سلام بر دوستان عزیز
بین شما کسی هست که با بروکر Delta fx کار بکنه و تو این شرایط متا تریدر این شرکت متصل به نت ملی داشته باشه ؟
سلام بر دوستان عزیز
بین شما کسی هست که با بروکر Delta fx کار بکنه و تو این شرایط متا تریدر این شرکت متصل به نت ملی داشته باشه ؟
درود نغمه بانو. بله ثبت نام کردم اکانت دمو متصل هست
به من ادمینش گفته بود مدارک بفرستم ترسیدم بفرستم پیویش . بفرستم بنظرتون؟
نه جانم چه ترسی میخوای هویت مشخص کنی نمیخوان که باهاش وارد س انرژی اتمی بشن خیالت راحت اما پول واریز نکن دمو ترید من توصیه میکنم
پول واریز نمیکنم
گفتم یهو میره با عکس کارت ملیم یارانه میگیره ![]()
به عکس کارت ملی خودت نگاه کن ببین نظر کارشناس چیه ![]()
پس شک نکن بنده خدا تا ببینه بدون خوندن دیتا هم تاییدت میکنه هم اکانتت رو ریل شارژ میکنه بنده خدا ![]()
خدایی این عکس از کجا اوردی تو کسری از ثانیه
![]()
چون شالم کرمی بود واقعا این شکلی شدم .خیلی نابوده کارت ملیم🤣
با این بروکر الان کار میکنم خیلی خیلی قطع و وصلی داره هم روی سیستم هم گوشی با تمام اینترنت ها یعنی هم سیم کارت اوپراتورهای مختلف هم فیبر نوری و به شدت هم روی همین موضوع مانور میدن که با نت ملی کار میکنیم ولی جون به لب میکنن. جدا از اتصال اینترنت، در اکانت دمو همه چی گل و بلبل هستش ولی وای از اون موقع که بخوای اکانت ریل کار کنی هیچ اکسپرتی کار نمیکنه در حالی که همون اکسپرت روی اکانت دمو خود بروکر دلتا و روی اکانت های ریل و دمو تمام بروکرهای دیگه مثل ساعت کار میکنه هر چقدر هم به پشتیبانی میگم میگه از طرف ما مشکلی نیستش و ایراد از اکسپرت و اینترنت کاربر هستش. در کل این بروکر صرفا یک نهاد مالی داخلی هستش حتی هیچ رگوله ای نداره یعنی صفر رگوله.
عکس کارت ملی منو ببین حسودیت میشه انقد خوب افتاده که نگووووو
![]()
ایییششششششششش😒
تازه تاریخش تموم شد رفتم عوض کردم این بار رفتم ارایشگاه قبلش ![]()
بتوام هی میگفتن شالتو بکش تا ابروهات همونشکلی میشدی
والا من نگفتم تو شبیه اکرم هستی. بر منکرش لعنت که زیبا رویی
اون کبری هست .اکرم نیس🤣
مطمئنی؟ حالا برا یک الف و یک ی معامله رو بهم نزن جانم
بله دیدم سریالشو
پس عمر حضرت نوح رو داری مثل من