بیشتر یه صرافی هس که با مارکتینگ قوی و تبلیغات شدید بالا اومد و بعد امکاناتشو درست درمون ارائه داد. مدیر عامل به شدت توو مخی داشت که خداروشکر اخراجش کردن. مطالب آکادمیشون هم از وقتی هوش مصنوعی رو جایگزین نویسنده کردن کامل غیرقابل اعتماد شده. حدود 70 درصد مطالبشون بدون فکت چک انسانی منتشر میشه
به غیر از واریز و برداشت برای معاملات تعهدی استفاده کردم
به صورت کلی برای تعهدی با پایه تومانی (برای معامله تتر کلا ضریب 3 داره و برای ارز های دیگه هم ضریب 5 ) به نظرم اصلا مناسب نبود به دلیل اینکه با چارت اصلی خیلی تفاوت داره و در برخی مواقع تاخیر بسیار زیادی داشت.
معاملات تعهدی با پایه ی تتر نسبتا بهتر بود ولی باز هم اختلاف زیاد و شدید با بازار جهانی و تاخیر در نمایش کندل ها هم وجود داشت.
به غیر از معاملات تعهدی برای خرید و فروش اسپات و واریز و برداشت گزینه ی نسبتا خوبیه.
صرافی های زیادی الان مارجین ارائه میدن از جمله نوبیتکس،تبدیل، بیت پین، والکس، کیف پول من وغیره. برای انتخاب حتما قبلش بررسی کامل انجام بده میتونی وارد سایت ایران بروکر شی و از بخش صرافی ها، سایت موردنظرترو مطالعه کنی
نمیشه دقیق گفت کدوم بهترینه هر کدوم یه شرایطی داره مثلا من تبدیل کار نکردم ولی نوشته که اهرم تا 100 هم داره که حداقل بهتر از اهرم دهه
نوبیتکس هم الان نمیدونم چرا فقط اهرم یک داره فکر کنم باید واریز و برداشت بالا انجام داد
با درود بر همه هم میهنان عزیز.من قبلا در صرافی دیگری حساب داشتم معایبی داشت که حسابم را بستم و در bitpinحساب باز کردم.گرچه صرافی مثل فارکس نیست و در کل صرافی خوبی است.روی نفت هم میشه معامله کرد.ولی تنها عیب آن نداشتن معامله تعهدی نفت ونقره میباشد و باید بصورت اسپات ترید کرد.اهرم هایش هم خوب است.ولی در این شرایط بلبشو که با یک کلمه حرف روند عوض میشه.سخته ترید کردن.من فقط در این شرایط با توجه به اوضاع روی نفت بصورت اسپات و تعیین قیمت ترید میکنم.با تشکر.