شاید اوایل دنبال متد ها و اموزشهایه مختلف باشید ،اما در نهایت متوجه میشید تنها راه پول دراوردن از مارکت بکتست فراوان و استراتژیه نه چیز دیگه ای،
بعد از اینکه استراتژی رو تست و بهینه میکنی اتفاقات خوب شروع میشه
شاید اوایل دنبال متد ها و اموزشهایه مختلف باشید ،اما در نهایت متوجه میشید تنها راه پول دراوردن از مارکت بکتست فراوان و استراتژیه نه چیز دیگه ای،
بعد از اینکه استراتژی رو تست و بهینه میکنی اتفاقات خوب شروع میشه
دقیقا،همین جوره
سخن بزرگان :
زمان هایی که برای بک تست نمیذارید پول هایی هست که توی ریل از دست میدهید
علاوه بر اینها تجربه و روانشناسی هم مهمه
ساخت استیت منت بلند مدت
طراحی ربات معامله گر
خیلی این حرف خوبه.
در ادامه اش باید بگم. بکتست اصولی.
مثلا براساس ستاپ شکست حمایت مقاومت (پیزی مثل ستاپ راجا بانکز). وقتی داری بکتست می گیری. یک ماه رو تموم کردی. بیا مرور کن
اونهایی که تی پی شده. اندازه بدنه چقدر بوده.اندازه سایه استراحت چقدر بوده. اصلا توی چه دقیقه ای حرکت کرده تی پی شده و توی چه دقایقی حرکت کرده برگشتنه و استاپ رو زده؟
یعنی کسی که به دقت و با تفصیل بکتست می گیره. برنده است و میرسه. به سودآوری میرسه.
در کنار بکتست هم این ذهنیت رو رشد بدید که من امروز اینقدر از مارکت در بیارم میرم. اینقدر ضرر کنم میرم. شک دارم دیگه ریسکی و پابرهنه بپری وسط معامله.
متاسفانه توی ایرانیم و مشکلات روانشناختی مثل نقل و نبات از خانواده و جامعه بهمون تزریق میشه. اما همین دو کار باعث رشد من تا این مرحله شدن. نمی گم خیلی خفنم. نه بخدا هنوز اشتباهات بچه گانه دارم. اما ته دلم قرصه که سودآورم. ته دلم میدونم که من توانایی اجرای ستاپ خودم رو دارم. اگر بکتست نبود. اگر فروارد تست روی دمو نبود. هنوز موقع زدن دکمه دلم میلرزید.
یه کلمه میگم ولی قدرت داره ها ( صبر ) فکر کنم یه نقطه پیدا کردی فکر میکنی همه چیش عالیه میخوای وارد بشی تا به نقطه ورود میرسه حتی یه پیپ دو پیپ مونده میری تو معامله صبر نکردی تایید بگیری راحت استاپ میخوری هیچی صبر نمیشه
اینا هم فقط با بکتست جا میفته براتون مگر بخوای تو لایو مارکت سرویس بشی تا بفهمی چی میگم