رفقا! بیاین رو راست باشیم: «دست رو دست گذاشتن»، بزرگترین اشتباه ما تریدرهای ایرانیه!
میدونیم، شرایط سخته. اینترنت بینالمللی وصل نیست، صرافیهای خارجی تحریممون کردن، کلی محدودیت دیگه هم هست. اینها همه واقعیت تلخیه که باهاش درگیریم.
اما بزرگترین اشتباه ما چیه؟ اینکه منتظر میمونیم تا دنیا عوض بشه! منتظریم یکی دیگه بیاد مشکل ما رو حل کنه، یا شرایط یهو ایدهآل بشه. در حالی که بازار مالی، چه فارکس، چه کریپتو، چه بازارهای داخلی، هیچوقت منتظر کسی وامیسته. بازارها دارن حرکت میکنن، فرصتها میان و میرن، و اگه ما فقط دست رو دست بذاریم، داریم به معنای واقعی کلمه، چشمهامون رو روی موفقیت میبندیم.
واقعیت اینه که ما همیشه توی یه جنگ دوطرفه بودیم:
جنگ با خود بازار: چالشهای ذاتی بازارهای مالی، نوسانات، ریسکها، نیاز به تحلیل و استراتژی.
جنگ با شرایط بیرونی: تحریمها، محدودیتها، فیلترینگ، و کلی محدودیتهای دیگه که همیشه یه بخشی از زندگی ما تریدرهای ایرانی بوده.
اینکه بخوایم فقط منتظر بمونیم تا «همه چی درست شه» مثل اینه که بخوایم توی یه مسابقه دو، وقتی دیدیم مسیر گلآلوده، وسط راه وایسیم و بگیم «تا وقتی خشک نشده، راه نمیرم»! خب معلومه که از بقیه عقب میافتیم.
اما خبر خوب اینه که راهحل هست!
ما قرار نیست دست رو دست بذاریم و فقط غر بزنیم. اتفاقاً، همین محدودیتها باعث شدن خلاقتر بشیم!
صرافیهای در دسترس: خیلی از صرافیهای خارجی هستن که با همین اینترنت معمولی هم میشه باهاشون کار کرد. باید بگردیم و اونایی رو پیدا کنیم که ریسکشون کمتره و امکاناتشون به کارمون میاد.
پراپهای ایرانی و بروکرهای داخلی: چه خوب که الان پراپ فرمهای ایرانی و بروکرهای داخلی که با شرایط ما سازگارن، پیدا شدن. اینها میتونن فرصتهای خوبی برای تمرین و حتی کسب درآمد باشن.
چارتهای ایرانی و پلتفرمهای بومی: کلی پلتفرم و چارت داریم که با اینترنت داخلی راحت بالا میان و تحلیل رو برامون ممکن میکنن.
نکته کلیدی اینه: موفقیت توی ترید، مثل هر جای دیگه، به «عمل کردن» بستگی داره، نه «منتظر موندن».
اگه فقط منتظر بمونیم، خب معلومه که اوضاع درست نمیشه. ولی اگه دست به کار بشیم، دنبال راهحل بگردیم، با همین ابزارهایی که داریم بهترین استفاده رو بکنیم، اون وقت میتونیم از پسِ هر شرایطی بربیایم.
پس بیاین از این به بعد:
به جای غر زدن، دنبال راهحل باشیم.
به جای ناامیدی، دنبال فرصتهای جدید باشیم.
به جای دست رو دست گذاشتن، شروع کنیم به یادگیری، تمرین، و ساختن سیستم معاملاتی خودمون با همین ابزارهایی که در دسترسه.
شما هم اگر تجربه یا راهکار خوبی برای عبور از این محدودیتها دارید، حتماً باهامون به اشتراک بذارید. بیاید دست در دست هم، شرایط رو برای موفقیت خودمون بسازیم!
راستی اگر خواستین یه سری صرافی و بروکر و پراپ ها و چارت ها رو معرفی کنم حتما بگین چون این اطلاعات بدرد هممون میخوره.
