اوتت، دبلیو ام مارکتس، اف ایکس پرو یا ایکس چیف؟ کدوم بروکر خوبه؟

سلام عرض ادب خدمت شما دوستان گران قدرم

سوالی منو درگیر کرده در مورد بروکر هاست که با کدومشون کار کنم

4 گزینه وجود داره که الان هر کدومشون خوبی و بدی داره ولی خب میخواستم با شما هم فکری کنم تا به نتیجه برسیم

1.بروکر otet market

2.بروکر wm market

3.بروکر fxpro

4.بروکر XChief

من خودم با. Xcheif کار میکنم

از ملاک های انتخاب بروکر یکی از اصلی ترین نکاتش پشتیبانی و لحاظ مقدار اسپرد میتونه باشه بنظرم ، تا حالا اذیتم نکرده در خصوص واریز و برداشت و پشتیبانی

آقا احمد سوالی خدمت شما داشتم

رو کدوم حسابش معامله میکنی تا اون جایی که دیدم 4 یا 5 نوع حساب داره که 3 تاش شبیه هم هست

بروکر a.book هست؟ رو ایرانی ها که گیر نداده؟

خیر گیری نداشتند برای ایرانی ها ُ من اوایل با کلاسیک + کار میکردم با اسپردی که از 0.6 پیپ شروع میشد و بعدش سويیچ کردم روی حساب دایرکت fx که مقدار اسپرد اون از 0.3 شروع میشد . در حال حاضر دوباره روی حساب کلاسیکش هستم و راضی

Xchief را اصلا تست نکن

چرا میشه راهنمایی کنی

هر کدوم سایتش باز شد و کد ایمیل نخواست

چرا مهراد جان مگه مشکلی پیش اومده

خود منم حدود ۹ ماه هست که رو otet market معامله میکنم اما چند وقتی بود که تو فکر این شدم با بروکری کار کنم که رگوله خوبی داشته باشه و اعتماد درست

اوتت در لحاظ معامله گری خوبه ولی حیف رو متا۴ نمیشه اجرا کرد و رگولش زیاد قابل اعتماد نیست

ولی ایکس چیف یا fxpro رگوله درست حسابی داره و یکی از بروکر های قدیمی هست

تراز این ۴ تا فکر کنم همین ایکس چیف خوب باشه

من خودم توی wm markets فعالیت میکنم.کمیسیون نداره.اسپردش هم معقول هست مخصوصا تو داوجونز و طلا.

واریزو برداشتش من مشکل ندارم.کندل سازیم نمیکنه.دفترشونم توی قبرس هست.پشتیبانیشم هم انلاین هست فارسی هم خودشون بهت زنگ میزنن.هم ایمیلم میدن.خیلی ساله فعالیت داره خیلی تریدرای بزرگ تو ایرانم با این بروکر کار میکنن که به پیشنهاد اونا من فعالیت میکنم و راضیم.همه چیز رو ایمیل میکنن.تایم تموم شدن قراردادا حتی تایم خبرهای مهم که اسپردها زیاد میشه.مطلعت میکنن.ولت نمیکنن به امان خدا.من هیچ مشکلی تو این بروکر نمیبینم و اصلا هم نمیخوام بروکرمو عوض کنم.بنظرم عالی

اوتت بد نیست ولی من اوربکس بیشتر کار میکنم و خیلی هم ازش راضی‌م،هم اسپرد خیلی کمی داره و هم کمیسیونش پایینه،من چون حساب پریمیوم دارم کمیسیونم صفره،و کندل سازی هم نداره ،واریز و برداشت های آنی داره

اوتت که دروغ میگه ، از همین اول داره دروغ میگه ، حمایت و … این داستان ها … بونوس بدون واریز نمیده کسی که از اول دروغ بگه بعدا بیشتر کلاهبرداری می کنه

هیچکدام فقط مونتا!

فقط xchief از همه جهت خوبه حیف که در نت ملی کار نمی کنه

اصلا xchief پشتیبانیش بی ادب هست

درود. قبل این اوضاع من با ایکس چیف کار کردم. واریز و برداشت ریالی داره که خیلی راحته و سریع عمل میکنه . به نظرم مهمترین مشخصه اون همینه.
بقیه بروکرهایی که اشاره کردی را تست نکردم.

پشتیبانی قوی میخوای، آمارکتس ولی خب حرف و حدیث در موردش زیاده.

آخ آخ حیف مونتا بخاطر این شرایط اینترنت دیگه به ایرانیا خدمات نمیده.

بهترین بروکری که باهاش کار کردم بود

اول یکی رو پیدا کن که بشه باهاش ترید کرد

تا برسیم به بهترین بروکر :smiley:

Xchief بقیه مهم نیست :otter:

من بیشتر برای معاملات بیت کوین ازش خوشم میومد.

نمودار بیت کوین بروکر مونتا خیلی تمیز بود.

اسپردش هم کلا 1.7 پیپ بود.

واریز و برداشتش هم زیر 2 دقیقه بود!

حیف شد!

غم از دست دادن مونتا مصیبت بزرگیه!