ثبت نام و ترید در بروکر آلپاری با نت ملی ممکن شد

قربونت علی جان , برای حل شدن مشکل ایمیل ایرانی با پشتیبانی د لتا صحبت کردم و گفتند احتمالا اول هفته آینده لینک جدید بدون ایمیل در اختیارم قرار میدن !

1 لایک کرده

دروغه بابا بالا نمیاد، نت بین الملل می‌خواد کل مراحل، اولاشم سرکاریه حتی با نت بین الملل اپلیکیشن آلپاری هم تو تین منطقه نصب نمیشه.

خسته نباشید. همون مشکل ا تی پی , به طریقی دیگر. من حدود یک سال پیش حساب داشتم. و مدت ها سر نزدم. که ظاهرا نسخه جدیدی از سایت ظرف این مدت بیرون اومده. در دو روز گذشته پس از مدتها سعی کردم وارد بشم ، که گیر میده تو چون مدتها وارد نشدی باید رمز عبورت رو عوض بکنی ، و در صفحه بعد هم میخواد که کدی که به ایمیل ارسال شده رو ، وارد کنم.

اگر یه طوری بکنید که این موضوع امنیتی , لزوم تغییر پسورد با کد تی پی رو, فعلا برای ایرانی ها بردارند که بشه با همون رمز قبلی (رمز کابین ؟ چون مدتها وارد نشدم یادم رفته کدوم رمز بود. رمز کابین ,برای ورود استفاده میشه دیگه؟)وارد حساب بشیم خوب میشه. من موجودی حسابم هم صفر بوده, واریزی نداشتم. متشکر. زحمت میکشید. منتظر پاسخ شما هستم.

1 لایک کرده

کلا از خارج چیزی به ایمیل ایرانی فرستاده نمیشه بیادم نشون نمیدن بی فایده ست

1 لایک کرده

امروز برای من وصل شد با تاشکر از اقا بهنام که زحمت کشید برامون فایلش فرستاد خیلی خوبه که همه هوای همو توی این شرایط سخت داشته باشن

1 لایک کرده

درود

چارت دستکاری نمیشه؟

درود

اگر پیدا کردید لطفا به دیگران هم بگید

درود

شما نتونستین وصل شین؟

میگن دلتا اف ایکس دزده که!!!

سلام من فقط میخوام به متا ۴ یا ۵ وصل بشم و لایو تست بگیرم و نمیخوام ترید کنم راه حل چیه؟

2 لایک کرده

شنیدن کی بود مانند دیدن

سلام کسی فایل mt5 آلپاری رو داره بفرسته؟

1 لایک کرده

الان با دلتا کار کردی؟!

نظرات رو میخوندم تو همین پلتفرم همه داشتن میگفتن سود رو میخوره و پول نمیده اینا بیشترین کاربر ها!

طرف خب حتما کار کرده اومده گفته!

چمیدونم ولی ریسکیه بازم با این چیزایی که ادم میشنوه و میبینه!

1 لایک کرده

من کمتر از ۱ سال هست که در دلتا اف ایکس کار میکنم و توی این مدت که فعالیت داشتم به مشکلی برنخوردم! فقط ۱ مشکل هست که یه سری از کاربرها سر همین داستان شکایت میکنن اونم اینه که بروکر دلتا گاهی اوقات بونوس های مختلف اراعه میده که معمولا بونوس های معاملاتی در بروکر ها همراه با قوانین هست اما یه سری از بچه ها برای زرنگ بازی میان و قوانین رو زیر پا میزارن و انتظار دارن بروکر چشم پوشی کنه و سود بدست اومده رو واسشون واریز کنه خخخخخ! مثلا چندتا از قوانین بونوس این بود که هج داخلی و هج خارجی یا گرید تریدینگ , آربیتراژ , تیک و فست اسکللپ ممنوع هست بعد یه سری ها حتی نمیدونستند که گرید تریدینگ یا همون معاملات شبکه ای اصلا چی هست ! بعد شاکی میشن و این داستان ها بوجود میاد که شما و امثال من مشکوک میشیم به یه سری بروکر ها ! خلاصه از ماست که برماست

1 لایک کرده

اها دیده بودم چپ میگفتن راجب بونوس اینچیزا بیشتر

از طرفی برداشتی داشتی !و میتونی از ناحیه کاربری برداشتت اسکرین بگیری بفرستی!

1 لایک کرده

کاربر گرامی، به منظور تکمیل فرایند ثبت‌نام و با توجه به عدم امکان احراز هویت تا اطلاع ثانوی با اینترنت ملی، در صورت تمایل لطفا مدارک خود را برای همکاران ما در مجموعه ایران بروکر ارسال بفرمایید تا ضمن هماهنگی با بروکر آلپاری برای احراز هویت شما در اسرع وقت اقدام شود.با تشکر آلپاری

1 لایک کرده

کسی میدونی الپاری چجوری ثبت نام کنیم؟

2 لایک کرده

واسه من نشد. توی trade.alparitrading.org ثبت نام کردم مرحله احراز هویت به خاطر فیلترینگ مشکل داشت به پشتیبانیشون تو بله هم پیام دادم مدارک فرستادم گفتن تو لود شدن عکس ها اخلال به وجود اومده اگه درست شد مدارکت رو میفرستیم واسه احراز هویت که بعد از چند روز هنوز جوابی نگرفتم.

3 لایک کرده

مشکل احراز هویت آلپاری بعد از ثبت نام + راه‌حل تکمیل ثبت نام در شرایط فعلی
کاربر گرامی، به منظور تکمیل فرایند ثبت‌نام و با توجه به عدم امکان احراز هویت تا اطلاع ثانوی با اینترنت ملی، در صورت تمایل می‌توانید مدارک خود را برای همکاران ما در مجموعه ایران بروکر ارسال بفرمایید تا ضمن هماهنگی با بروکر آلپاری، فرایند احراز هویت شما در اسرع وقت انجام شود. در صورت تمایل، لطفاً مدارک خود را برای مجموعه ایران بروکر ارسال نمایید.
با تشکر

1 لایک کرده

دسترسی بدون فیلتر به سایت آلپاری
با توجه به محدودیت‌های اینترنت در ایران،به منظور دسترسی شما به سایت آلپاری، لینک جدیدی فراهم شده که بدون نیاز به VPN قابل استفاده است ::backhand_index_pointing_down::
::link:: https://trade.alparitrading.org
::white_check_mark:: دسترسی مستقیم بدون فیلتر ::white_check_mark:: ثبت‌نام آسان و بدون مشکل ::white_check_mark:: ورود به حساب و استفاده کامل از خدمات

::envelope_with_arrow:: پشتیبانیدر صورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل، از طریق بله با ما در ارتباط باشید ::backhand_index_pointing_down::::small_orange_diamond:: چت پشتیبانی رسمی آلپاریhttps://ble.ir/alparipersiansupport

::small_orange_diamond:: کانال رسمی اطلاع‌رسانی آلپاریble.ir/alpariannouncement

1 لایک کرده