دوستان برای شما هم شک برانگیز نیست من یه شماره داشتم فقط و فقط پراپی باهاش ثبت نام کرده بودم و دقیقا برای همون سر شماره از پراپکو پیامک اومده و من حتی نه یکبار اسمشو شنیده بودم نه وارد سایتش شده بودم
بوی پراپی میاد
دوستان برای شما هم شک برانگیز نیست من یه شماره داشتم فقط و فقط پراپی باهاش ثبت نام کرده بودم و دقیقا برای همون سر شماره از پراپکو پیامک اومده و من حتی نه یکبار اسمشو شنیده بودم نه وارد سایتش شده بودم
بوی پراپی میاد
بله برای منم داده ولی بنظرم تو این شرایط که نت ایران به نت بین الملل وصل نیست بنظر میرسه این دام پراپ ها باشه برای خالی کردن جیب تریدر چون وقتی نت به نت بیالملل متصل نیست در واقعی استخر نقدینگی نیست و اگر خودشون بخوان نقدینگی ساختاری درست کنن که معلومه حاضر به ضرر خودشون نیستن
سلام و عرض ادب
بنده تو این مدت که با رابین سود فعالیت کردم یکبار هم تماسی از طرف شرکت نداشتم و بعید میدونم شرکت ها همچین کاری کنند مگر اینکه بخوان بهتون راهکاری برای اتصال به سرورهاشون بدن
در کل نظر بنده این هستش که تا زمان اتمام شرایط نت ملی، بهتره از پراپ هایی که چالش رایگان گذاشتند، مثل رابین سود، استفاده کنید تا در زمان مناسب بین پراپ های مختلف، انتخاب و تصمیم گیری کنید.
موفق باشید ![]()
ربطی نداره داداش
به خاطر شرایط جنگیه که از یه سرشماره چند تا شرکت بهت پیام میدن
الان خودم از بایتیکل و یوآپلود و بیت گراف هرسه تا از یه سرشماره پیامک گرفتم
پراپکو چه ربطی به پراپی داره؟
سرشماره از شرکتی که پیامک میده انتخاب میشه و ربطی به شرکت تبلیغ کننده نداره. پراپکو مال صرافیه پراپی مال یه شخص بود