در مورد اعتبار و تجربتون از پراپکو بگید

سلام تایم نیویورک‌خیلی قطعی داره سرور.برا شما هم اونجوریه؟

2 لایک کرده

دوست عزیز گرفتن سه حساب همزمان و پاس کردنشون در برداشت مشکلی ایجاد نمیکنه

1 لایک کرده

سلام بچه ها یه سوال این پراپ بن IP داره من تو مسابقات شرکت کردم ولی جوایز با شماره حساب دادن مجبور شدم یه حساب کاربری دیگه باز کنم الان دو حساب کاربری دارم و دو اکانت میترسم رو یه سیستم و یه متا بازشون کنم بن بشم کسی اطلاعی داشت در جریان بزاره ممنون

1 لایک کرده

بله داره . باید آیپی و اکانت ها متفاوت باشه موقع پرداخت سود چک میکنن

2 لایک کرده

درود خدمت دوستان بنده یک چالش 5k از پراپکو گرفته بودم و مرحله اول پاس شد به امید خدا مرحله دوم رو هم پاس کرده و تجربه رو به اشتراک میزارم با شما در مورو پراپکو

4 لایک کرده

یه حساب از پراپکو گرفتم با 40% تخفیف از پراپچی

فعلا که جای خالی سگب رو احساس نمیکنم

1 لایک کرده

سلام داداش اگه میشه لطفا بگو با چه کد تخفیفی 40% تفیف گرفتی؟

1 لایک کرده

https://propchi.ir/

1 لایک کرده

دوستان آیا سرور های پراپکو برای شماهم قطع شده؟؟؟

3 لایک کرده

اره امروز به سختی وصل میشه وقتی هم وصل میشه اردر ها رو خیلی با تاخیر ست میکنه

3 لایک کرده

سلام رفقا جدیدا کسی برداشت داشته از پراپکو اگه داشته بگه تا کسایی که مثل من نگران پرداختی ها هستن نگرانیشون رفع بشه چون من تو نظرات که میخوندم میگفتن خیلی از برداشت ها رو به دلیل استفاده از ایپی ثابت رد کردن اگه عکسی برداشت داشته عکس اپلود کنه

2 لایک کرده

طرح پرداخت بعد از پاس پراپکو معتبره؟

نظرتون رو بدید لطفا اصلا شناختی ندارم

یه طرح گذشته پرداخت بعد از پاس

1 لایک کرده

منم دلم میخواد بخرم اما میترسم بد باشه :unamused_face:

آیپی ثابت یا مشترک؟

propkadeh_40

برای خرید اول

علیک سلام
در چالش ها و موقعی که به ریل رسیدی گیر نمیدن ولی موقع برداشت سود هیچی بهت نمیدن و حسابت مسدود میشه

1 لایک کرده

دوستان کسانی که با پراپکو کار کردند ممنون میشم نظراتشون رو با ما به اشتراک بگزارن، و بگویند چه چیز هایی باعث رد شدن حسابشون شده و در خصوص برداشت و نحو تسویه پراپکو با ما در میان بزارن :heart: ممنونم از شما

1 لایک کرده

سلام طرفش نرید فعلآ پشیمون می‌شد ،اسلیپج وحشتناک میزنه،بروکرشون مزخرف ه،من دیروز رو طلا پوزیشن نیم درصد ضرر رو با 4 درصد ضرر بست ،خیلی اسلیپیج میزنه…پشیمون شدم چرا حساب خریدم

1 لایک کرده