من به شدت توصیه می کنم همه چیز بزارین کنار
بستگی به تیپیکال شخصیتی خودتون داره کاملا
من بیست سال تو این کار سابقه حساب ریل دارم . طبق تجربه امکان این وجود ندارد که درآمد ثابت ماهیانه داشت . با استراتژی کاملا مکانیکی که دارم بعضی مواقع تا 4 ماه هم سود نداشتم و در ادامه سود مورد نظر بدست آوردم . این کار اگر به چشم سرمایه گذاری دیده شود عالیه . بعضی دوستان ممکنه بیان و اعتراض کنن که شاید استراتژی شما مشکل داشته باشد . ولی من سالها تحقیق کردم هیچ استراتژی سود مستمر ماهیانه نمیدهد
غیر ممکنه کنار کار دیگه ای ترید کنیم و به سود مستمر برسیم!
عزیز با استراتژی مکانیکی انتظار ماهیانه درامد میلیاردی داری؟اگه اینطوری بود که یه بچه 5 ساله یه اکسپرت رو کپی داون میکرد و هر ماه میلیارد دلار به جیب میزد!
حسین عزیزم
ترید کاری نیست که صفر تا صد داشته باشه!
فقط صفر و یک وجود داره در این کار!
یا عرش یا فرش
یا تا اخر عمرت بی نیاز میشی
یا همیشه ضرر میکنی
اونی که میگه من از ترید سود میکنم و زندگی عادی دارم[مخصوصا در این کامیونیتی]قطعا داره دروغ تحویل میده!
کاش اوایل شروع ترید کسی بود که بهم بگه د اخه احمق!
چرا باید بزرگترین نهاد های مالی بهت اجازه بدن با چند تا اندیکاتور و چند تا اموزش و ساده و خط کشی به سود برسی!
چرا باید پور صمدی یا مایکل یا سایدن هر چارت کش دیگه ای بخواد بهت اموزش یادگیری یه مهارت مادام العمر رو بده!
چرا این بازار ساخته شده اصلا!
آقا سلمان اگر منظور شما ترید کردن هست که خب راهش معلومه .
آموزش ببینی تجربه تست و معامله
اگر راه دیگه منظورتونه که خب این کامیونیتی فقط برا ترید کردنه بعیده کسی اینجا پیشنهادی مطابق درخواست شما داشته باشه
استاد امامی نجاد پروژه سنگین داره خیلی وقته پیداش نیست وگرنه بهترین راهو بهت نشون میداد تنها با خرید اندیکاتور رادار گریز کورکروبات ۱۰۰ درصد بدون سود
کسب درامد شما هزار روش ممکنه کسب درامد داشته باشی ولی برای ترید صرفا اموزش اموزش
ولی انصافا فن بیان بالایی داشت و تجربه زیادی هم در زمینه گول زدن افراد برای گرون فروختن حرفهای مفتش
فعلا که پیداش نیست مگر اینکه با اکانت دیگه ای بیاد و ما ندونیم کی هست .
آدم دروغگو هیچ وقت به توفیق مدنظرش نخواهد رسید .
معلوم بود سالها تجربه ی کلنجار با مارکت رو داشت و انقدر پیچیده و زیاد آپشن گذاشته بود برای تصمیم سیگنال هاش که خودشم حریف آنالیز نظریات خودش نبود
چیزی حدود ۲۰ اندیکاتور و ابزار مختلف رو تعریف کرده بود که اگر همونا رو بخای چک کنی سیگنال هدفشو رفته و همه چی تموم شده کاربر هنوز دنبال تحلیل نقطه ورودشه .
این متد کار کردن عقل و جسمش رو ناقص کرده.
بازم خدا کمکش کنه بتونه از بازار خداحافظی کنه .
میتونی ربات بفروشی
اندیکاتور بفروشی
ستاپ معاملاتی با وین 84 درصد بفروشی
و …
استاد امامی نجات هم با این مدل پولدار شد الان دیگه اینجاهم نمیاد محلمون نمیده خبری ازمون بگیره
رفیقمون هم نگرانه هنوز کورکوبات به دستش نرسید بعد خریدی که زده هی میاد میگه امامی جونم کجاست
حالا نظر خودتون چیه؟
به جوابی هم رسیدین؟
هر وقت تونستی سه سال مداوم درامد کسب کنی بعدش میتونی بعنوان شغل اول کم کم بهش فکر کنی .
من سعی کردم چارت رو نگاه کنم از خود چارت یاد بگیرم و خدا رو شکر بد نبوده.
بله به نتایج متفاوت و جالبی رسیدم.
نه به نظرم فقط و فقط ترید کردن، مخصوصاً برای کسی که تازه شروع کرده، اصلاً منطقی نیست. بهتره یه منبع درآمد دیگه هم داشته باشی تا فشار مالی روی تصمیمهای معاملاتی نیاد. وقتی ترید به درآمد پایدار رسید، اون موقع میشه جدیتر بهش به چشم شغل اصلی نگاه کرد.
دقیقا موافقم
به نظرم تا وقتی ترید به درآمد پایدار نرسیده نباید تنها منبع درآمد آدم باشه چون وقتی هزینه های زندگی وابسته به نتیجه معاملات بشه فشار روانی زیادی ایجاد میکنه و ممکنه باعث تصمیم های عجولانه و افزایش ریسک بشه
بهتره اول ترید در کنار یک منبع درآمد دیگه به صورت مستمر و با ریسک کنترل شده آزمون خودش رو پس بده و وقتی آمار و عملکرد واقعی نشون داد که قابلیت درآمدزایی پایدار داره اون موقع میشه به عنوان شغل اصلی بهش نگاه کرد
این چی چیه؟؟؟؟ عکس سوده؟