مشکل احراز هویت آلپاری بعد از ثبت نام + راهحل تکمیل ثبت نام در شرایط فعلی
کاربر گرامی، به منظور تکمیل فرایند ثبتنام و با توجه به عدم امکان احراز هویت تا اطلاع ثانوی با اینترنت ملی، در صورت تمایل میتوانید مدارک خود را برای همکاران ما در مجموعه ایران بروکر ارسال بفرمایید تا ضمن هماهنگی با بروکر آلپاری، فرایند احراز هویت شما در اسرع وقت انجام شود. در صورت تمایل، لطفاً مدارک خود را برای مجموعه ایران بروکر ارسال نمایید.
با تشکر
دسترسی بدون فیلتر به سایت آلپاری
با توجه به محدودیتهای اینترنت در ایران،به منظور دسترسی شما به سایت آلپاری، لینک جدیدی فراهم شده که بدون نیاز به VPN قابل استفاده است :
:
:
: https://trade.alparitrading.org
:
: دسترسی مستقیم بدون فیلتر :
: ثبتنام آسان و بدون مشکل :
: ورود به حساب و استفاده کامل از خدمات
:
: پشتیبانیدر صورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل، از طریق بله با ما در ارتباط باشید :
::
: چت پشتیبانی رسمی آلپاریبله | Alpari Persian Support
:
: کانال رسمی اطلاعرسانی آلپاریble.ir/alpariannouncement
سلام قاسم جان , حالا شما چرا وقتت رو گذاشتی روی بروکر آلپاری ؟ بروکر د لتا اف ایکس و بروکر ای پلنت متصل هستند و هیچ مشکلی هم ندارند!
متاتریدر متصل نمیشه، از دیروز که کلا قطع شده ، سایت هم بالا نمیاد ، بالاخره کی قراره وضعیت اتصال درست بشه ؟ بارها هم از طریق پشتیبانی اعلام کردیم ولی هیچ تغییر مثبتی رخ نداده
راستش قبل از جنگ روی یه ربات تو mt5 داشتم کار میکردم نیاز به حساب دمو دارم توی سرور mt5 پس بروکرش مهم نیست. ای پلنت فقط تحت وب کارمیکنه و دلتا اف ایکس هم سایتش فیلتره نمیتونم ثبت نام کنم. به علاوه اینکه اگه آلپاری اوکی شه با همین بروکر کار میکنم چون قبلا هم که پای چارت مینشستم باهاشون کار میکردم و تقریبا میشکلی نداشتم باهاشون
روبیکا از طریق آیدی بهم پیام بدید تا لینک بدون فیلترش رو در اختیارتون قرار بدم !
forex1366
من از حدود یک ماه پیش با بروکر آلپاری بطور پیوسته وصل بودم، برای اولین باره ۲۴ ساعته قطعه کلا
با سلام و تشکر
از طریق لینکی که در سایت جایگزین هست نمیتونم متاتریدر رو دانلود کنم لینک به این صورت هست
https://download.terminal.free/cdn/web/alpari/mt5/alpari5setup.exe
که دسترسی نداریم یا شاید برا من باز نمیشه (البته با چند تا اینترنت چک کردم ولی باز هم نشد ) در صورت امکان لینک جایگزین برای دانلود بدین
برای متا تریدر 5 هنوز کار میکنه؟
امکان ثبت نام جدید با شماره تلفن رو بذارید چون با ایمیل نمیشه!
خيلي ممنون از اطلاع رساني شما وصل شدم
دقیقا برای من هم قابل دانلود نیست این لینک
سلام وقتی کد به ایمیل در حال حاضر نمیاد چطور ثبت نام کنیم؟
با متا 4 که وصل نشدش، ایا متای 5 هم به همین شکل هستش؟
منم همین رو میخوام. بخدا خسته شدم.
لینک قبلی که اینجا تو کامنت قبلی گذاشتم رو چک کن
اکثرا مشکلشون اینه که موقعی که میخوان mt4 یا mt5 رو نصب کنن صفحه proxy باز میشه و نصب نمیشه
دمت گرم به مولا. من تونستم متاتریدر 4 ایکس چیف رو بیارم بالا و الان با سافت فو اف ایکس بکتست بگیرم. دستت درد نکنه