چطور بفهمیم جهت مارکت کجاست؟

خواهش میکنم و ممنونم از پیامتون جهت اطلاع دوستان و عزیزان حاضر در تاپیک میگم،

قرار نیست با این ابزار ترید کنیم

هر فردی یک سیستم یا استراتژی برای ورود به معامله داره زمانی که ستاپ شکل میگیره قبل از ورود با ديدن این اندیکاتور میتونه تاییدیه روند بگیره

ترندویژن ابزار تاییدیه معامله شماست نه استراتژی ورود🌹

دوست عزیر اگر منظورتون فروش اندیکاتور هست که اینجوری نمیشه چهارتا عکس گذاشتین از یک گوشه چارت.بعد منطق و پشت اندیکاتور چیه.خریدار یک فلش میبینه شاید فقط کراس دو تا مووینگ باشه.

حق با شماست که چندتا عکس از یک گوشه چارت نمی‌تونه عمق کار رو نشون بده. ولی اجازه بدید یه نکته رو روشن کنم:

منطق پشت این اندیکاتور، تشخیص جهت بازار از طریق ترکیب چند فیلتر همزمان هست؛ نه فقط یک کراس ساده.

تفاوت اصلی اینه که این ابزار نبود روند رو هم تشخیص میده و جز این قدرت روند با حالت روند ضعیف قوی و خیلی قوی میتونید ببینید حتی عدد قدرت روند نیز زیر فلش قابل تشخیصه

اینکه خریدار فقط یک فلش می‌بینه، به این خاطره که ما پیچیدگی‌های پشت صحنه رو جمع کردیم تا خروجی نهایی ساده و کاربردی باشه. اما اینکه این فلش فقط حاصل کراس دو تا مووینگ باشه یا نه که قطعا یک کراس ساده توانایی همچین کارهایی نداره

درست ترین حالت رو انجام میدین شما..رفتار تکراری بدون تغییر در بلند مدت ک نتیجه مثبت داره

1 لایک کرده

خیلی هم عالی ولی هیچ چیز جای تحلیل تکنیکال رو نمیده

ممنون از توجهتون.

درود من از ۳ روش بررسی میکنم

اول کف و سقف های مارکت در تایم فریم ۴ ساعته

دوم پیدا کردن نقدینگیهای مارکت در تایم فریم روزانه

سوم پیدا کردن سایکل مارکت در تایم فریم های ۴ ساعته و یک ساعته .

موفق باشید :fire:

کاملاً درست می‫گید. هیچ چیز جای تحلیل تکنیکال و تجربه رو نمی‌گیره.

این اندیکاتور هم قرار نیست جایگزین تحلیل شما بشه.

فقط می‌خواد یک کار رو براتون راحت کنه: تشخیص جهت بازار.

شما تحلیل می‌کنید، استراتژی خودتون رو دارید، اما قبل از ورود با یک نگاه به این ابزار متوجه می‌شید که آیا تحلیلی که کردید همجهت با بازار هست یا نه.

ابزار در خدمت تحلیل شماست، نه جایگزین آن🌹

سلام و ارادت

روش‌های بسیار حرفه‌ای و کاملی دارید. قطعاً این سه روش برای تشخیص جهت بازار کافی و مفید هستند.

اندیکاتور ما هم قرار نیست جای این روش‌ها رو بگیره. فقط می‌خواد توی یک قدم کمک کنه: قبل از ورود به معامله، یک تایید سریع بگیرید که آیا تحلیلی که کردید همجهت با بازار هست یا نه.

این ابزار خیلی بهتون کمک می‌کنه. می‌تونید جهت مارکت رو از هر تایم‌فریمی که دوست دارید بررسی کنید و خروجی صد در صد دقیق بگیرید.

مخصوصاً برای دوستانی که اسکالپ می‌کنن: دیگه نیازی نیست مدام نگران جهت مارکت باشن و حواسشون پرت بشه. فقط با یک نگاه به فلش، جهت رو متوجه می‌شن و بر اساس استراتژی خودشون وارد معامله می‌شن🌹

1 لایک کرده

من هم اندیکاتورهای خوبی پیدا کردم که باهاشون کار میکردم ولی الان که متاترید بالا نمیاد مجبورم با متاترید تحت وب کار کنم و اندیکاتورهام قابل استفاده نیست . فکر کنم این باعث خیر شد که دیگه با اندیکاتورها کار نکنم .

دوستانی که دایرکت درخواست تست دادن، اندیکاتور به مدت یک ماه رایگان روی شماره حساب شخصیشون فعال شد.

امیدوارم براشون مفید باشه و بتونن توی این مدت به خوبی ازش استفاده کنن و نتیجه بگیرن :heart:

موفق باشید🙏

خیلی عالی استفاده کردیم