نویسنده این مطلب هر کی بوده یکی از این دو تا از اون گرفته قاطی زده یچیز ازش در بیاد … هر چی میکشیم از همین ماله کش ها میکشیم …میگه خیلی بهتر شده الان فقط باید بگردیم بروکرهایی که با ما فقط کار میکنن و پیدا کنیم حالا بماند همین سه صفحه بحث میشه … ولی رفیق میدونی چرا یچیزی که به داخل وصله همه فرار میکنن ؟ اصلا کاری ندارم رگوله داره یا نه.. بیمه داره یا نه …سابقه داره یا نه… فقط ببین خود داخل چقدر به ما احترام گذاشته سه ماه اینترنت و قعط کرده و به معنای واقعی ما دوازده میلیون کسب و کار اصلا وجود نداریم …حالا تو فکر کن اون چیه که قرار با اینا کار کنه … عادی سازی …تهشم بگیم به به همچی آرومه …
حرفت درسته و همینطور منطقی. ولی بهتره یکبار دیگه متن رو بخونی. آیا من گفتم ما در کشوری زندگی میکنیم که در آن همه چیز بی نظیر است. همه در آن پول در میارن و زندگی میلیاردی میکنند. تریدر ها بر روی اون کشور زیاد هستن. نیاز به وی پی ان نیست و هیچ کس و چیزی ما رو تحریم نکرده و ما هم اون ها رو فیلتر نکردیم. اگر همچین چیزی پیدا کردی هرچی دوست داشتی بگو. ولی بنظرت همه ی راه ها بستس؟! یجوری میگی که انگار همون یه بروکر وجود داشته ( بهت بر نخوره خواهشا ). پولت دود شد هوا؟! نه طبیعتا. یه سوال اگر به تو مثلا 500 هزار دلار ( هزینه 5 سال زندگی تو دبی ) رو بهت بدن تو تو این کشور میمونی؟! هیچ کس نمیمونه. باور کن برم از تو مهد کودکم بپرسم میگن میری دبی. هدف من از این تاپیک این بود که از حالت مردگی دربیایم. نگیم اوه ما دیگه به وضعیت قبل بر نمیگردیم وای ما بدبخت شدیم وای پراپمون قطع شد برداشت نمیتونیم بزنیم و… . من فقط میخواستم بگم که اوضاع افتضاحه ولی یه تریدر خوب رو هیچی نمیتونه متوقف کنه. ( جز زنش )
حرفت درسته و همینطور منطقی. ولی بهتره یکبار دیگه متن رو بخونی. آیا من گفتم **ما در کشوری زندگی میکنیم که در آن همه چیز بی نظیر است. همه در آن پول در میارن و زندگی میلیاردی میکنند. تریدر ها بر روی اون کشور زیاد هستن. نیاز به تحریم شکن نیست و هیچ کس و چیزی ما رو تحریم نکرده و ما هم اون ها رو فیلتر نکردیم.** اگر همچین چیزی پیدا کردی هرچی دوست داشتی بگو. ولی بنظرت همه ی راه ها بستس؟! یجوری میگی که انگار همون یه بروکر وجود داشته ( بهت بر نخوره خواهشا ). پولت دود شد هوا؟! نه طبیعتا. یه سوال اگر به تو مثلا ۵۰۰ هزار دلار ( هزینه ۵ سال زندگی تو دبی ) رو بهت بدن تو تو این کشور میمونی؟! هیچ کس نمیمونه. باور کن برم از تو مهد کودکم بپرسم میگن میری دبی. هدف من از این تاپیک این بود که از **حالت مردگی** دربیایم. نگیم اوه ما دیگه به وضعیت قبل بر نمیگردیم وای ما بدبخت شدیم وای پراپمون قطع شد برداشت نمیتونیم بزنیم و… . من فقط میخواستم بگم که اوضاع افتضاحه ولی یه تریدر خوب رو هیچی نمیتونه متوقف کنه. ( جز زنش )