود.

:link:https://my.topchnge.net/

:sparkle: پس از پایان فرآیند به‌روزرسانی، اطلاع‌رسانی تکمیلی انجام می‌شود.

:white_check_mark: لازم به ذکر است تمامی خدمات از طریق پلتفرم TCFLEX در دسترس شما می‌باشد:

:link:https://tcflex.net/

از اعتماد و همراهی همیشگی شما سپاسگزاریم :folded_hands:

تیم تاپ‌چنج همواره در کنار شماست :handshake:

صرافی تبدیل بی درد سر و سریع ، بروکر ها هم به نظرم وینگو و xChief البته بازم هستن ولی تجربه شخصی بنده با اینها مثبت بوده

لایت فایننس رو هفته پیش دوشنبه از بیت پین زدم مشکلی نداشت
کلا سازوکار لایت با بقیه متفاوته،اون گیر و گورهای بقیه بروکرها رو نداره

لایت فاینس اخه خودش مشکل داره نمیدونم این هفته تریدی دشاتید داخلش یا ولی 5 شنبه حدود نیم ساعت چارتش تاخیر داشت انقدر تایمش زیاد بود پشتیبانیش که چیزیو گردن نمیگره قبول کرد ولی در نهایت ضرر قبول نکرد گفت باید فیلم میگرفتی همون موقع مگه میشه هم قبول کنی هم قبول نکنی خیلی بروکر داغونیه

اعلام کردن که در حال جابجایی سرورها به نت داخلی هستن و امکان گیج شدن چارت هست
۳تا پوزیشن باز کردم که بعدش چارت گیج شد اما چون تحلیل درست بود خودش بعد از رسیدن به تی پی معامله رو میبست
یه تاپیک هم زدم به اسم ترید در اینترنتی که اینترنت نیست

دارن شرایطی رو فراهم میکنن تا بدون س.رور پ.رو.کس.ی و خرید ‌کا.نف.یگ بشه ترید کرد
تا چند روز دیگه هم دسترسی به سایت رو درست میکنن

یکی از بروکر های که واریز برداشت ریالی داره ترندو

فقط قیمت ها یکم متفاوت که الان این تو همه بروکر ها و حتی تاپ چنج هم عادی

واسه ترندو خیلی کمتر هم هست تازه