همون دلار سبزه گذاشته دم کشیده ![]()
حواست پرت نمیشه ؟
از خونمون ۱۰۰ برابر ساکت تره
بنظر تارگت آینده شما موفقیت در ترید نیست . فکر کنم تارگتت اینه که در آینده چقدر میتونی مانیتور اضافه کنی و افزایش طول بدی ….
این تصویر رو تو یه تاپیک دیدم
خیلی خوبه ![]()
![]()
![]()
![]()
HFT شما بودید ؟؟ پس ![]()
![]()
خب موفقیت در ترید یعنی درآمد یعنی پول و با پول چکار میکنن؟
خرج میکنن دگ، این خرج برای خرید مانیتور و ستاپ هم هزینه برای خود سیستم درآمد و کسبی هست که داره برات پول در میاره ،برای راحتی خودت و بالا رفتن راندمان
من ک همیشه پیشنهاد میدن حتی قبل از تریدر سودده شدن، با درامد شغل اولتون ،یه سیستم خوب، مانیتور خوب و بزرگ، صندلی طبی خوب و عینک مخصوص کار بگیرید حتمااا
یا با اولین درآمدتان از ترید حتما اینارو تهییه کنید
من دو سال تو لب تاب نگاه میکردم، پولم هم داشتم ولی نگرفته بودم، زمانی که مانیتور واید خوب گرفتم، به خودم فحش میدادم که چرا همون روز اول نگرفتم و دوسال چشمام رو زوم کردم تو مانیتور کوچیک لب تاب و کیفیت صفحه اش پایین و چشم درد وخستگی رو تحمل کنم که بعدااا بخرم؟
چون شما تا به سوددهی برسید شاید جندین سال طول بکشه طو شما دارین زمان زیادی رو وقت میگذارید، این هزینه ای هم ک میکنید هم انگیزه میده بهتون،هم راحتترید طهم اینکه مشکلات جسمانی کمتری براتون پیش میاد و در نتیجه همه این ها مسیر رو راحتتر و زودتر طی خواهید کرد
حاجی تو مسجد ترید میزنی؟
ترید در امامزاده دال و ذال
حاجی خودتی… ![]()
![]()
![]()
حالا چرا دال ذال ؟؟![]()
یه امامزاده هست واقعا این اسمی ![]()
الان این شکلی نیس دیگه؟
وایبش خفنه و دلگرم کننده
دیگه با این ستاپ ترید نمیکنید؟
گل هام خشکیدن،تازه نصفش تو تصویر نیست.
هی ناز میکردن، منم اشتباه نازشون میکشیدم،و خشک میشدن تهش ،منم لج کردم باهاشون😄 ،عین دخترا هاا😄