بله ولی دقت کن نه ۱۰۰ نه ۹۰ درصد چون ببین اگه ۱۰۰ درصد که یعنی تو ضرر نداری و از نظر من روان که نداری هیچ روانی میشی و هستی پوزش ولی تا ۸۰ حداکثر درسته چون هم روانسناسی هست هم بهتر شدن و سود و لذت هم تو ضرر و هم توی سوده
دوستانی که قصد دارن با ابزار تحریم شکن فعالیت مالی انجام بدن،خطر هک شدن حساب رو هم در نظر بگیرید
تحریم شکن ها قابلیت رصد و ذخیره فعالیت های شما رو دارن
همه چی تو این بازار ممکنه. اما مقطعی. نمیشه در دراز مدت امید داشت. سودهای هفته ای صد درصد هم امکان پذیر هست منتها نه برا همه الا شانسی
پس عقلانی رفتار کنین. تو بازار گریپتو سود 8%/15%شدنیست منتها با علم و آگاهی تو بازار فارکس این مهم میتونه تا 25%/50%هم برسه. اما کسی میتونه بهش دست رسی داشته باشه که شهامت قبول ضرر را هم داشته باشه. اصرار بر اشتباه نکنه. چیزی که علیه سلطه دیگه. امید بیمورد به برگشت سربسر نداشته باشین. وقتی باستان میرسه با خنده خارج بشین. حماقت نکنین که استاب را جابجا کنیم. از اینجا بر میگرده به ذره دیمه بره بر میگرده نه بابا تازه شروع هست فرار کن
طبق نظر شخصیم اره اما وین ریت مثلا 60 یا فوقش هفتاد.بالاتر دیگه شانسیه.اگه کسی گفت وین ریت 90 داره خب از واقعیت دوره باور نکن که اسکمه…..
شگرد معاملاتی حرف اول آخر میزنن
هلد میکنی یا تریدر میان مدتی. با اسگالپر هستی امنیت در هلد بیشتره پدر دراز مدت سود خوبی میده
و نیاز بامهارت بالا نمیخواد
میان مدت کار کنی باز هم سودش خوبه اما مهارت تکنیکال مسلط میخواد وچندان ساده نیست
اما اکه اسکالپر هستی شرایط فرق میکنه بله سودهای نجومی خواهی داشت. اما ضررهای سنگینی هم در انتظارت هست. وسخته سخته سخته مهارت تحلیل. دقت بالا سرعت عمل مسلط باخبار عکسالعمل بالا در خروج ورود تعداد بالای معاملات تقریبا دکترا گرفتن اسونتر هست تا اسکالپر شدن
ترید روزانه چطور؟ معاملاتی که فوقش چند ساعت باز میمونه. نظرتونو بگین
وین ریت ۹۹٪ امکان پذیره و بعضی تریدرها توی خواب بدست میاورند!
ریوارد ۳ هم امکان پذیره و بعضی تریدرها نه توی بیداری و نه خواب یعنی ماورا بدست میاورند!
این مواردی که عنوان کردی ربطش به صحبت بنده چی بود؟
من ماهی صد در صدم کار کردم و حسابمو رشد دادم
من معاملاتم ۱ به ۲ وین ریتم حدود ۷۰ درصده
دوستان یه عده میگن وین و ریوارد بالا رو همزمان دارن یه عده میگن افسانس منم به این نتیجه رسیدم ستاپ خودمو ادامه بدم دل به دریا بزنم با گذر زمان شاید منم ریوارد و وین بالارو تجربه کردم ولی دیگه نمیخام دنبال ستاپ کسی باشم …واقعا پذیرش اینکه یه جایی بایستی و دست نگه داری از اینکه دنبال ستاپ افسانه ای باشی یه بلوغ فکری توی تریده
وین ریت بالا که نه اونجور که الان تصور میکنی، بین 40 تا 60 درصد ممکنه.
اما تعداد معاملاتت خیلی کم میشه. همیشه باید صبر کنی تا شرایط خاصی به وجود بیاد و فقط همون شرایط بگیری.
عرض ادب…ابتدا عرض کنم که طریقه ی ساخت یک استراتژی بسیار کار دشواریع …
سیستمی که دارید رو برای ۵۰۰ معامله حداقل باید تست کنید…
یکسریا با ۵۰ تا تست کردن میگن وین ریت ما ۸۰ هست …این اشتباهه…در ۵۰۰ تست وین ریت تقریبا در میاد…
وین ریت ریوارد ۱ منطقا ریت ۵۵ تا ۶۵هستش و عالیه…
ریوارد ۲ میشه ۴۰ تا ۵۰….
من به این اعداد میگم حوزه منطق..
غیر از این دنبال چیز دیگ نگردید…عمرتون گرانبها ترین چیزیه که دارین…حرفای بقیه رو ایگنور کنید که از وین ریت ۸۰ صحبت میکنن…
اگر بتونید یک استراتژی ریوارد ۱ بسازید که در حداقل ۵۰۰ تست ، وین ریت ۶۰ داشته باشه یا این حدود داشته باشه، فوق العادست…