شاید خیلیاتون ندونین جدیدا نصب MT4 و MT5 به مشکل خورده و Error Proxy Server میده
من در سه سیستم تست کردم هم برای بروکر آلپاری ارور میده هم خود MT5 که از سایت رسمیشون دانلود کردم
لطفا اگر راهکاری بلدین برای رفع این مورد بفرمایید
سلام منم این مشکل دارم …اگه راه حلشو پیدا کردید ممنون میشم به منم بگیN
سلام
دلیل برمیگرده به اتصال بین المللی اینترنت
برنامه را ببندید
با نت مجدد اقدام به نصب کنید
این پیام دیگه نمیاد
متوجه نشدم….نت بین الملل ندارم
متاتریدر موقع نصب به اینترنت نیاز داره
چون نت بین الملل قطع هست این مشکل پیش میاد
من با بروکر هایی هم که سرور ملی دارن امتحان کردم نشد متاسفانه
راه کار همینه که بتونید به نت بین الملل وصل بشید لااقل برای چند دقیقه که نصب تموم بشه و بعدش دیگه از سرور ملی بروکر استفاده کنید(درصورتیکه در دسترس باشه)
سلام و وقت بخیر :
:
متأسفانه بعد از محدودیتهای اخیر اینترنت، این مشکل برای برخی کاربران بهوجود آمده است.
دلیل آن این است که هنگام نصب متاتریدر، برنامه باید به سرورهای اصلی شرکت MetaQuotes متصل شود و در شرایط فعلی، این مسیر برای بعضی کاربران بهدرستی برقرار نمیشود. به همین خاطر، گاهی حتی با VPN هم این مسئله بهطور کامل برطرف نمیشود.
برای حل این موضوع، راهکاری که در نظر گرفتهایم این است که نسخه پرتابل متاتریدر آلپاری را در اختیار شما قرار دهیم؛
دانلود متاتریدر ۴ دسکتاپ - کلیک کنید
دانلود متاتریدر ۵ دسکتاپ - کلیک کنید
دانلود متاتریدر ۴ نسخه موبایل - کلیک کنید
دانلود متاتریدر ۵ نسخه موبایل - کلیک کنید
در صورت بروز هر گونه مشکل به پشتیبانی آلپاری در تلگرام یا بله پیام دهید
سلام و وقت بخیر :
:
متأسفانه بعد از محدودیتهای اخیر اینترنت، این مشکل برای برخی کاربران بهوجود آمده است.
دلیل آن این است که هنگام نصب متاتریدر، برنامه باید به سرورهای اصلی شرکت MetaQuotes متصل شود و در شرایط فعلی، این مسیر برای بعضی کاربران بهدرستی برقرار نمیشود. به همین خاطر، گاهی حتی با VPN هم این مسئله بهطور کامل برطرف نمیشود.
برای حل این موضوع، راهکاری که در نظر گرفتهایم این است که نسخه پرتابل متاتریدر آلپاری را در اختیار شما قرار دهیم؛
دانلود متاتریدر ۴ دسکتاپ - کلیک کنید
دانلود متاتریدر ۵ دسکتاپ - کلیک کنید
دانلود متاتریدر ۴ نسخه موبایل - کلیک کنید
دانلود متاتریدر ۵ نسخه موبایل - کلیک کنید
در صورت بروز هر گونه مشکل به پشتیبانی آلپاری در تلگرام یا بله پیام دهید