ممنون، آره گرم و خوبه، همین ستاپ رو دارم.
ولی مجبور شدم یه میز دگ بزارم که فاصله چشمام با مانیتور خیلی بیشتر بشه، و گل هام خشکیدن و رو فاز گل نیستم فعلا، ولی دوباره، اتاقم رو پر گل و گیاه میکنم تو مرحله بعدی ولی باید کلی هزینه کنم.
فعلا اینجوریه
ممنون، آره گرم و خوبه، همین ستاپ رو دارم.
ولی مجبور شدم یه میز دگ بزارم که فاصله چشمام با مانیتور خیلی بیشتر بشه، و گل هام خشکیدن و رو فاز گل نیستم فعلا، ولی دوباره، اتاقم رو پر گل و گیاه میکنم تو مرحله بعدی ولی باید کلی هزینه کنم.
فعلا اینجوریه
ولی وایب قشنگ خیلی جاها به گل و گلدونشه😁
دقیقااا قبول دارم، ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
عالی موفق باشید و پرسود .
ممنون شما همینطور، هفته خوب و پر سودی داشته باشی
انرژی زا با چای؟!
خواستم عکس اتاق ترید بفرستم دیدم اتاقشو دارم سودشو ندارم صبر کردم بعد سود دهی😂
چون جا نماز یادت رفته استاپ میخوری داداش با وضو اقدام کن
همینه که ما تریدر ها رو از بقیه آدما متمایز میکنههه
انشالله به امید سود دهی مستمر برای همههه
عزیز اگر کننده کار باشی یک لب تاپ معمولی و بعلاوه یک گوشی هم برای کارهای متفرقه کافیه. بقیش نیاز نیست، خواسته هست.
همون دوتا میز عکس اول ک دیدی همین الانش چهل میلیون کم کمش هست خبببب
از اون میزا اتفاقا چندتا دگ دارم، نگران نباش نفروختم. حالا براچی عوضشون کردم چون سواد نداشتی که تو نوشته پاینترش بخونی که واسه فاصله بیشتر با چشمام عوض کردم میز رو
چون باید یه تریدر حرفه ای با تجربه باشی ک بفهمی و نفهمیدی واست توضیح میدم باز
چون اون میزها هم ارتفاعش واسه صندلی طبی کم بود و صندلی کامل زیر میز نمیرفت که استاندار باشه
هم میخواستم
برای اینکه مانیتور واید 34 اینچ که هست، خیلی تو دل مانیتور نباشه ک چشمام داغون بشه ،فاصله ام با مانیتور بیشتر بشه و طول بیشتری داشته باشه میز و هم اینکه پاهام بره زیر میز و زیر پاهام کوسن بزارم که پاهام هم بتونم رو زمین بزارم هم بالا و دراز کنم
فهمیدی؟یا بیشتر توضیح بدم
حالا بعدا توام میفهمی میرسی
جف بزوس ،میشناسی ک دگ ؟ دفتر آمازون و اونم اولین میزشه، یه در چوبی با چهارتا پایه است، میز رئیس شرکت آمازون
چون برعکس گزاشتی قرانو باید بزاری رو دستگاه نه دستگاه رو روی قران .جابجا کن ببین جواب میده اگه داد دعا خیرم کن ![]()
کامنت نمیتونم بفرستم