در حد توانم درخدمتم و ۴ ساله تریدم

من پرهام سلیمانی هستم سوینگ تریدر فارکس و اماده ام هر کمکی و سوالی در حد توانم انتقال بدم

سلام آقا پرهام به طور میانگین در هر ماه چند درصد سود میکنید

یک سوال دیگه هم داشتم به نظر شما سبک معاملاتی باید ساده باشه یا پیچیده

سلام وقتتون بخیر سبکتون چه سبکی هست؟

سویینگ تریدر چه نوع سبکی هست؟

با سلام به طول میانگینو راستش نمیتونم بگم ولی خواستین تی پی و بک تست چند تا بزارم و سبک یا استراتژی شما چه ساده و چه پیچیده باشد اگر به شما سود بده برای تو راحته مصلا استراتژی خودم که همه میگن سخته ولی برا خودم راحت و لذت بخشه

من کوچیک شما هستم و من 15 سالمخ و 4 ساله تریدم و سبک من سووینگ هست یعنی ترید در زمان زیاد و شایدم پر ریسک مصلا 1 معامله من حداقل 2 هقته بازه تا تارگت یا تی پی شود سوینگ سبک جدای هست و در اکس ترید بلند مدت به درد کسای که صبر زیاد دارند یا سهام ترید میکنن یا سود زیاد میخوان که بازرم صبر میخواد و ریسک پذیری

:rofl: خسته نباشید میگم بهتون

ممنونم ازت برای تو هم شادی و پیشرفت ولی اون خنده چیه

اگر به سود دهی مستمر رسیدی کارت درسته به نظرات و رفتار های دیگران توجه نکن

هرکسی یک استراتژی خاص خودش داره حالا یکی تو ده ثانیه سود میکنه یکی تو انواع دقیقه و یکی هفتگیو روزانه

مثل اثرانگشت متفاوت

مهم اینه در اخر ماه بتونی یه پولیرو به خونه بیاری

خیلی خوبه که از همچین سنی شروع کردی. امیدوارم هر روز پیشرفت کنی

فقط یه پیشنهاد دوستانه, هر سبکی رو میخای یاد بگیری از استاد و مدرس اصلیش یادبگیر نه شاگردهایی که ادعای استادیی میکنن

کاری به حرف بقیه نداشته باش و همینجوری ادامه بده, کارت درسته :clap: :ok_hand:

[quote=“Parham Soleimany , post:5, topic:5192, username:Parham_soleimany”]
…ن سووینگ هست یعنی ترید در زمان زیاد و شایدم پر ریسک مصلا 1 معامله من حداقل 2 هقته بازه تا تارگت یا تی پی شود سوینگ سبک جدای هست و در اکس ترید بلند مدت به درد کسای که صبر زیاد دارند یا سهام ترید میکنن یا سود زیاد میخوان که بازرم صبر میخواد و ریسک پذیری
[/quote]یعنی از یازده سالگی شروع به ترید کردین؟
پراپ کار میکنین یا سرمایه شخصی؟
میانگین درصد سود ماهیانتون چقدره؟

ممنونم از نظر من سو مستمر وحود نداره سود باید با تلاش و تحلیل باشه و چه ضرر و چه سود نتیجه توست

بله ۱۱ ولی حرفه ای تر ۱۲ بود و حساب شخصی دارم ولی فکر گرفتن یه پراپ هستم و میانگین سود ماهنانه نمیتونم بگم

ممنونم بله درسته منم اون موقع اینا بودن که دیدم پورصمدی و زد بورس و اهنگری که اهنگری کامل تدیدم

چیشد تو اون سن با ترید اشنا شدی

چرا؟بگین چیزی نمیشه که میخوام بدونم ایده ال یک تریدر حرفه ای چند درصد در ماه

خیلی خوبه که بچه های نسل ما توی این حوزه فعالیت کرده باشن و موفق هم باشن

داییم تریدره و با یه کلا بردار اینستا گرام تو کریپتو یا کانال دیدم خریدم و سود نداد و اون موقه تریدر شدم

تریدر با تریدر فرق داره ممکنه تو 1 درصد سرمایه ات یکی دیگه 5 درصد

خودم تو سن 13 سالگی شروع کردم با پشتکار روزی هشت ساعت وقت برای اموزش میزاشتم تا سه سال حتی بیش از پنجاه بار دوره استاد اهنگری رو دیدم و به ستاپ شخصی رسیدم ولی سود مستمر نرسدم

منم همه چیم تجربه بود و دوره زد بورس خوب بود