دوست عزیر اگر منظورتون فروش اندیکاتور هست که اینجوری نمیشه چهارتا عکس گذاشتین از یک گوشه چارت.بعد منطق و پشت اندیکاتور چیه.خریدار یک فلش میبینه شاید فقط کراس دو تا مووینگ باشه.
حق با شماست که چندتا عکس از یک گوشه چارت نمیتونه عمق کار رو نشون بده. ولی اجازه بدید یه نکته رو روشن کنم:
منطق پشت این اندیکاتور، تشخیص جهت بازار از طریق ترکیب چند فیلتر همزمان هست؛ نه فقط یک کراس ساده.
تفاوت اصلی اینه که این ابزار نبود روند رو هم تشخیص میده و جز این قدرت روند با حالت روند ضعیف قوی و خیلی قوی میتونید ببینید حتی عدد قدرت روند نیز زیر فلش قابل تشخیصه
اینکه خریدار فقط یک فلش میبینه، به این خاطره که ما پیچیدگیهای پشت صحنه رو جمع کردیم تا خروجی نهایی ساده و کاربردی باشه. اما اینکه این فلش فقط حاصل کراس دو تا مووینگ باشه یا نه که قطعا یک کراس ساده توانایی همچین کارهایی نداره
روشهای بسیار حرفهای و کاملی دارید. قطعاً این سه روش برای تشخیص جهت بازار کافی و مفید هستند.
اندیکاتور ما هم قرار نیست جای این روشها رو بگیره. فقط میخواد توی یک قدم کمک کنه: قبل از ورود به معامله، یک تایید سریع بگیرید که آیا تحلیلی که کردید همجهت با بازار هست یا نه.
این ابزار خیلی بهتون کمک میکنه. میتونید جهت مارکت رو از هر تایمفریمی که دوست دارید بررسی کنید و خروجی صد در صد دقیق بگیرید.
مخصوصاً برای دوستانی که اسکالپ میکنن: دیگه نیازی نیست مدام نگران جهت مارکت باشن و حواسشون پرت بشه. فقط با یک نگاه به فلش، جهت رو متوجه میشن و بر اساس استراتژی خودشون وارد معامله میشن🌹
من هم اندیکاتورهای خوبی پیدا کردم که باهاشون کار میکردم ولی الان که متاترید بالا نمیاد مجبورم با متاترید تحت وب کار کنم و اندیکاتورهام قابل استفاده نیست . فکر کنم این باعث خیر شد که دیگه با اندیکاتورها کار نکنم .