بازگشت به صفر مکدی

یک مفهوک کاربردی قوی بازگشت به صفر مکدی می باشد که البته کمتر کسی از آن استفاده می کند.

صفرهای مکدی به دو دلیل بوجود می آیند دلیل اول چرخش کلی بازار می باشد و دلیل دوم بعد از طی شدن یک گام در اصلاح مسیر یک صفر که نشان دهنده تعادل گام در نیمه مسیر است. حالا باید توقع داشت بعد از طی شدن مسیر کامل برای تکمیل چرخه قیمت به تعادل خود بازگردد اینجاست که صفر مکدی کاربرد خود را پیدا می کند.

برای استفاده از این پارامتر می توانید از اندیکاتور MT4 Macd در تریدینگ ویو یا در واقع از همان اندیکاتور متاتریدر استفاده کنید

باید توجه داشت در بک مسیر و در کنار هم ممکن است چندین مکدی صفر بوجود آید خصوصا در تایمفریمهای پایینتر که با کمی دقت و آشنایی با روند می توان صفر معتبر را پیدا کرد. ابزار کار یک مستطیل است که خط وسط آن نیز فعال شده چون در صفر مکدی هر ۳ خط این مستطیل که محدوده صفر را نمایش می دهد مهم هستند

جهت متوجه شدن موضوع می توانید فیلم زیر را مشاهده نمایید.

فیلم بازگشت به صفر مکدی

خیلی جالب بود ممنون چند تا سوال تو ذهنم بود که تو فیلم اشاره کردید خودتون

عجب مطلبی بود رو تایمهای مختلف تست کردم کاملا درسته فقط جاهایی که چند تا صفر پشت سر هم میفته یکم پیچیده میشه ولی جالب بود حتی تو تایمهای مختلف میانگینها رو درست بگیریم تقریبا یک لول رو میدن و واکنش هم داره اونجا

آقا فقط موندم چجوری به این مطلب رسیدی واقعا آفرین 3 بار ویدئو رو دیدم متوجه داستان شدم چند تا بکتست گرفتم فعلا جواب داده خصوصا جاهایی که روند طولانی هست و فاصله بین دو تا صفر زیاده و بازار برمیگرده تارگت دقیقا همون میشه. امشب می خوام روش بیشتر کار کنم واقعا ممنون :collision: