از اتاق تریدتون عکس بذارید حال کنیم

همون دلار سبزه گذاشته دم کشیده :rofl:

1 لایک کرده

9 لایک کرده

سلام اینم ستاد من گوشی:joy::joy:

4 لایک کرده

تغییر مکان دادم

میام تو کتابخونه ترید میکنم

8 لایک کرده

حواست پرت نمیشه ؟

1 لایک کرده

از خونمون ۱۰۰ برابر ساکت تره

1 لایک کرده

بنظر تارگت آینده شما موفقیت در ترید نیست . فکر کنم تارگتت اینه که در آینده چقدر میتونی مانیتور اضافه کنی و افزایش طول بدی ….

2 لایک کرده

5 لایک کرده

این تصویر رو تو یه تاپیک دیدم

خیلی خوبه :joy::joy::joy::joy:

1 لایک کرده

HFT شما بودید ؟؟ پس :joy::joy:

1 لایک کرده

خب موفقیت در ترید یعنی درآمد یعنی پول و با پول چکار میکنن؟

خرج میکنن دگ، این خرج برای خرید مانیتور و ستاپ هم هزینه برای خود سیستم درآمد و کسبی هست که داره برات پول در میاره ،برای راحتی خودت و بالا رفتن راندمان

من ک همیشه پیشنهاد میدن حتی قبل از تریدر سودده شدن، با درامد شغل اولتون ،یه سیستم خوب، مانیتور خوب و بزرگ، صندلی طبی خوب و عینک مخصوص کار بگیرید حتمااا

یا با اولین درآمدتان از ترید حتما اینارو تهییه کنید

من دو سال تو لب تاب نگاه میکردم، پولم هم داشتم ولی نگرفته بودم، زمانی که مانیتور واید خوب گرفتم، به خودم فحش میدادم که چرا همون روز اول نگرفتم و دوسال چشمام رو زوم کردم تو مانیتور کوچیک لب تاب و کیفیت صفحه اش پایین و چشم درد وخستگی رو تحمل کنم که بعدااا بخرم؟

چون شما تا به سوددهی برسید شاید جندین سال طول بکشه طو شما دارین زمان زیادی رو وقت می‌گذارید، این هزینه ای هم ک میکنید هم انگیزه میده بهتون،هم راحتترید طهم اینکه مشکلات جسمانی کمتری براتون پیش میاد و در نتیجه همه این ها مسیر رو راحتتر و زودتر طی خواهید کرد

2 لایک کرده

حاجی تو مسجد ترید میزنی؟

1 لایک کرده

ترید در امامزاده دال و ذال

1 لایک کرده

حاجی خودتی… :joy::joy::joy:

حالا چرا دال ذال ؟؟:face_with_peeking_eye:

یه امامزاده هست واقعا این اسمی :rofl:

چون اینستا وصل شد این عکس رو تونستم پیدا کنم، دو سال پیش اتاقم

4 لایک کرده

الان این شکلی نیس دیگه؟

وایبش خفنه و دلگرم کننده

دیگه با این ستاپ ترید نمیکنید؟

1 لایک کرده

گل هام خشکیدن،تازه نصفش تو تصویر نیست.

هی ناز میکردن، منم اشتباه نازشون می‌کشیدم،و خشک میشدن تهش ،منم لج کردم باهاشون😄 ،عین دخترا هاا😄