سلام
الان چندتا بروکر با نت ملی به بازار وصل هستن - آلپری-وینگو و…
هدف ما متاتریدر4 هست که اکثر تریدرهای ایرانی باهاش کار می کنن {ترندو متاتریدر نداره}
خطاب به دوست عزیزی که به نت بین الملل وصل هستی - برای یکی از بروکرهایی که با نت ملی وصل هستن مثلا آلپری alpari این کار رو اگر بتونی بکنی عالی میشه
—
برو سایت آلپری {همین سایتی که برای اینترنت داخلی ایجاد کردن و با نت ملی باز میشه} و ثبت نام کن
بعد فایل نصبی متاتریدر ۴ رو دانلود کن و بگذار نصب بشه {این فایل رو می تونی از پشتیبانی آلپری در اپلیکیشن داخلی بله هم بگیری-من گرفتم ولی چون دسترسی به نت بین الملل ندارم نتونستم نصب کنم چون نیاز به دانلود از نت بین الملل داره}
بعد از اینکه کامل نصب شد ، هیچ حسابی رو وارد متاتریدر نکن
برو به آدرسی که متاتریدر۴ ُ آلپری توی هارد سیستم ت {یا لپ تاب ت} نصب شده - که معمولا درایو سی هست
کل اون فولدر رو کپی کن تو یه درایور دیگه هارد ت و بعد با نرم افزار winrar فشرده ش کن و اون فایل رو آپلود کن روی یه آپلودسنتر داخلی و لینک ش رو بگذار برای دانلود
اینجوری هرکس این فایل فشرده rar رو دانلود کنه دیگه نیازی به اتصال به اینترنت بین الملل نداره{برای نصب متاتریدر۴}
بعد یه چندتا حساب دمو هم پشت سرهم باز کن و همین جا بگذار {یوزر و پسوردش رو}
دیگه کار ساده ست
هرکس این فولدر رو دانلود و حساب دمو رو وارد کنه می تونه به بازار وصل بشه
نمی تونه تریدکنه ولی می تونه بک تست بگیره و حداقل چارت لایو رو داشت باشه
این خیلی کمک بزرگیه
-عین همین کار رو می تونی برای بروکر مشابه دیگه که با نت ملی به بازار وصل هستن هم انجام بدی مثل وینگو و…
این دوستمون راست میگه متاتریدر 4 الپاری نصب نمیشه باید پرتابل باشه اگر کسی اینکار بکنه خیلی مرده من فقط با متاتریدر 4 کار میکنم با soft4fx نمیتونم با هیچ پلتفرم دیگه ای کار کنم یا بکتست بگیرم
سلام دوست عزیز ! نیازی به این همه زحمت نیست , در کانال آلپاری در پیام رسان بله , فایل متاتریدر ۴ برای پی سی(نسخه ویندوز) رو آپلود کردند و خیلی راحت با یک کلیک نصب و اجرا میشه و میتونید راحت حسابتون رو فراخوانی و شروع به ترید کنید!
دادا برای نصب متاتریدر باید به نت بین الملل وصل بشی حتما باید نسخه پرتابلش باشه بعد دادا اگه تو تونستی نصب کنی اون پوشه که همین دوستمون ادرسشو داده کپیش کن برای ماهم بذار استفاده کنیم
دوست عزیز بنده بدون نت بین الملل متاتریدر ۴ آلپاری رو نصب کردم و وارد اکانتم شدم ! برای دسترسی به فایل نصبی متاتریدر ۴ به پشتیبانی آلپاری در پیام رسان بله پیام بدید هر چند که داخل کانال آلپاری در پیام رسان بله این فایل قرار داده شده!
فایل رو نمیتونم اینجا واست آپلود کنم چون سیستم به پسوندش گیر میده و اجازه آپلود نمیده !
بهنام جان
این مسئله شدنی نیست
فایل نصبی ، 4.4 مگابایت هست - ولی حجم فولدر متاتریدر بعد از نصب نزدیک به 60 مگابایت هست
این فایل ، فایل ابتدایی برای شروع نصب هست و برای نصب ، نیاز به اتصال به اینترنت بین الملل برای دانلود ادامه فایل های متاتریدر هست
چندین نفر هم توی همین فروم گفتن که نمی تونن نصب کنن {حتی یک نفر اسکرین ش رو هم گذاشته}
منم نونستم
تنها گزینه ای که به ذهنم میاد ، آپلود کل فولدر بعد از نصب متاتریدر در یک آپلودسنتر داخلی هست {چون متاتریدر بصورت پروتابل کار می کنه}
والا بخدا من با نت ملی نصبش کردم و دیروز روی اکانت دمو ترید هم انجام دادم ! اینم یه شات واسه اثباتش
فایل رو آپلود کردم در این آدرس, امتحانش کنید شاید جواب داد!
متا۴ روی پی سی خودتون رو حذف نصب کنید و بعد وارد وبسایت آلپاری بشید , از قسمت کابین شخصی متا۴ رو دانلود کنید و نصب کنید ! به همین راحتی ……. هیچ مشکل و اروری هم واستون پیش نمیاد
سلام بهنام جان
خیر
به سختی قسمت otp رو رد کردم - ولی در قسمت وریفای مدارک حساب گیر کردم
ده ها بار امتحان کردم > میزنم که صفحه تایید مدارک هویتی رو بیاره > مدتی هم لود می کنه ولی هیچ صفحه ای باز نمیشه
مشکل از سایت آلپری هست
این مشکل رو نه من - خیلی های دیگه هم توی سایت داشتن
سلام دوستان من دنبال فایل متاتریدر از سایت خود الپری هستم هرکس داره لطفا فایلشو برام بفرسته .ویندوز و اندروید .یا راهنمایی کنید چجور دانلودکنم خود سایتشم وصل میشه گوگل پلی که فیلتره
سلام دوستان من دنبال فایل متاتریدر از سایت خود آلپاری هستم هرکس داره لطفا فایلشو برام بفرسته .ویندوز و اندروید .یا راهنمایی کنید چجور دانلودکنم خود سایتشم وصل میشه گوگل پلی که فیلتره