فقط بروکر و متاترید نیست که قطعه پس کیف پول چی میشه؟

چرا بعضی ها فقط نگران بروکر و متاتریدر هستن در صورتی که فقط بروکر نیست!!!سایت های خبری،کیف پول و خیلی چیزای دیگه هم هست که قطع هستن.

3 لایک کرده

اگه کیف پول هم باشه صرافی های ارز دیجیتال از اول به ما خدمات نمی دادند الان که هم سایتشان قطع هست هم خدمات نمی دهند در فارکس هم کیف پول نیاز نیست اصلا

چرا مهم نیست !! شما کل پولتو توی بروکر نگه میداری ؟

والا من در ارز دیجیتال دیدم که کیف پول نیاز باشه که طرف کوین هاش را نگه داره ولی تو اگه می خواهم پول هات در امان باشه برو دلار فیزیکی بخر یا در نوبیتکس تتر بخرم والا من ندیدم در فارکس کسی از کیف پول حرف بزنه😂

1 لایک کرده

شما معلوم که هرچی پول در میاری یا ریال میکنی یا اصلا به سود نرسیدی😉

3 لایک کرده

در فارکس هم اگر سود بیشتر از نیاز باشه عقل حکم میکنه اضافه رو بصورت تتر نگه داری کرد.اونجاست که کیف پول بکار میاد و میشه محل پس انداز تریدر

5 لایک کرده

اکثر صرافی های ایرانی برای تتر در بستر ترون هم دارای مشکلاتی هستن
این در حالیه که عمده نقل و انتقال تتر در دنیا توسط این روش انجام میشه

بله درسته اگه سود حاصل از فارکس باشه مستقیم میشه انتقال داد به کیف پول که تا قبل قطع اینترنت انجام میدادم که در حال حاضر امکان دسترسی وجود نداره

3 لایک کرده

انگار همه غیر از ما به سوددهی رسیدن :joy:

اگه پلوتون زیاده زیاد سود می کنید چرا در کیف پول نگهداری می کنید بروید دلار فیزیکی بخرید ملک بخرید سرمایه گذاری کنید یه کسب کار به راه بیاندازید خلاصه کاپیتالیست باشید

1 لایک کرده

تا دیدگاهتو عوض نکنی به سودم نمیرسی،مشخص شد که فقط ریال تبدیل میکنی به تتر و اکانت کال میکنی

فعلا که سودد نیستم ببینیم چی می شه اگه هم خواستی کمک کنی بدم نمی اید😂

و ایا حساب هر چه بزرگ تر باشه بهتر نیست:thinking: شاید هم به خاطر اعتبار کم بروکر های ایرانی اینجورشده :man_facepalming:

بحث رشد سرمایه و سود از سرمایه جداست
در مرحله ای که دیگه مقدار بالانس کافیه باید سود رو برداشت زد

1 لایک کرده

این تاپیک به نتیجه‌ایی هم رسید؟:thinking:

الان یکسری از پراپ ها خدمات میدن با نت ملی.

اما چطور باید برداشت بزنیم؟

سود رو بصورت تتر بر پایه‌ی TRC20 انتقال میدن و در حال حاضر این امکان در خیلی از صرافی ها وجود نداره😞

چیکار باید کرد؟

1 لایک کرده

با سلام شما معمولا از چه کیف پولی استفاده میکنید. من قبلا روشهای دیگه ای استفاده میکردم الان میخام از کریپتو استفاده کنم. پیشنهاد شما چه سایت یا کیف پولی هست با تشکر.

1 لایک کرده

ما که تصمیم گیرنده نیستیم
برامون تصمیم میگیرن و تهش میگن همینی که هست،دوست نداری جمع کن برو جاهایی که امکانات هست :joy:
فعلا گره کور افتاده توی جامعه ترید

1 لایک کرده