config.rar (38.6 کیلوبایت)
دوستان عزیزی که متاتریدر4 آلپری{ویندوز} رو می خوان
این فایلی که من اینجا آپلود کردم رو از حالت فشرده خارج کنید{این فایل ، سرورهای داخلی آلپری هست}
بعد وارد پوشه یکی از متاتریدرهای 4 یی که توی ویندوزتون نصب بشید فرقی نمی کنه از هر بروکری می خواد باشه باشه ، مهم نیست {معمولا درایو سی و پوشهprogram file (86x) هست} بعد که وارد فولدر متاتریدر4 شدید فولدر اول رو به اسم config رو باز کنید{واردش بشید} و محتویات داخل این فایل فشرده ای که براتون گذاشتم رو داخل این فولدر کپی کنید
نکته : این فایل های سرورهای جدید داخلی آلپری هست{نت ملی}
اگر حساب دمو می خواید بسازید باید open an account رو بزنید و بگذارید سرورها رو اسکن کنه{سرورهای متاتریدر4 قبلی_مربوط به هر برورکی که می خواد باشه چون نت وصل نیست همه قطع هستند} سرورهای جدید آلپری فقط پینگ دارند روی یکی از سرورهای دمو کلیک کنید {سروری که پینگ داره-همه شون همیشه پینگ ندارند} و یه حساب دمو باز کنید
توصیه : در تمام سرورهای دمو آلپری حساب باز کنید - گاهی یکی دو تا از سرورهای دموش مدت ها آف میشه ولی مثلا یکی ش طولانی مدت آنلاینه اینجوری می تونید با اون حسابی که روی اون سرور قبلا باز کردید ، به بازار وصل بشید ((موقع افتتاح حساب دمو ، روی هر سرور دمو ی آلپری کلیک کنید حساب دمو از نوع همون سرور براتون ساخته میشه}}
–دقت کنید عکسی که از اسکن سرورها فرستادم > من سرورهای متاتریدر4 آلپری{فایلconfig یی که اینجا براتون گذاشتم} رو در فولدر متاتریدر افیکس پرو ریختم > موقع اسکن تمام سرورهای آلپری پینگ دارند و تمام سرورهای افیکس پرو پینگ ندارند چون نت بین الملل قطع هست}