نه عزیز اینطور نیست حداقل من نیستم.
من داشتم به کسی دیگه ایی روحیه میدادم ،کسی که معلومه خفنه و داره کم میاره ، شما رو نمیدونم
خیلی باانگیزه ای دمت گرم ![]()
وجود افرادی مثل شماها که اینقدر تلاش میکنن و کم نمیارن برام ارزشمنده و یاد میگیرم🙏
پس حداقل جمع نبند.
شما با اینترنت ملی و این وضعیت مشکی نداری آقای محترم؟
قشنگ میری توی بروکرت پول میذاری ،شیک و مجلسی هم میری توی متاتریدر اوردر میزنی ؟!
بعد تریدینگ ویو رو باز میکنید با تمام ابزار برات کار میکنه ؟!
دلیل این حرف رو متوجه نشدم ،برای اینکه روحیه بدم باید از شما اجازه بگیریم یا از کلمات مفرد استفاده کنم .
من گفتم با شما نبودم و لزومی ندارد برای روحیه دادن یک فرد دیگه شما خودتو بندازی وسط الان شما به اون بنده خدا که اینهمه ستاپش خفن بود چی میگفتی ؟!
- نه ولی از بروکر ایرانی استفاده میکنم. از پراپ هم میشه استفاده کرد ایرانیشو.
2. تریدینگ ویو باز هست و کار میکنه میتونی چک کنی.
بنده میگفتم چرا باید دست رو دست گذاشت مگه شما میتونی اینده جنگ رو عوض کنی؟ قطعا جواب نه هست. پس چرا جایگزین نکنی. من با البنک کار میکردم. 1 هفته اول جنگ منم شوک بودم اما بعدش با نوبیتکس جایگزین کردم. بعد دیدم که اصلا البانک با نت ملی بالا میاد ( هر چند کند ) بنده میگم که درسته وضعیت خرابه ولی چرا ما باید بشینیم و فقط غر بزنیم. در ضمن کسی نیست که مشکل نداشته باشه با جنگ ولی نسبت به قبل بهتر هستم. نظر شما رو نمیدونم ولی نظر من اینه.
عالیه ،کاش از ابتدا ساز مخالف نمیزدید و توضیح میدادید
کارتون درسته ،موفق و موید باشید.
باورت نمیشه ولی تنها راز سود مستمر همون تسبیه هست. حالا اگر قرانم بزاری دیگه نورالانور.
و در آخر اون تریدر خفن با سوددهی عالی با شلوار کردی و اتاقی شلخته با سیستمی که گرد و خاک گرفته و چشمانی پف کرده که احتمالا تو هیچ فروم و گروهی نیست داره پول پارو میکنه و با خودش میگه میدونم بقیه از من بهتر دارن عمل میکنند باید بیشتر تلاش کنم😁
درود بیکران.
اولین حرفی که بهت باید بزنم اینه که به هیچ وجه پول و سرمایه اصلی زندگی تو توی بازار نیار بخصوص توی مارکت رمزارزها. (من خودم بد جوری سینه سوخته هستم)
اما درخصوص آموزش: من فکر می کنم اول معامله گر سه بعدی محمد مهربان رو ببین تا یه خورده نظرت راجع به معامله گری نظام مند بشه. (روانشناسی / مدیریت ریسک و سرمایه / استراتژی) که به نظر من فقط یک استراتژی مکتوب ساده و کارا (از هر مدلی که میخواد باشه) با بک تست فراوان (از ریپلای فراز/تریدینگ ویو) می تونی استفاده کنی.
من خودم بعد از پوکیدن و ترکوندن پول هام از بایننس! به فارکس و الان پراپ تریدینگ رسیدم. چند تا کتاب در عرصه روانشناسی ترید هم هست که بنظرم واجبه که بخونی: 7 گناه کبیره معامله گری(روث روزولت)/معامله گر منظم(مایکل داگلاس)/ایوان بایجی (اسم دوره اش یادم نیست
) ولی فایل هاش رو دارم.![]()
از استراتژی هم من خودم پس از گذروندن عمومی همه دوره ها!! دست آخر یک استراتژی ترکیبی از ICT و پرایس اکشن با کمک استراتژی محمدعلی پورصمدی ساختم و مشغول نون و ماست خوردن خودم هستم.![]()
امیدوارم صبور و موفق باشی
چقدر شیک و خوشگله ![]()
درود دوست عزیز تشکر از راهنمایی هاتون بنده در حال حاضر از خرج ماهانم کم کردم و مقداریش توی بازار گذاشتم اما یک چیز جدید تجربه کردم بنظر شما که این راه رو گذروندین معامله روب جفت ارز ها بهتر نیست چون بک تست های که روی جفت ارز ها میگیرم وین ریت بهتری دارم تا بازار الان کریپتو نظرتون دوست دارم بدونم بعنوان کسی که هر دو بازار رو تجربه کرده
حرفی ندارم نمیشه من رو جلوی یکی از این چارتا بزارید هیچ نیاز دیگه ایی ندارم
دم عظم و اراده ت گرم .معنی خواستنی /یه روز اینجا برداشت ۵۰هزار دلار برداشت سود بزاری فقط میگم حقش بود
درود مجدد. ببخشید من چندروزی درگیر بودم.
