خیر گیری نداشتند برای ایرانی ها ُ من اوایل با کلاسیک + کار میکردم با اسپردی که از 0.6 پیپ شروع میشد و بعدش سويیچ کردم روی حساب دایرکت fx که مقدار اسپرد اون از 0.3 شروع میشد . در حال حاضر دوباره روی حساب کلاسیکش هستم و راضی
من خودم توی wm markets فعالیت میکنم.کمیسیون نداره.اسپردش هم معقول هست مخصوصا تو داوجونز و طلا.
واریزو برداشتش من مشکل ندارم.کندل سازیم نمیکنه.دفترشونم توی قبرس هست.پشتیبانیشم هم انلاین هست فارسی هم خودشون بهت زنگ میزنن.هم ایمیلم میدن.خیلی ساله فعالیت داره خیلی تریدرای بزرگ تو ایرانم با این بروکر کار میکنن که به پیشنهاد اونا من فعالیت میکنم و راضیم.همه چیز رو ایمیل میکنن.تایم تموم شدن قراردادا حتی تایم خبرهای مهم که اسپردها زیاد میشه.مطلعت میکنن.ولت نمیکنن به امان خدا.من هیچ مشکلی تو این بروکر نمیبینم و اصلا هم نمیخوام بروکرمو عوض کنم.بنظرم عالی
اوتت بد نیست ولی من اوربکس بیشتر کار میکنم و خیلی هم ازش راضیم،هم اسپرد خیلی کمی داره و هم کمیسیونش پایینه،من چون حساب پریمیوم دارم کمیسیونم صفره،و کندل سازی هم نداره ،واریز و برداشت های آنی داره
درود. قبل این اوضاع من با ایکس چیف کار کردم. واریز و برداشت ریالی داره که خیلی راحته و سریع عمل میکنه . به نظرم مهمترین مشخصه اون همینه.
بقیه بروکرهایی که اشاره کردی را تست نکردم.
پشتیبانی قوی میخوای، آمارکتس ولی خب حرف و حدیث در موردش زیاده.