سلام تایم نیویورکخیلی قطعی داره سرور.برا شما هم اونجوریه؟
دوست عزیز گرفتن سه حساب همزمان و پاس کردنشون در برداشت مشکلی ایجاد نمیکنه
سلام بچه ها یه سوال این پراپ بن IP داره من تو مسابقات شرکت کردم ولی جوایز با شماره حساب دادن مجبور شدم یه حساب کاربری دیگه باز کنم الان دو حساب کاربری دارم و دو اکانت میترسم رو یه سیستم و یه متا بازشون کنم بن بشم کسی اطلاعی داشت در جریان بزاره ممنون
بله داره . باید آیپی و اکانت ها متفاوت باشه موقع پرداخت سود چک میکنن
درود خدمت دوستان بنده یک چالش 5k از پراپکو گرفته بودم و مرحله اول پاس شد به امید خدا مرحله دوم رو هم پاس کرده و تجربه رو به اشتراک میزارم با شما در مورو پراپکو
یه حساب از پراپکو گرفتم با 40% تخفیف از پراپچی
فعلا که جای خالی سگب رو احساس نمیکنم
سلام داداش اگه میشه لطفا بگو با چه کد تخفیفی 40% تفیف گرفتی؟
دوستان آیا سرور های پراپکو برای شماهم قطع شده؟؟؟
اره امروز به سختی وصل میشه وقتی هم وصل میشه اردر ها رو خیلی با تاخیر ست میکنه
سلام رفقا جدیدا کسی برداشت داشته از پراپکو اگه داشته بگه تا کسایی که مثل من نگران پرداختی ها هستن نگرانیشون رفع بشه چون من تو نظرات که میخوندم میگفتن خیلی از برداشت ها رو به دلیل استفاده از ایپی ثابت رد کردن اگه عکسی برداشت داشته عکس اپلود کنه
طرح پرداخت بعد از پاس پراپکو معتبره؟
نظرتون رو بدید لطفا اصلا شناختی ندارم
یه طرح گذشته پرداخت بعد از پاس
منم دلم میخواد بخرم اما میترسم بد باشه ![]()
آیپی ثابت یا مشترک؟
propkadeh_40
برای خرید اول
علیک سلام
در چالش ها و موقعی که به ریل رسیدی گیر نمیدن ولی موقع برداشت سود هیچی بهت نمیدن و حسابت مسدود میشه
دوستان کسانی که با پراپکو کار کردند ممنون میشم نظراتشون رو با ما به اشتراک بگزارن، و بگویند چه چیز هایی باعث رد شدن حسابشون شده و در خصوص برداشت و نحو تسویه پراپکو با ما در میان بزارن
ممنونم از شما
سلام طرفش نرید فعلآ پشیمون میشد ،اسلیپج وحشتناک میزنه،بروکرشون مزخرف ه،من دیروز رو طلا پوزیشن نیم درصد ضرر رو با 4 درصد ضرر بست ،خیلی اسلیپیج میزنه…پشیمون شدم چرا حساب خریدم