دوستان ریوارد بالا با وین بالا واقعا توی ترید امکان پذیره.؟

ریوارد بالا ،وین ریت بالا

چه حس خوبی میده ولی آیا ممکنه؟

اینکه ریوارد بالا بگیری ممکنه ولی اگر توقع داشته باشی وین بالا مثلا ۸۰ درصد هم باشه نه دادش گلم چون رابطه معکوس هست .

اره ممکنه

اگه پیش گو باشی و تازه پیش گوعم باشی تهش ۲ تا ۵ تا تو ماه بتونی بگیری .

سلام دوست من

من رضا کارگران هستم دبیر باز نشسته اموزش و پرورش و

مدرس Rtm و مالک چنل تریدر من در یوتیوپ و در تلگرام گروه تلگرامی trader man رو تاسیس کردم دوستان خوبی رو که همه تجربه های چندین ساله دارند و اکثرا با سبکهای تحلیلی مانند Rtm وict و اسمارت مانی کار میکنن دور هم جمع کردم

جای همه شما دوستان خالی فضا واقعا عالی خارج از هر تنش و فقط به موضوع و مقوله ترید میپردازیم

و اما در رابطه با سوال جنابعالی

من لایو تردی هامو درلحظه در یوتیوپ بصورت ان لاین قرار میدادم

و در گروه نیز همزمان با دوستان در رابطه با نحوه پوزیشن گیری بحث و مکالمه داشتم

متاسفانه تا این شرایط واقعا بد قطعی اینترنت بوجود اومد و هنوز نتونستم وصل بشیم

اما اگر با سبک درست و پلن معاملاتی درست و با برنامه وارد مارکت بشوید

انکاه متوجه خو اهید شد که برای شما دیگر نسبت ریسک به ریوارد و یا وین ریت ویا هر چیزدیگر مهم نیست

انچه که در مارکت مهم است نحوه خوانش مارکت است

که پرسه ای بسیار سخت اما شدنی است در ترید تحلیل با ترید تفا وتهای بسیار فاحش دارد

ترید مقوله ای است جدا که فقط بسته به توان و شخصیت شما دارد

که شما چقدر تاب اوری در نگاه داری یک پوزیشن داشته باشید

و اینکه ایا توانسته اید خو انش درستی از مارک را ارائه دهید

امید وارم توانسته باشم تا حدودی پاسخ درست را به شما داشته باشم

پرسه ای که در ان شما توانایی خوانش مارکت را در هر لحظه داشته باشید

دادا ترس داری طمع هم داری

هم خدا میخوای هم خرما

ی استراتژی داشته باش حتی بعضا با کمترین سرمایه طبق استراتژی یه معامله بزن روزانه

اخر ماه امارتو چک کن

طمع نکن انتقام نگیر و نترس همین

شما هر سبک تحلیلی که دوست دارید رو به طور کامل یاد بگیرید بعد ستاپ که مورد پسند و علاقتون هست و راحت باهاش ارتباط می گیرید رو مسلط بشین…می رسیم به بحث قوانین مدیریت ریسک و سرمایه که در همه متون و فروم ها هست …اما نکته مهم تکنیک های مدیریت ریسک و سرمایه هست که به سختی می تونید اطلاعات خوب و جامعی درباره اون یاد بگیرید …اگه بتوانید تکنیک مدیریت مالی مناسب با ستاپ خود رو یاد بگیرید قطعا سودهای بالایی خواهید داشت…

بسته به نظر هر شخصی متفاوته. کافیه که تو بتونی نقطه سر به سر اینارو محاسبه کنیو یه مقدار بالا ترش به محدوده معقول برسی. مثلا اگه ریوارد به ریسکت 2 هست. از وین ریت 33 درصد به بالا مثبت جمع میکنی.

ولی طبق تجربه چند سالم بخاطر فازای مختلفی که بازار مدام ایجاد میکنه داشتن وین و رر بالا باهم تقریبا نشدنیه رفیق

هر معامله دو طرف داره خریدار و فروشنده .وقتی شما میفرشی باید یکی باشه که بخره وگرنه معامله ای رخ نمیده .حالا اگر یک طرف معامله وین ریت و ریوارد بالا رو همزمان داشته باشه یعنی طرف دیگه داره وارد معامله ای میشه که اختمال کم و ریوارد پایین رو داره . ایا کسی حاضره وارد چنین تریدی بشه ؟ با ذکر این موضوع که 95 درصد بازار دست بانک ها و موسسات مالی هستش که برای یه دلار سود بیشتر کلی برنامه نویس و اقتصاد دان و برنده نوبل ریاضی و … استخدام میکنن

درود به عنوان کسی که ریاضیات محض خونده و با ترید آشنا شده بعد از 10 سال ترید: جغد باش.صبر کن برای هدفت که کمترین خطا رو داره و بعد شکارش کن.بغیر از خطای انسانی 100% اممکنه

بنظر من اصلا بهش فکر نکنی بهتره

شما خیلی راحت میتونی با وین ریت ۵۰ و با ریوارد ۲ تا ۳ یک تریدر موفق باشی البته وین ریت ۵۰ رو مثال زدم می‌تونه بالاتر و پایین تر باشه ولی با ریوارد ۲ تا ۳ میتونی برنده باشی

کلا از فکر نوک نوک نوک گرفتن و نوک نوک نوک خارج شدن بیا بیرون

نه

حتی یه ستاپ سوده هم برا خیلیا امکان پذیر نیست

سلام

بنظرتون ابزارهای تغییر آی پی پولی برای وصل شدن به سایت بروکر و متاتریدر تو این اوضاع گزینه خوبیه؟؟

تا الان کسی امتحان کرده؟؟

اره اگه پسر ترامپ باشی :joy::joy:

بستگی به ستاپ معاملاتیت داره و از طرفی دیگه بستگی به دانش تکنیکالت
ولی به نظرم اینطور ستاپ ها بیشتر وین ریت بالایی ندارند و بیشتر آدم رو خسته و نا امید میکنن.
معقول ترینش R/R 1:2 یا 1:3 هستش

تشکر دوست عزیز:rose::rose::rose:

تشکر. بسیار حرف قشنگی زدین

خب راستش من خیلی اموزشات زیاد دیدم ولی یه ستاپ خیلی راحت ساختم که توی یه زمان خاص شکل میگیره من وارد میشم روزی یه معامله میسه. یعنی چه بخوام چه نخوام فقط اونجا وارد میشم بنظرتون خوبه

ممکنه بعدا دردسر بشه شاید تغییر ایپی مداوم باعث شه سایتا نتونن تشخیصتون بدن

اگر با بروکر صحبت کنیم که شرایط اینجوریه هم باز اوکی نمیشه؟؟

عالیه.جلوی طمع خودت رو بگیری و به سبکت پایبند باشی

وقت بخیر…وین ریت و ریوارد بالا، در یک نمونه بزرگی از تعداد معاملات عملا غیر ممکنه … افرادی که وین ریت خیلی بالا دارن، عموما به نتایج کوتاه مدت نگاه میکنن…

وین ریت و ریوارد مثل یک الاکلنگ هستن …

هر قدر یک طرف بیشتر بشه، طرف دیگ میاد پایین…