دوستان عزیز بیاید درمورد تجربیات معاملاتی و واریز وبرداشتهامون در بروکرها و صرافی هایی که اذیتمون کردن صحبت کنیم البته با دلیل و مدرک تا بتونیم خودمون و سرمایه مونو از جاهایی که اذیت میکنن و شاید کلاهبردارهم باشن دور نگهداریم ، اونم سرمایه ای که با هزار زحمت تونستیم جمعش کنیم
من خودم برای خرید ارز دیجیتال از یه صرافی استفاده کردم به اسم صراف که بعدا مدارکمو میذارم ولی گروه پشتیبانیش خیلی خیلی افتضاح بود من 27 اسفند 15 میلیون واریز کزدم از طریق قسمت شارژشون و این پول به حسابم ننشست وهرچی پیام میدادم جواب درست وحسابی بهم نمیدادن ازم فیش واریز میخواستن و منم میگفتم بخاطر شرایط جنگی هم بانکا تعطیلن وهم اپلیکیشن بام مختل شده و چندتا عکس از اس ام اس برداشت و پرینت گردش حسابم که از دستگاههای عابر بانک گرفته بودمو براشون فرستادم وگفتم با نوجه به تاریخ وساعت به حسابتون نگاه کنید و ببینید پولم چی شده ولی متاسفانه اولش کسی جواب نمیداد وبعدشم که یکی میومد برای جواب دادن میگفت گردش حساب بفرست منم تعطیلات نوروز بود و عجله داشتم خرید بزنم و بام هم کار نمیکرد مونده بودم چیکار کنم هر چی بهشون میگفتم حاضر نبودن یه نگاه به حسابشون بکنن وبگن آقا واریز نشده متاسفانه بعداز مدت زیادی آخرش بخاطر اختلال بانکی خوشبختانه پول به حسابم عودت داده شد ولی هر کار کردم این بی انصافا نگاه به حسابشون نکردن که نکردن و چندین روز هم اصلا جوابگو نبودن زنگم میزدم کسی برنمیداشت . بعدش که دیگه پول برگشت حسابم دیگه توبه کردم وارداین صرافی نشم و هرکیم بشناسم بگم واردش نشه چون اصلا به مشتریشون یه ذره اهمیت نمیدن و مشکلشو حل نمیکنن وبراشون مهم نیس . پس مواظبش باشید
تجربه ی من اینه بروکر ها همشون در واریز راحتن و در کمترین زمان انجام میشه
ولی به برداشت ک میرسه چالش های خودشون رو دارن
الان من برداشت زدم اوکیه و خدا رو شکر خیالم رو راحت کرده
ولی کلا بخواهم بروکری رو تست کنم اول یه حجم کم واریزی میزنم
بعد برداشت میزنم
ببینم روالشون چحوره و چقدر به اونی ک میگن نزدیکه
برای معاملات با متاتریدر اینترنت همراه ، ثابت ، همگی ضعیف . دوستان شما وضعیت اتصال و معاملات تون چطور هست یا اینکه راهکاری وجود داره
متاتریدرواسه منم قطع وصل میشه بخصوص بعدظهر ها که سرورها شلوغه کامل قطع هست
من با نت ملی کار میکنم
فیبر نوری دارم
راستش قطعی ندارم
با ق ن د ش ک ن وصل میشی ؟ ک قطع میشه برات ؟