واقعا تا کی باید ما ها که در بازارهای مالی فعالیت میکنم قربانی بشیم

واقعا تا کی باید ما که در بازار های مالی فعالیت میکنم قربانی بشیم یکی نیست بگه آخه اونی که جاسوس آمریکا اسرائیل باشه که نمیاد از اینترنت ایران استفاده کنه

چرا این بلاها رو سر مردم میارید الان سه هفتست تمام پول من تو صرافی خارجی گیر کرده هیچ دسترسی بهش ندارم و دارم بخاطر مایحتاج زندگیم به مشکل میخورم

8 لایک کرده

امیدوارم مشکلاتمون هرچه زودتر حل بشه

بدونید که شما تنها نیستید و همه ما مجبور به تحمل این شرایط تحمیل شده بهمون هستیم

4 لایک کرده

حالا چرا فکر میکنی فقط شما داری قربانی میشی؟؟؟

، کلی آدم توی صنفهای مختلف از کارو زندگی افتادن

4 لایک کرده

افرین کاش یکی حرف مارو میفهمید من یکی انقدر حرف و سختی دارم بگم ولی گوش کی بده کاره ۳ ساله اریدرم نتونستن راحت معامله کنم😪

1 لایک کرده

یکی مارو نجات بده فعلا ما خودمون تو سختیم اول به فکر خود بعد دیگران

3 لایک کرده

مرز ها رو ببندید شیر گاز مملکت رو باز کنید هممون با هم خفه بشیم !

8 لایک کرده

با وجود اینترنت هم هیچ صرافی و بروکر معتبری با ما کار نمیکنه. همیشه باید درحال دور زدن تحریم و … باشی

4 لایک کرده

بنظر من بیام یک نامه چیزی میزی درست کنیم از طرف همه تریدر ها . دو سه تا بروکر قابل قبول رو انتخاب کنیم بهشون پیشنهاد بدیم آی پی این بروکر ها باز کنن. حدقل کاری میشه کرد .

بدبخت ترین قشر جامعه تریدر ها هستن. اینجا . نه اونوری تو رو به رسمیت می‌شناسند. اینجام که ریتت. چقدر سرمایه ها بزرگم دست‌آورد ها چندین سال بطول کار کردنم بلاک شد بخاطر پولشویی گفت زهر مار که نشد مزه تلاش مو بچشم. بروکر ها فارکس هم که اکثریت دمو هستن جالب . من جدیدن از ماننا . ایلایت ۸ اومده بودم رو ماندفکس تازه تأسیس هستش اما بنظرم خوب داشت پیشرفت می‌کرد دو سه باری هم تو اپدیت ها و قطع سرور ها کار مارجین شدم؛(

4 لایک کرده

الان اینترنت ساختارش کار همه را مختل کرده فقط،تریدر ها نیستن

همه تو ضرر هستیم

اما شرایط جنگی هست

و اینکه همه چیز را مسدود کردن غیر منطقی هست می تونستن برخی سایت ها و اپلیکیشن ها را مجاز کنن بخشی از مشکل حل بشه

مثلا خود من وسط،یک پروژه کارم قطع شد در نامیدی هستم ولی چاره ای جز سازگاری نداریم

امسال سه بار اینترنت قطع شده و کلی ضربه مالی و کاری خوردم

2 لایک کرده

تنها نیستید و همه ما مجبور به تحمل این شرایط تحمیل شده بهمون هستیم