چون شما خودت تصور کن اگر بخوان درگیر پاس کردن و پول دراوردن و چیزای اینطوری بشن
دوباره یجور دیگه لطمه میخورن
به نظرم ایده اش قشنگ بود به هر حال نیماجان
دمت گرم واقعا بابت نظرت
![]()
چون شما خودت تصور کن اگر بخوان درگیر پاس کردن و پول دراوردن و چیزای اینطوری بشن
دوباره یجور دیگه لطمه میخورن
به نظرم ایده اش قشنگ بود به هر حال نیماجان
دمت گرم واقعا بابت نظرت
![]()
سلام ممنون بابت تحلیلا و توضیحاتتون من واقعا ازین تاپیک استفاده کردم برای فهمیدن قلق پارامترا
اولین پراپمو گرفتم که فورجامپ چهار مرحله یک کا هستش امروز اولین مرحله پاس شد
۱۲ روز زمان برد فقطم رو طلا ترید میزنم همون هفته اولش داشت پاس میشد ولی یهو بهم ریخت و یکی دو هفته مارکت طبق استراتژی من پیش نمیرفت
دلیل طولانی شدن یخورده این مسائل هم میتونه باشه
ولی بازم ممنون از شخص خود شما نبودید من هرگز پراپ نمیگرفتم
اینم بگم که واقعا یه جاهایی دیگه خسته کننده میشه ذهن همش فکر میکنه اووو چهار مرحله کی پاس بشه کی بتونم سوددهی داشته باشم
ولی خب به نظر خودمم برای تمرین خیلی خوبه همون کاری که تو دمو انجام میدادم الان اینجا انجام میدم
البته یک حساب رییل کوچیکم دارم بااااز هم برای من ترید کردن در پراپ خیلی راحت تر از پول واقعیه خودمه
این تجربه من
منطقیه حرفت و کاملا درسته. کسانی که همچین قصدی دارند باید به این نکته هم توجه کنند کاملا ![]()
سلام و درود،
خواهش میکنم و خوشحالم که مفید بوده براتون. بله پارامترهای مختلف دیگه ای هم هستش ولی خب من سعی میکنم چیزایی که عینی هست رو بهش توجه کنم و زیاد درگیر روانشناسی در ترید نشم و نخوام متن های طولانی و حوصله سر بر بنویسم.
برای همین نکاتی که به چشم میاد رو اولویت قرار دادم.
خوبی حساب های کوچک که الان شماهم مطرح کردید همینه که تارگتش کمه و میشه زودتر رسید بهش. 70 دلار در یک هفته رسیدن واقعا کاری نداره
ولی به هر حال، 4 مرحله تکرارش هم بدون سختی نیست و کاملا درسته.
ولی از طرفی وقتی پول کم داشته باشی یا نخوای بیشتر ریسک کنی، مجبوری کفه ترازوی این سمت قضیه رو سنگین تر کنی و مشکلات اینور رو هم به جون بخری خلاصه
وگرنه من خودم پولم زیاد بود، قطعا دو مرحله ای میگرفتم ولی خب نمیشه و چاره ای هم نیست.
در کل مرسی بابت نظرتون و به اشتراک گذاری تجربه ات ![]()
سلام و احترام خدمت همه عزیزان![]()
اکانت 26ام
نام چالش: فورجامپ مرحله اول
بالانس اولیه: 10۰۰۰دلار
*بخش معاملاتی:
۱- با همین تعداد پوزیشن تارگت 700 دلاریشون رو توانستند پاس کنند.
۲-روی طلا، Eurusd ترید کردن
3- نسبت w/r ایشون هم تقریبا دو به یک بوده و کاملا مشخصه مدیریت شده ترید کردن
*بخش آنالیز:
۱- نمودار 6 گانه، فقط 5 تاش پاس شده و قبلا از فاکتور تراکم سوددهی استفاده کردند برای پاس شدن کاملا
به نظرم:
حساب ایشون واقعا نکته خاصی نداشت و صرفا یک مسئله ای رو یاداوری میکنه و دوباره ثابت میکنه به کسانی که فکر میکنند با نمودار 6 گانه دیگه هیچ راهی برای پاس شدن ندارن و این نمودارها مانعی برای رسیدن به موفقیت هستش و …
تا حالا چندین مورد رو نشان دادم که دقیقا 5 تاش رو پاس کردن و اخرشم فاکتور تراکم سوددهی کمکشون کرده و رفته.
تعداد پوزیشن هاشون و W/R ایشون هم کاملا مشخصه که ایشون واقعا بلدکار بوده و حرفه ای ترید کردن. پس اینقدر از چیزی که اونقدرها بزرگ نیست، غول نسازید و ذهنتون رو بهم نریزید.
این نکته رو بارها گفتم، دوباره میگم.
چند روز اول پراپتون به جز دراو داون روزانه و کلی، به چیزی دیگه فکر نکنید. بعد 3 روز الی یک هفته، برید سراغ نمودار 6 گانه ها.
