سلام خدمت دوستان عزیز
ایا راه حلی هست توی این شرایط در بروکر دلتا اف ایکس ثبت نام کرد ؟
ظاهرا میشه که ثبت نام کرد:
بررسی بروکر رو مطالعه کنید و در صورتی تونستین ثبت نام کنید و ترید داشتید بهمون اطلاع بدید.
من همین ادرس که ایران بروکر گذاشته رفتم ولی قطع بود
نمیدونم دامنه جدیدی توی این اوضاع ایجاد کردن یا ن
اکه تیم ایران بروکر در این مورد پیگیری کنه ممنون میشم
با سلام و خسته نباشید به تیم شما
ادرس برورکر دلتا اف ایکس که توی این بخش از مقاله گذاشتین کار نمیکنه و نتونستم توی این بروکر ثبت نام کنم
درود , اگر بروکر دلتا اف ایکس مثل بروکر آلپاری شرایطی رو ایجاد کنه تا کاربران با نت ملی قادر به لاگین شدن در وبسایت بشوند خیلی عالی میشه ! در ضمن متاتریدر ۴ دلتا کار میکنه , اما تا زمانیکه به داشبورد شخصی در وبسایت دسترسی نداشته باشیم بی فایده هست!
سلام دوستان بروکر دلتا اف ایکس آدرس دامنه وبسایتش بروز رسانی شد و از امروز با نت ملی در دسترس قرار گرفته ! همچنین متا۴ و متا۵ نسخه موبایل و ویندوز بدون قطعی و کاملا پایدار در دسترس هستند! برای دریافت لینک ورود به وبسایت دلتا اف ایکس در پیام رسان بله از طریق آیدی به بنده پیام بدهید !
iran1987@
امکان افتتاح حساب هم وجود داره؟
امکان افتتاح حساب با میل ایرانی ممکن هست
هم با ایمیل ایرانی و هم با ایمیل بین المللی ( که خب دسترسی نداریم ) اطلاعات رو وارد کردم نشد ایمیل نیومد راه ثبت نام چیه ؟ قطعا اولین باره هممون اسم این بروکر رو میشنویم پس حساب هم نداریم در نتیجه باید ثبت نام کنیم که بتونیم وارد شیم به نظرم بهتره راهی برای ثبت نام بسازه میل ایرانی زدم نشد mail.ir
درود دوست خوبم ! بروکر دلتا ۱۵ سال سابقه فعالیت و چندتا رگوله معتبر داره , پشتیبانی فارسی زبان و متدهای متنوع واریز و برداشت از ریالی تا کریپتو ! اما در مورد مشکل شما با بروکر تماس گرفتم و گفتند از فردا ثبت نام با ایمیل ایرانی ممکن هست , گویا یه باگ و مشکلی این وسط وجود داشته که ایمیل تاییدیه ارسال نمیشده !
درود , لینک ورود به وبسایت بروز رسانی شده! شما مشکلتون حل شد ؟
سلام لینک جدید رو بی زحمت میفرستید امتحان کنم
اینجا نمیشه لینک ارسال کنم به آیدی روبیکام پیام بدید! forex1366
سلام علی جان میل ایرانی رو حذف کردند ! آموزش ثبت نامش در آپارات موجوده , در روبیکا از طریق آیدی پیام بدید تا آموزشش رو واستون ارسال کنم !
forex1366
اقا بهنام ممنون که راهنمایی کردین و فایل ها رو برام فرستادین
وظیفم بود اینجا هم تشکر کنم
خواهش میکنم علی آقا , موفق باشین
سلام
روز بخیر
شما توانستید با متاتریدر 5 گوشی اندروید حساب دلتا رو بالا بیارید ؟
البته منظور با نت ملی هست.
در صورت امکان کمی توضیح میدین .
ممنون
درود , بله متا۵ اندروید مشکلی نداره و متصل هست , البته بنده قبل از ملی شدن نت متصل شده بودم !