نقطه ورود و تأیید ورود

متوجه نشدم منظورتون رو دقیق

تاییدیه فلور و الپاکس

ممکنه بیشتر توضیح بدین

خب قدرت بیانم اندکی شخمی هست ولی سعی میکنم توضیح بدم :woman_facepalming:t3:

فلور اکستریم ترین اوردربلاک هست .

الپاکس یعنی کندلی که قیمت ازش برگرده به فلور . و بعد دوباره باید الپاکس بشکنه .یعنی قیمت برگرده به فلور بعد دوباره بره جایی که ازش برگشته رو بشکنه .:expressionless_face:

درود از چاک و ایندوسمنت 1 تا 5 دقیقه
سینگل کندل اردربلاگ
اینگالف

شما قرار نیست تغییر استراتژی بدی. شما ادعا می کنی که با تشخیص محدوده ی ورود مشکلی نداری و اون محدوده مطمئنا باید محدوده ای باشه که چرخش جهت قیمت در اون رخ بده یعنی یا پیوت مینور داری یا پیوت ماژور. در هر حال چرخش جهت قیمت همیشه با اسپایک شروع میشه اسپایکی که باعث شکست یک سطح مهم میشه مخصوصا در تایم های پایین.

اگه قراره تایم 1 دقیقه ورود کنه تایم ساختارش میشه 15 دقیقه دیگه ماه و هفته و ساعت به چه کارش میاد

ویدیوش حذف شده، میتونی آپلودش کنی؟

بستگی به تایم فرمت داره ولی در کل منتظر تاییدیه بمونی بخشی از راه رو از دست میدی و در کل پین بار برا تاییدیه خوبه

سلام،،اینکه در چه تایم فریمی تحلیل میکنی و در چه تایم فریمی ورود میکنی هم مهمه ،یا اینکه میخوای اسکلپر باشی یا سوینگر، اینم مهمه ،بطور مثال:من در اسکلپ در تایم فریم ۵ تحلیل میکنم و در یک دقیقه ورود میکنم و در شکست روند استاتیک و یا دینامیک بعداز شکست و همراه کلوز کندل و با دیدن کندل بعدی ورود میکنم، بازم اینکه اگه اسکپر باشی باید استاپ کوچیک باشه و همیشه یک اندازه استاپ میذارم حالا بسته به نوع و اندازه ریسک بعضی وقتا تغییر میدم ،ولی در سوینگ در تایم فریم یک ساعته تحلیل میکنم و همینطور بعضی وقتا ۱۵ دقیقه هم چک میکنم ولی در ۵ دقیقه ورود میکنم ،تاییدیه من در سوینگ با کندل سیگنال بار و کی بار هستش، و بر اساس اون استاپم Rبه R میگیرم

این بازار طوری دیزاین شده که دنبال بهترین نقاط ورود باشی تا هر دفعه با اعصاب و روان ت بازی کنه. مثال میزنم شما نقطه ورود ت مشخصه ولی بازار تا نزدیک ش میاد اما زودتر واکنش میده همین باعث میشه قید قوانین خودت رو بزنی زودتر وارد بشی.

پیشنهاد من اینه دنبال بهترین نقطه ورود نباشی. من نمیدونم بر چه اساسی ورود میزنی اما اگر سبک ت مبتنی بر عرضه و تقاضا باشه همیشه یکم جلو تر از ناحیه ورود بزن بعدا که حرفه تر شدی بهترین نقطه داخل بیس ت رو پیدا کن و اون بشه ورودت. استاپ هم بشه چند پیپ پشت ناحیه بیس

اینطور نقطه ورود و استاپ امن تری داری. البته استاپ باز خیلی نکات داره چون ممکنه پیش ناحیه هم یک سطح مهم یا اردر بلاکی چیزی باشه در این حالت بهتره معامله نکرد استاپ رو پیشت اونا گذاشت و ریوارد کمتر گرفت