اینترنت طبقاتی؛ تیر خلاص به تریدرهای ایرانی؟

وصل شدن به اینترنت هم انگاری داره لاکچری میشه و فقط برای نور چشمی ها فعال هست :writing_hand:

2 لایک کرده

به امید ازادی وطن

8 لایک کرده

روزنه های امید داره بلاخره دیده میشه

5 لایک کرده

ماهم منتظریم فقط ببینیم چی میشه

3 لایک کرده

اونقدر گفتن که آزادیم به مرگ ساده تن‌ دادیم
شاید از جرم دیروزه که به این روز افتادیم

8 لایک کرده

سلام ببینید اینجوری سود میداد اولین بار من پول کمی دادم مثلا هفتم دادم بعد چند روز یازده شد بعدش هم باز همینجوری ادامه دادیم خیلیا هم هستن

بعدش فامیل خانم برادرم هستن غریبه نیستن که

چیه سوال هم داشتم صرافی ایشون اوکی ایکسچنج

یه همچین چیزی گفته و میگه اصلا دسترسی ندارم

لطفاً اگه اطلاعاتی دارین بهم بگین

الان همه بهش گفتن عب نداره نت باز شه پولامون بده

از این طرف همسر من یه جایی دوستش پیدا کرده میگه بیا برو اونجا میتونی وصل شی واینا

میگه نه باید بین الملل خودش وصل شه وگرنه میان بالا سرم یا پول من سرمایه ی من میره بیچاره میشم

فقط میگه بایذ بین الملل وصل بشه همه پولاتون بدم

نه چرا دروغ بگم قبل دی ماه یعنی اذر ماه سود خوبی میداد برداشت ها هم سه روز بود مثلا می‌گفت برداشت زدم بعد سع روز به ما واریز میکرد

فقط از این صرافی اگه اطلاع دارین کار می‌کنه یا نه

به من بگین خیلیییی ممنونم

1 لایک کرده

دویصت وشصت دادیم قرار بود یک تومن بده

دویصت وشصت رو ما آبان ماه دادیم مثلا تو آذر شده بود پونصد و خورده ای. بعد دیگه نت ها قطع شد همه چی خراب شد

ببخشید منظورتون سود دوبرابری هست ؟؟؟

هرماه

1 لایک کرده

مثلا اینجوری سود میداد پنج تومن که میدادیم هشت تومن میشد برمیگردوندیا ده تومن میشدشانزده تومن

اینجوری

1 لایک کرده

اگر اوکی اکسچنج کار میکنه در واقع با صرافی سر و کار داره و جفت ارز خرید و فروش نمیکنه در واقع ارز دیجیتال کار میکنه برخی از صرافی ها هم محدودیت آی پی ایران دارن شاید برای این موضوع محدودیت داره

3 لایک کرده

درود ، امیدوارم حالتون خوب باشد ،

من کلا کریپتوی هستم تو اکثر صرافی ها فعالیت داشتم، بجز اوکچنین

خوب حتما ای پی ثابت داره میترسه با ای پی دیگه متصل بشه ممکن بلاک بشه ! البته اوکچنیج زیاد به ای پس حساس نیست یعنی بر هر سیستم و‌کجا ثصل بشی هیچ موردی نداره چون به ایرانی ها خدمات میداد ،

درمورد صبحت من از سودهی ! ما یک تکنیک داریم تو حوضه مالی فایننسی اینکه مثلا شما پانصد دادید برای سه تا شیش ماه ! که واریز بشه من میام چیکار میکنم از بیس سرمایه خودت برات سود میدم مثلا مایی ۱۵ درصد همون بیس خودت ! چرا اینکارو میکنیم ! برای جذب سرمایه بیشتر تا اولین نفر که سود گرفت بتونی چندتا رفرال با خودش بیار اینجوری میتونیم بانک بیشتر جذب کنیم ! یعنی من میتونم برات طبق گفتم تا شیشماه برات پول سود بدم از پول خودت اگه ماه اول یا دوم تخریب نشدی کسی اضافه کنی ماه چهارم اینکاور میکنی ! ترک خوبی بود برای پشتبانک مثلا پروژه که خودت داری ! لکن این سیستم بصثرت نامحسوس اینجا استفاده زرد میشه ازش .

در مورد اینترنت هم الان راه ها زیاد هست باز شده میتونه برای خودش یک شسلتر خریداری کن تسویه حساب کن با شما و بقیه ! بعدش منتظر اینترنت بمونه ،

سوالی در مورد کریپتو و صرافی داشتین خوشحال میشم راهنمای تون کنم ، :folded_hands:t2:

2 لایک کرده

خیلی ممنون از راهنمایتون

2 لایک کرده

یک نکته دیگه تو ارز دیجیتال یک مدل سرمایه گذاری دیگه ای هم وجود داره .پروژه های DIFI دیفای در کل سادش کنم شبیه به سپرده گذاری های بانکی خودمونه یک ساله هیجده درصد سود این چیزها… یسری از پروژه های ارز دیجیتال قرارداد بیست روزه هم دارن یا دو ماهه و….و متناسب با زمانش درصد سود بیشتری بهت میدن … در کل شرایط خاصیه اینترنت اینروزا

3 لایک کرده

هر کجا دیدی ضربان قلب رفت بالا همونجا ببند و بلند شو ( وی این سخن را بار ها به خودش گفته و هر بار بی توجهی کرده است )

2 لایک کرده

نه این در جواب یکی از دوستان بود من همیشه sl میزارم و جابجا نمیکنم دیگه و حجم الکی نمیدم این حرف مال اوایل شروع کارم بود که داشتم تست میکردم تو دمو ببینم چطوریه و چرا اینو میگن هرجا گیج بشم یا حس کنم اشتباه کردم میزارم sl ببنده چون گاهی میاد پایین و می‌بستم و میرفت تا tp و این بدتر بود ضربان قلب دیگه بالا نمیره چون فهمیدم من هیچکاره ام من تحلیل میکنم و بازار نتیجه را میده فرایند محور کار میکنم نه نتیجه محور

1 لایک کرده

اگه بجای پیش بینی وصل شدن اینترنت

قیمت بیت کوین رو پیش بینی کرده بودم الان اینجا نبودم :neutral_face:

1 لایک کرده

سلام البته من این روش را پیشنهاد نمی کنم تجربیات خوب و بد زیادی از این نوع سرمایه گذاری دارم که در مجموع تجربیات بد ان بیشتر است

اینجور سایتها پونزی هستند یک مدت سود پرداخت میکنند یا به تعدادی از افراد سود پرداخت میکنند تا اعتماد جمع کنند و نهایتا سایت را جمع میکنند یا حساب فرد را مسدود. من در سایتی بود که دوج کوئین را 10 روزه دو برابر میکرد چند بازی دریافت کردم دفعه اخر 10000 دوج کوئین گذاشتم مسدودم کرد

رفیق دیفای یه معقوله دیگس …

اینی که شما فرمایش میکنی پروژه های پانزی یچیز میزاری بازی میکنی و این … اینهم باز یک مبحث و معقوله دیگس ….

1 لایک کرده