میدونید بزرگترین معامله گر حال حاضر دنیا کیست و با چه سبکی کار میکنه؟

دونالد ترامپ

سبک معاملاتی او چیست؟ fear and uncertainty (ایجاد ترس و عدم اطمینان در جهان)

او با اخبار و اقداماتی که فقط خودش در اختیار داره، بزرگترین نوسان گیر حال حاضر دنیاست. یکبار با تعرفه گذاری، یکبار با جنگ، یکبار با توافق مارکتها رو بالا و پایین مکنه

2 لایک کرده

دنبال بزرگترین یا کوچکترین نباش تریدری میشه بهش گفت تریدر که بین ۵ یا ۶ سال ترید سرمایه خودش از دست نده حتی اگه کمترین میزان رشد سرمایه در سال مثلاً 4 درصد داشته باشه چند نوع تریدر داریم تریدر عقده ای که با ضرر زیاد از بازار انتقام خودشو از مردم بینوا با فروش پکیج میگیره و دوباره تریدر عقده ای دیگه که با ضرر زیاد در تلگرام با ساخت عکس سود غیر معقول میگه سرمایه خودتون بدید من ترید کنم نوع تریدر دیگه در کنار فروش پکیج و همزمان گرفتن سیگنال از کانال دیگه به زیر مجموعه گیری در بروکر و صرافی به درآمد میرسه نوع دیگه با آموزش رایگان و گرفتن زیر مجموعه در کانال سیگنال… به سود میرسه و در موردش قضاوت نمیکنم نوع دیگر تریدر خودش به سود مستمر رسیده و به دیگران رایگان آموزش میده ولی دلیل نمیشه دیگران هم سود مستمر بگیرن و نوع دیگر تریدر از طریق آموزش در یوتوب کسب درآمد می‌کنه و چپ و راست آموزش با اندیکاتور معرفی می‌کنه خودشم نمی‌دونه چیکاره هست کلا انواع مختلفی از تریدرا هستند و در آخر تریدری که به سود مستمر رسید و چراغ خاموش می‌ره جلو و هیچ تمایلی به آموزش نداره و احتیاجی هم به دریافت از پول دیگران نداره و چند دسته دیگه هم با فروش اندیکاتور و ربات که هیچ کارو برآیند مثبتی برای تریدر نداره کسب درآمد میکنن

1 لایک کرده

تریدر خوب در حد بینول اسم و رسم نداره که ما بشناسیمش

اینایی که میشناسیم پکیج فروشن و تبلیغاتی

تعداد انگشت شماری هم مث وارن بافت و امثالهم بنظر من تریدر نیستن اقتصاددانی هستن که کارشونو خوب بلدن و تو بورس مشغولن و شاید تو بستر فارکس و …هم مشغول باشن

چه کسی در دنیا میدونست که نفت قراره از 60،70 دلار به حدود 120 دلار برسه؟ چند درصد سود میشه؟ تو چند روز؟

نفت در تایم ۴ ساعته در nds بزرگان nds خبر رشد نفت را دادن و یک نفر دیگه هم فردی که خودشو براساس گن نه nds و بررسی چارت در گذشته روی قیمت و گفتن تنها کالایی هست که رشد نکرده پیشی بینی رشد نفت کرد و با در زیر نظر گرفتن وارن بافت که سهام اپل را فروخت تبدیل به نفت کردپیش بینی رشد نفت کرد با در نظر گرفتن چندین فاکتور و چون افکار خود بزرگ بینی داشت و می‌گفت مولانا شیطان پرست و اگه راست میگی برو برنامه گنج حضور رو بببن چی گفته و در امری خودشو عقل کل میدانست من ازش بدم میاد اسمشو بیان نمیکنم قیمت نفت رو 58 دلار داد من روی 58 دمو زدم 100 دلار دمو زدم قیمت 55 شد 100 دلار دمو در فارکس صفر شد ولی در صرافی xt مبلغ 5 میلیون یک هفته قبل جنگ خرید زدم روی قیمت 66 دلار و با اهرم ۴ و چون به اینترنت دسترسی ندارم بیشتر سودم پرید چون از 119 دلار ریزش کرد ولی درnds نتونستم ارتباط بگیرم و معاملات من سر به سر بود اون فرد خود بزرگ بینی تقریبا 47 روز پیش گفت جنگ نمیشه ولی من گفتم میشه ولی در جنگ12 روزه که خبر مذاکرات داغ بود همه گفتن مذاکره میشه گفت جنگ میشه که درست بود میزان سود به مقدار مبلغی هست که شما حاضرید ریسک کنی اصلا شاید سرمایه زیادی برای ترید نداشته باشی بعد در چه پلتفرم مثلاً از ۵ میلیون انتظار سود زیادی نباید داشت با اهرم ۴ بعد باید با تایید پوزیشن گرفت پلتفرم فارکس من ترسیدم ترید بزنم و به نظرم خطرناک هست شاید من بخوام اهرم ۱ بزنم ولی در فارکس ممکن نیست…. فارکس جوری ساخته شده سرمایه مردم در سریع‌ترین حالت ممکن از چنگشون در بیاره شاید من اشتباه فکر کنم چون شناخت زیادی از فارکس ندارم در حد ۶ ماه