مقایسه نمودار وینگو با آلپاری

https://uupload.ir/view/

3 لایک کرده

مال کی هست الان که فقط الپاری خوب وصله چون از تاپ چنج مستقیم میشه زد و هم سرور هاش الان وصله و پنل داره و پستیبتنی و بهتر از بقیه بروکر ها تو این شرایطه از شماره تماس و میس کال و پیام تا راحتی در این شرایط به نظر دوباره بررسی کن و حساب دمو جدید بساز
ادرس پنلش

3 لایک کرده

میدونم خودم ممنونم ازت

3 لایک کرده

پنل خست و برا واریز از تاپ چنج میشه و الپاری الان فهمیدم خوبه

2 لایک کرده

من برا ایمیل پرسیدم راه کاری جز تغییر به ایمیل ایرانی ندادن من درباره کندل سازی پرسیدم گفتن اصلا کندل سازی نمیکنن و و در زمان کم بود نقدینگی بازار اینجوری و میشه و شرایط مشتریان هم گفت مشکلی نیست و گفت اپلیکیشن الپاری وصله

2 لایک کرده

چیزی که گفتن اینه و از نظر منم درسته چون سابقه زیادی داره. اگه اینجور بود باید سال اولش میرفت و در زم الپاری بزرگه الپاری یه شرکت بروکر هم داره اسمش یادم رفت ولی شرکت بزرگیه

2 لایک کرده

دارم از پشتیبانی مدیر حسابم میمرسم همه رو

2 لایک کرده

داداش وینگو الان ثبت نام میشه انجام داد و با نت ملی متاتریدر۴ میشه فعالیت کرد؟

2 لایک کرده

فعلا مشکل کد دارم من

2 لایک کرده

بهش گفتم هیچ راه کاری نداد

2 لایک کرده

نه خوبه ولی انتخاب های. بهتر لایت فایننس هست مثل امارکتس و اوربکس و اپو فایننس و الپاری و ارانته

1 لایک کرده

وینگو روی متاتریدر 5 وصله
سرعتشم خداس

1 لایک کرده

قبول ندارم
الپاری 10 روز اول جنگ کجا بود ؟؟؟
من خودم ترید میکنم
فقط وینگو وصل بود با نت ایران باقی شون قطع بودن و سرعت های فاجعه ای هم داشتن

1 لایک کرده

(پست توسط نویسنده حذف شد)

اگر امکانش هست xchief رو هم بزارین در مقایسه. اطلاعاتمون بیشتر بشه. ممنون:folded_hands::folded_hands:

1 لایک کرده

استفاده کن شاید این بهتر باشه از وینگو

1 لایک کرده

تنها چیزی که براشون اهمیت نداره سرمایه مردمه
منم اوایل با الپاری کار کردم، اصلا خوب نبود

1 لایک کرده

سلام و وقت بخیر ::tulip::
تفاوتی که شما در قیمت مشاهده کرده‌اید، در اصل موضوع عجیبی نیست؛ اما متأسفانه قضاوتی که بر اساس آن مطرح شده، قضاوت دقیقی و حرفه‌ای به نظر نمی‌رسد.

اختلاف جزئی قیمت بین بروکرها، موضوعی کاملاً شناخته‌شده در بازارهای مالی است؛ زیرا هر بروکر با توجه به منابع قیمت‌گذاری و تأمین‌کنندگان نقدینگی (LP) خود، ممکن است تفاوت‌های محدودی در نمایش قیمت داشته باشد. این موضوع مختص آلپاری نیست و در سطح بازار جهانی، بین بروکرهای مختلف قابل مشاهده است.

برای اینکه مشخص شود چنین برداشتی تا چه حد نادرست است، کافی است به‌جای مقایسه با یک منبع یا یک اسکرین‌شات ناقص، چند بروکر مختلف را هم‌زمان و با شرایط یکسان بررسی بفرمایید. در این صورت روشن خواهد شد که این اختلافات، بخشی طبیعی از ساختار بازار است، نه آن چیزی که بعضاً با شتاب به آن نسبت داده می‌شود.

لطفاً پیش از انتشار چنین ادعاهایی، بررسی دقیق‌تر و حرفه‌ای‌تری انجام دهید؛ چون انتشار برداشت‌های غیرتخصصی، فقط باعث گمراهی سایر کاربران می‌شود.
بازار مالی محل تحلیل دقیق است، نه نتیجه‌گیری عجولانه بر اساس تصاویری که حتی در آن‌ها منبع دقیق چارت، نماد، زمان و مشخصات کامل نیز روشن نیست.

ضمن اینکه آلپاری در بیش از دو دهه فعالیت و در تمام این سال‌ها در کنار کاربران ایرانی، حرفه‌ای بودن خود را هم در خدمات و هم در پشتیبانی ثابت کرده است.
همان‌طور که طی سال‌های همکاری‌تان تجربه داشته‌اید، تیم پشتیبانی و مدیران حساب ما همچنان آماده‌اند در صورت وجود هرگونه ابهام، چه فنی و چه آموزشی، با دقت و شفافیت شما را همراهی کنند.

اگر پرسشی وجود دارد، خوشحال می‌شویم به‌جای اتهام‌زنی، آن را دقیق و مستند بررسی کنیم. ::rose::

آلپاری هم کندل سازی میکنه هم شدوسازی دوسال پیش هم بدون اطلاع قبلی حسابای پم رو بست و پول مردم هم رفت خیلی پیشنهادش نمیکنم ولی وینگو هم دارم ازین مشکلات نداشته

1 لایک کرده

آلپاری اصلی سال 2014 روی دلار به فرانک ورشکست شد این آلپاری باقی مونده هست و قدرت اونم نداره و کندل سازی زیاد داره

فعلا بین این دوتا من وینگو رو انتخاب میکنم

1 لایک کرده