اونم بیاد ایرانی تحریمه
دریای غم ساحل نداره *** *شاد پارو بزن
اونم بیاد ایرانی تحریمه
دریای غم ساحل نداره *** *شاد پارو بزن
دوستان یک سری نظر دادن، منم نظر شخصی ام رو ساده تر بدم اینه که:
به نظرم وقتی خارج بشه و تثبیت بده (بین ۱ تا ۵ کندل بر اساس حرف البروکس) میشه خروج و اگه از سقف یا کف رینج ریجکت بشه هم ینی احتمالا قراره رینج بمونه یا دوباره تلاش کنه برای خروج.
در کل خیلی ساده بگم: کندل تثبیت خروج از رینج. (ببنده).
ادبیاتت بیانگر سمت و موجی که در جهتش شنا میکنی هست …
دایرکت تو سل از ایران دور نیست…
نمیتونه مگه الان دیش دارا رو تونستن کاری کنن فقط چون دارن میفروشن گیر میفتن یا در و همسایه میفروشنشون خود استار رو کاری نمیتونن بکنن
کره شمالی ، هزینه تحصیلات و درمان رایگانه.
متاسفانه لیاقتمون همینه ![]()
سلام….شما سقف و کف رنج رو بکش …بعد نگاه کن ببین کجا داره رنج می زنه …تایم فریم هم بالا و پایین کن بهتر ببینی…بعد ببین روی سطح داره رنج می زنه یا زیر سطح …خود اسپایکر گه از رنج خروج می زنه آرایش کندلیش رو نیگاه کن و الگوی قبلش تو تایم پایین تر…گره های درون اسپایک مخصوصا گره فلگ اگه اینگلف بشه بر می گرده و اگه نشه ادامه میده …
تکلیف ما تریدرها چی میشه!!؟؟؟
تنها جایی که فیلتر نیست آیفون تصویری خونههاست ![]()
اونم اگه تا الان فیلتر نشده چون حواسشون نبوده .. الان که تو گفتی ، آیفون تصویری ها را هم فیلتر میکنن
نظرت درست اما تاید کم داره ؛( ما با کمک ATR این باگ برای حودم حل کرد. بات برای اسکلپ یا بعضی مواقع لحظه هستش ممکن حرکت رو مث کنی، البته نرخ اندیکاور بایذ بروز کندل ها باشه نه ۱۴ دوره٫(
فقط افراد خاصی که احراز هویت بشن میتونن وارد این گزینه بشن
وقتی داری برای اینترنت پرو ثبت نام میکنی یادت باشه که داری با دست خودت اینترنت طبقاتی رو امضا می کنی و بزرگترین خیانت رو به همه مردم ایران میکنی.
تویی که داری میخونی امیدوارم غیرت داشته باشی.یا علی
هیچی .میریم دستفروش میشیم .کی تکلیف داره که تریدر هم داشته باشه
واقعا بد جوری همه چیز رو مخ شده
حالا که ما شنا یادم گرفتیم آب نیس ( اینترنت)![]()
![]()
صبر
ببینیم چی پیش میاد . یسری اتفاقا رو چند ماه قبل تو خوابم نمیدیدیم . معلوم نیس روزگار چی پیش میاره
خدا خودش کمک کنه
من دلم واقعا داره میسوزه چون واقعا به درآمدی خوبی رسیده بودم😔
دمت گرم🩵 دقیقا همینجوریه ولی ایشالله اجرا نمیشه
اینترنت پرو به درد ترید نمیخوره!
چرا که بروکر فقط زمانی براش مصرفه به ایران خدمات بده که کاربر کافی تو ایران داشته باشه.
اینکه یه درصد کمی پرو بگیرن و فکر کنن خرشون از پل گذشته و مشکل تریدشون حل شده سخت در اشتباهن.
نت اگه برای همه وصل نشه، تک تک بروکرها با کاربر ایرانی خدافظی میکنن
منکه امیدوارم واقعی بوده باشه، مفته بخدا