سلام من به عنوان کسی که 2800 دلار دراوردم و 1400 تونستم در بیارم میدونم این بروکر به راحتی پول شمار میخوره جای باز کردن معامله حتی اگه دستی بزنی یه جا دیگه باز میکنه اسپرد وحشت ناک مخفی البته برای حساب که سود ده بشه فایل و فیلم موجود در زمان ترید گرفتم ولی ایران بروکر قبول نمیکنه حجم فیلم یکم بالا تیکت زدم حالا نمیدونم داستان چی
جالبیش اینه این بروکر الان وصل متاتریدر 5 و 4 داره کار میکنه
اینکه تو این شرایط و اوضاع کشور داره با نت ملی کار میکنه برای ماهایی که دسترسی به اینترنت بین الملل نداریم و میخوایم ترید کنیم واقعاااا خوبه
من که باهاشون کار نکردم ولی اینکه با نت ملی کار میکنه یمقدار باید بیشتر بررسی کنیم
متاسفانه اسپردهای قابل قبولی برای معامله کردن نداره
صحبت شمارو قبول ندارم خانوم
درسته الان تو شرایط خوبی نیستیم و دسترسی به نت بین الملل و بروکرهی حداقل به نسبت بهتر نداریم
ولی دلیل نمیشه سرمایمون رو به این دلایل قربانی سود جویی هر بروکری بکنیم
ما تریدریم به اندازه کافی فشار روحی رومون هست دیگه نباید از طرف بروکر هم دچار استرس بشیم
همین بروکری که میفرمایین باز خوبه هست
به عتوان به تریدر برسیس کنین ببینین اصلا با این میزان اسپرد ترید کردن کار عقلانی ای هستش
مسلما خیر
پس قرار نیست از هول حلیم بیفتیم توی دیگ
دوستان من شنیدم بروکر دلتا اف ایکس تو زمان قطعی اینترنت به مشتریا زنگ میزدن معاملات بازشون رو میبستن،کسی چنین تجربه ای داشته؟درسته این مسئله؟
سلام رفقا، مخصوصاً تریدرهای گل خودمون ![]()
از وقتی شرایط اینترنت عوض شده، عملاً خیلیا نتونستن ترید کنن، چون همه بروکرها رو نت بینالملل بودن.
ولی خوشبختانه چند تا بروکر اومدن رو نت ملی و دوباره امید برگشت.
یکی از اونها DeltaFX ـه، که بهنظرم از بقیه بهتر عمل کرده. و میخام تجربه یکی دو هفته ای از ترید کردن روی این بروکرو بهتون بگم.
درحال حاضر هم پنل کاربری، هم متاتریدر موبایل و ویندوز راحت با نت ملی بالا میان و نیازی به ابزار تغییر آی پی ندارن.
فقط برای نصب اولیه متاتریدر باید نت بینالملل داشته باشین.
اگه ندارین، نگران نباشین، توی پنل کاربری نسخهی پرتابل متاتریدر ۴ و ۵ گذاشتن که مستقیم با نت ملی هم کار میکنه👌
من خودم این مدت هم با واریز، هم برداشت هیچ مشکلی نداشتم. همه چیز اوکی و سریع.
اسپردها یه مقدار وایدتر شدن نسبت به قبل، ولی این مشکل فقط برای دلتا نیست، بقیه بروکرها هم همینطورن.
سرعت اجرای معاملاتش خوبه، لگ خاصی ندیدم تا الان.
در کل بین اونایی که الان دارن سرویس میدن، بهنظرم DeltaFX از همه سرتره.
عکس اسپردهای حساب ECN رو گذاشتم که خودتون ببینید.
حداقل واریز: ۱۰ دلار
افتتاح حساب: ۵۰ دلار
شارژ با تتر یا ریال؛ توصیه میکنم تتر چون ریالی معمولاً گرونتر درمیاد (تقریباً روی هزار دلار، حدود ۶۰۰ تومن اختلاف).
عه سلام وقت بخیر
من شمارو میشناسم
یکی از اساتید ایستاگرامی هستین ![]()
به کامونیتی ما خوش اومدین ![]()
ماشالا نیومده کانالاتونن که بالا اوردین:joy:![]()
سلام به همگی اگه کسی تجربه ای داره تو این دوران با نت ملی لطفا به اشتراک بزارید مرسی از همگی !![]()
از بروکر DeltaFx. با من تماس گرفتن
گفتم شمارمو از کجا اوردین؟
میگه شماره شما بعنوان تریدر ایرانی ثبت بود. پشمام ریخت
میگه بروکرشون با اینترنت ملی کار میکنه
احتمالا قبلا تو سایتشون شماره داده بودی یا تو بروکرهای دیگه از قسمت پشتیبانی همدیگه گرفتن
اره با منم تماس گرفتن برام معامله هم بستن
پشتیبانی واقعا خوبی دارن
الان هم با نت ملی اوکی هستن
من دارم کارای ثبت نامشو انجام میدم تایید ایمیل میخواد
نمیدونم چرا ما همیشه میخواهیم چرخ رو از نو اختراع کنیم.آخه چرا میرید با بروگرهای ایرانی که شکات مختلف دارن حساب باز می کنید؟مگر بروکرهای معروف مثل لایت فارکس و آلپاری که این همه سال دارن تو این مارکت کار میکنند بدون شکایت جدی چشونه؟اتفاقا این که زنگ میزنند التماس می کنند برای دوزار پول نشان دهنده غیرحرفه ای بودن و کمبود منابع مالیشونه خدایی دنبال هیچ بروکری که صاحبش ایرانیه نروید.
همین الپاری مه میفرمایینم
والا من نتونستم واردش بشم
ادرسش اصلا برای من لاگیین نمیکنه
لایتم نمیدونم که با نت ملی فعاله یا نه
حساب سنتی می خواستم ، دلتا نداره.
پیام بدی به پشتیبانی خودشون تایید میکنن