ثبت نام و ترید در بروکر آلپاری با نت ملی ممکن شد

سلام. تجربه ی من از ترید تو این روزا
روزهای اول که کلا قطع بود ولی از ده پونزده روز پیش یه سری سرور آلپاری می تونین با متاتریدر 5 کانکت بشین. من ترید انجام می دم ولی خوب محدودیت سرعت هست و وضعیت عادی نیست. ولی با این شرایط دم آلپاری گرم، هر طور شده یه راهی پیش پا می زاره

من با متاتریدر 5 حساب pro ECN آلپاری وصل شدم. ترید می کنم
اگر قبل قطعی تو متاتریدر اکانت هایی از آلپاری داشتین الان دوباره خواستین لاگین کنین حتما سرورهای آلپاری رو دوباره سرچ کنین. معمولا سرورهای اولش پینگ کمتری داره و می تونین انتخاب کنین وصل می شه

سلام من روی سیستم متاتریدر ندارم، هر کاری کردم نتونستم دانلود و نصب کنم، کسی میدونه از چه راهی میشه دانلود و نصبش کنم.

نسخع پرتابل رو دانلود کنید لینک ها رو پشتیبانی از طریق چت بله فرستادن

https://my.uupload.ir/dl/yox5OVnB
https://my.uupload.ir/dl/mbA5GRJg

سلام

من خیلی تلاش کردم نمیتونم با متاتریدر ۵ وصل بشم.

اگر ممنه راهنمایی بفرمایید.

ممنونم.

کاربر گرامی

این ویدیو اتصال به متاتریدر ۵ در نسخه‌ی دسکتاپ رو مرحله‌به‌مرحله توضیح می‌ده.

برای دیدن ویدیو کلیک کنید ::backhand_index_pointing_down:: آپارات - سرویس اشتراک ویدیو

همچنین میتوانید از پست های آموزشی کانال بله آلپاری برای اتصال بهتر استفاده کنید

پیشنهاد میشود اتصال از طریق متاتریدر 4 را نیز امتحان کنید بر اساس تجربیات کاربران اتصال پایدار تری نسبت به متاتریدر 5 را میتوانید تجریه کنید

::envelope_with_arrow:: پشتیبانی آلپاری در بله:ble.ir/alparipersiansupport
::small_orange_diamond:: کانال آلپاری در بله:ble.ir/alpariannouncement

سرویسی که ارایه میشه آشغاله ، چون همش قطع میشه ، پشتیبانی در حد صفر توی بله هر ۱۲ ساعت یکبار جواب میدن واریز برداشت عملا هر وقت دلشون بخواد انجام میشه به پشتیانی هم گفتم یا سرویس درست بدین یا سرویس ندین اینجوری آبروی خودتون و حفظ میکنید چون در حالت عادی آلپاری یکی از بهترین هاست

امروز برای من متا4 آلپاری خیلی خوب وصل میشه.یعنی بعد از مدتها از صبح تا حالا دائم وصله و اصلا قطع نشده چارتها هم کامل و درست لود میشن.نمیدونم شیرفلکه نت بازتر شده و پورتها رو باز کردن یا سرورهای آلپاری تقویت شده.ولی الان متا4 خیلی خوب داره کار میکنه.با نت همراه اول

سلام من حساب ECN PRO دارم در آلپاری ، پلتفرم

META5 دوستان آیا ممکنه بدون VPN با متا کار کرد . خود سایت که فیلتر هست ، اونو میشه وی پی ان خرید و ورود و خروج و واریز،و برداشت کرد . ولی برای معامله به VPN ها نمیشه تکیه کرد . بهتر میدونید خودتون . باید هر لحظه بتونی دسترسی داشته باشی ، شما آیا راه حلی دارید ؟

بروکرها جدیدن سرور پ.ر.وکسی داخلی متاتریدر میدن
اگر آلپاری نداره،میتونی ایکس چیف رو امتحان کنی
البته خودم ۳روزه تستی حساب بدون دپازیت باز کردم و توی ساعات مختلف فقط چک میکنم
دیروز تقریبا ۳دفعه و به مدت زیاد قطع بود
به نظرم سرویسی نیست که بشه برای اسکلپ استفاده کرد چون احتمال قطع شدن وسط پوزیشن یا حتی وقتی منتظری قیمت به محل مورد نظرت برسه هست

آلپاری که وصله.

ببین تو این صفحه روش اتصال رو گفته

سعی کردم ولی نشد . شما انجام دادید ؟ متا 5 هم از همینجا فعال کردید ؟ با نت ملی کارت میکنه برای شما با این لینکی که گذاشتید ؟

خبر خوش
دوستان چک کنید متاتریدر من هم روی سیستم هم گوشی متصل شد