ممنون بابت توجه تون.
ببین من دیگه هرگز توی بازار کریپتو بخصوص بایننس (میدونم که فعلا راهی برای دسترسی بهشون نداریم
) و غیره, فیوچرز و دوطرفه ترید نخواهم کرد (البته این نظر شخصی منه. طرفدارای کریپتو هم حق دارند که نظرشون رو داشته باشند). براش دلیل دارم: هیجانات حرکتیش خیلی زیاده(در حد ناحیه تحمل روانی و مدیریت ریسک و سرمایه من نیست). من حدود یکسالی میشه که روش تمرین نکرده ام. من فقط روی طلا توی فارکس تمرکز دارم و کار می کنم. بنظر من و خیلی از اساتید بنام تحلیل تکنیکال, بهتره فقط تمرکز روی یک استراتژی و یک کامودیتی (دارایی) باشه تا قشنگ با حرکتهاش و رفتارش آشنا بشی و به اصطلاح باهاش یکی بشی. که من اینجا بخاطر حرکتهای تمیز و دقیق و حجم نقدینگی بسیار بالایی که داره فقط طلا کار می کنم. قدیمی ها می گفتند: خدا یکی, جفت معاملاتی هم یکی
.
ببین برادر اصلا برای شروع کار پول نیار توی بازار! حالا اگه می خوای از درآمدت مبلغی رو جداگونه سرمایه گذاری کن تا پلن معاملاتی ت راه بیفته و تست بشه و با نظارت یک منتور به سرانجام برسونی, بعدا میتونی کم کم پول وارد کنی! ببین فکر نکن که کار خیلی سخته یا که نه, خیلی راحته! به خودت و تایم و تلاشی که می کنی بستگی داره.
بازم اگه سوالی داشتی (تا جایی که دانش و تجربه م اجازه بده) در خدمتت هستم.
کامی خان خوب شد دیدمت یادم نرفت بگم شما خیلی آدم حسابی هستی .
تو این ۱۰ سال من با اینکه خودم آدم حسابی نیستم ولی سالی ۱ ادم حسابی اگر بگم دیدم دروغ گفتم ، هر ۲ سال هم نه هر ۳ سال ۱ آدم حسابی دیدم و شما نفر سومی .
تو کاری که کارل آیهان میگه تو این بازار رفیق و دوست میخوای سگ بگیر .
شما ولی کامی جان با داشتن اخلاق حرفه ای در این حد یعنی واقعا آدم حسابی هستی . اسم فیفتی سنتیه اون آدم ۲ زاری که سایت کروکوبات رو زد هم الان یادم نیست .
ما کیارو دیدیم و این شدیم !
وای به حال اون احمقی که میخواد بشه ما !
قبل از اینکار من کارم صادرات بود و قبلترش واردات . تو واردات سورسینگ خیلی مهمه و یکی از افتخاراتم اینه ۲۰ سالم بود یکی گفت بگرد فروشنده ی Hot spinning machine پیدا کن . باهاش کپسول گاز میزنن و سر موشک و سازه های مخروطی فلزی . واقعا نمیشه فروشندشو پیدا کرد . خیلی سخته . من فرداش از ژاپن و ترکیه قیمت گرفته بودم .
همیشه میدونستم چیکار کنم که زودتر به نتیجه برسم ولی اگه ۲۴ ساعت کار میکنم laser focus کار میکنم .
تو اینکار هم اگر کسی واقعا میخواد به جایی برسه ، از سال اول شروع نمک و فلفل و پیاز و گوجه تا ماشین و گوشی و غذای پت و بچه رو دلار نقد کنه و زندگی کنه به نظرم اولین چیزی که باید دقیق بخونه سرنوشت بزرگ تریدران تاریخه.
الان که نگاه میکنم واقعا این ۴۰ سال به ۲ بخش تقسیم میشه برای ماهایی که بابابزرگامون پول دار بودن و باباهاشون هنوز دارن میفروشن و میخورن .
۳۰ سال اول که برا مردم کار کردم با هر عنوان و کارت ویزیتی.
۱۰ سال آخر که آقای خودم بودم .
اینکار کار نیست کارستونه.میشی همون بابا بزرگه که اومد و رفت و خورد و ریخت و پاچید و شد حاجی امام .