لایک یادتون نره ![]()
تا تحلیل بعدی، موفق و موید باشید ![]()
رابین-سود
در کل خیلی خوبه که همچین بستری فراهم شده برای ما تریدرا
چون هزینه چالشش کمه ادم مغزش دیگه درگیر این نمیشه که اگه از دست بدم پولم میپره و واقعا اون استرسو اضطراب رو کم میکنه
من واقعا راضی بودم طی این یک مرحله هیچ باگی نداشت پلتفرم قبلش خیلی تحقیق کردم داخل همین کامیونتی نظرا متفاوت به هر حال بهتره ادم خودش تجربه کنه
حالا ایشالله مراحلو رد کنم بازم نظرم و تجبرمو میگم🌸
موافقم به نظرم هم ایده خوبی بود چون هدفش این بود که یه مسیر درست برای یادگیری و رشد ایجاد بشه نه اینکه فقط همه دنبال پاس کردن چالش و پول درآوردن باشن
وقتی تمرکز فقط روی نتیجه مالی باشه ممکنه دوباره همون اشتباهات تکرار بشه و به خود تریدر آسیب بزنه
دمت گرم که نظرت رو گفتی حرفت قابل تأمله
دقیقا به نظرم وقتی هزینه ورود منطقی باشه فشار روانی هم خیلی کمتر میشه و تریدر میتونه بیشتر روی اجرای پلنش تمرکز کنه تا اینکه مدام نگران از دست رفتن هزینه چالش باشه
اینکه خودت هم قبلش تحقیق کردی و بعد از تجربه مستقیم به این نتیجه رسیدی خیلی ارزشمندتر از صرفا شنیدن نظر بقیه ست
انشالله مراحل بعدی رو هم با موفقیت رد کنی و تجربه واقعی تری از ادامه مسیر داشته باشی ![]()
ممنون دوست عزیز🌸انشالله
بیشتر از همه همین تاپیک کمک کنندست
منم تجربه شخصیمو همینجا گفتم که بقیه دوستان استفاده کنن
هر چیزی به خصوص ترید کردن، نیاز به مقدمه چینی و گام های کوچک و منظم داره. اینم میتونه بهانه ای باشه به هر حال.
در کل بازم ممنونم بابت نظرتون ![]()
سلام و احترام خدمت همه عزیزان![]()
اکانت ۲7ام
نام چالش: فورجامپ مرحله اول
بالانس اولیه: 5000 دلار
*بخش معاملاتی:
۱- با تعداد خیلی زیادی از معاملات، حدود 1200 دلار گردش مالی داشتند تا 350 دلار سود کسب کنند و حسابشون پاس بشه.
۲-روی xau و wti ترید کردن
۳- سبک تریدشون باز و بسته کردن بوده به طور کامل.
*بخش آنالیز:
۱- نمودار ۶ گانه رو به دلیل اینکه مدت زیادی ترید کردن، به طور عادی پاس شده و مشکلی نبوده براشون
به نظرم:
دوستان من از اونجایی که این حساب سبکش باز و بسته کردن بوده، چیزی ندارم در موردش بگم جز اینکه حداقل کاش حجم رو بیشتر میزدن تا نخواد این همه معامله انجام بدن. اینطوری آدم پیر میشه واقعا تا بخواد به هدف برسه. مراحل بعدی خیلی ممکنه سخت بشه براشون به هر حال!
البته اینم بگم که اوایل حسابشون یکم خارج از این سبک ترید کردن و ضرر سنگینی هم داشتند روی نماد wti ولی خب بعدش مدیریت کردن و حسابشون به هر حال پاس شد.
لایک یادتون نره ![]()
تا تحلیل بعدی، موفق و موید باشید ![]()
رابین-سود
قضیه این 15 کارکتر چیه؟
حالا داداش تبلیغی هم کرده باشی به کسی ربطی نداره هااا ![]()
اینقدر به خودت سخت نگیر
دیگه همه میشناسیم شمارو و کارت درسته
من خودم چت هات رو دنبال میکنم
واقعا یکبار هم ندیدم به کسی بگی برن چیزی بخرن پس الکی وسواس به خرج نده سلطان
اما در کل ایده ات قشنگ بود
به شرطی که فقط طبق حرفی که بقیه هم زدن
از فکر پاس کردن بیان بیرون
به دید تمرین فقط بهش نگاه کنن و تمرینات پشت هم داشته باشن
اینطوری از طرف پراپ خریدن هم افراطی عمل نمیکنن اصلا
اره واقعا (15 کارکتر) ![]()
خوبی تاپیک اینجا اینه که از سبک تبلیغاتیش خارج شده
بعد شما میگی تبلیغ هم کردی ایرادی نداره؟![]()
واقعا بعضیا خیلی یا حوصله اشون زیاده
یا اینکه واقعا تایمشون زیادی کرده
خب برادر 1 صدم چیه اخه زدی
حجم بیشتر بزن حداقل