درود به دوستان عزیز
وقت بخیر
من آشنایی دارم که در جلفا هستن و می گفتن اونجا سیم کارت آذربایجان اگه اشتباه نکنم آنتن میده.
من سعی می کنم دقیق تر بپرسم و همینطور اجاره رو خدمتتون اطلاع میدم.
مرز های زمینی ایران و آذربایجان بسته است . اینطور شنیدم
اینطرف مرز هم سیم آذربایجان گیرت نمیاد .
مرز بازرگان سیم ترکیه گیرت میاد . یکی از دوستان هم اینجا گفته بود نتش زیاد خوب نیست
ممنون تشکر ![]()
درود بی کران به همه عزیزان
از روزی که تاپیک یا موضوع همکاری در ارمنستان را مطرح کردم تقریباً یک هفته گذشته و در کل 2 روز اول را در ساعت های بیکاری نگاه میکردم تا نظرات بقیه افراد را بخونم.
امروز بعد از چندین روز تونستم آنلاین بشم و دوباره نظرات عزیزان را مطالعه کنم.
چندین نفر تماس گرفتند و بقیه هم در همین محیط چت نظرات خودشون را مطرح کردند.
عده ای پیشنهاد من را کلاهبرداری و حتی قاچاق اعضای بدن دونستند و عده ای هم پکیچ فروشی و خلاصه از این قبیل نظرات دادند و برچسب زدند.
عده ای هم همفکر بودند ولی بخاطر مشکلاتی که داشتند و دارند نتوانستند با من همراه باشند.
به هر حال از تمام نظرات خوب و بدی که توسط همه افراد دوست داشتنی داده شد، تشکر میکنم.
فرصت همیشه وجود داره اما فرصت خوب و با ارزش خیلی کمیاب هستش.
قدر لحظاتی که سپری میکنید را بدونید.
با کارت اقامت اونجا تونستید کجا ها (هم بروکر هم صرافی کریپتو) کجاها تونستید وریفای کنید و کار کنید ؟ ارتباط بانکی اونجا چطوره ؟ مالیات اینا چقدره ؟
پرسیدید شما ار آشناتون
سلام همه جا میتونید ثبتنام کنید و تایید بشید
من exness bd switch saxobank fxcm ….و چند تا دیگه کار کردم راحت و بدون مشکل صرافی ها ام همشون بجز باینس
درود دوباره
بله پرسیدم گفتند از جلفا به سمت مرز خطوط ارتباطی آذربایجان جستجو میشه و آنتن میده! همینطور گفتند اگه اشتباه نکنند خطوط ارمنستان هم آنتن میده برای اینکه مطمئن باشن قرار شد از یکی دو نفر که تردد می کنن به باکو دقیقتر بپرسن برای هزینه سیم و نت و … ولی گفتند باک سل از بقیه بهتر آنتن دهی داره
برای خونه هم گفتن توی خود جلفا حدودا با 200پیش و ماهیانه 10 12میلیون واحد 90 تا 100 متری حدودا هست و ارزونتر هم شاید بشه گیر بیارید.
اما همه اینها رو حدودی گفتن باز دقیقتر و مهمتر که همون اینترنت هست رو طی یکی دو روز دیگه اعلام می کنم خدمتتون.
از روزی که پیشنهاد همکاری در ارمنستان را دادم یک هفته است میگذره و توی این یک هفته افراد زیادی باهام تماس گرفتند و باعث شد یک هفته دیرتر به سمت هدفی که پیشنهاد داده بودم حرکت کنم.
بلاخره دیروز حرکت کردم و به تنهایی این چالش را قرار شروع کنم و امیدوارم طبق تحلیل و برنامه هام بتونم چالش را به پایان برسانم.
وقتی که پیشنهاد را در همین محیط مطرح کردم بیشتر بدنبال همراه بودم اما از اونجایی که عده محدودی منفی گرا نسبت به پیشنهاد من جبهه گرفتند و گفتند که اگر کسی تریدر باشه چرا خودش نمیره و چراغ خاموش حرکت نمیکنه!؟؟؟!
در جواب این دوستان باید ازشون بپرسم اگر همچین دیدگاه مبتدی و غیر منطقی دارید نسبت به پیشنهادات بدون شک در لوپ ترس و ناامیدی زندگی خواهید کرد.
اگر صحبت این افراد منطقی بود پس باید به افرادی مثل ایلان ماسک و وارن و حتی تریدرهای ایرانی مثل صمدپور یا آهنگری یا هر کسی که میشناسید می آمدند به ایران و به جمع شما میپیوستند و بدنبال اینترنت و بروکر خوب میبودند.
به هر حال از این لحظه پیشنهادی که داده بودم را تبدیل کردم به چالش و این چالش قرار نیست ادعایی داشته باشه فقط برای محک زدن توانایی خودم است و اینکه آیا میتونم با کمترین سرمایه در کشوری خارج از ایران به موفقیت رسید یا خیر!؟؟؟
برای همین قرار بصورت روزانه در یک کانال تلگرامی و بله فعالیت ها و چالش های ایروان ارمنستان را به اشتراک بزارم تا شاید کمکی باشه برای عده کمی که بدنبال بهانه و جرقه برای حرکت هستند.
آرزوی موفقیت دارم براتون رفیق
ممنون بابت به اشتراک گذاری تجارب این سفر
چطوری میتونم به کانالتون در بله دسترسی داشته باشم؟
از اینکه قصد به اشتراک گذاشتن مسیرتون رو دارید تشکر میکنم
امیدوارم در مراحل پیش رو موفق باشید
درود خدمت همه دوستان
سه تا موضوع هست در میان میزارم بلخره به یه سرنخ هایی برسیم.
1> همراه شدن با چند نفر برای همچین سفری شرایط شناختن هست، مثال: من با خانواده قرار سفر میزارم دیدن تدارک، چه روزی بریم ، چه ساعتی بریم، اصلا با کیا بریم مثلا پسرخاله ای. و خب با آدم جدید رفیق شدن و همراه شدن به این راحتی نیست که درجا آشنا شد و رفت.
2> به نظر من هر شخصی که نظره رفتن داره تکی عازم سفر شه و از چالش های سفر در این تاپیک قرار بده، و برای آشنا شدن و دیدن همدیگر مثلا در کشور ارمنستان در یک جایی قراری گذاشته بشه و بشه همدیگرو ملاقت کرد، و یا از چالش های سفر در همین صفحه برای دوستان دیگر به اشتراک گذاشت.
3> مهمترین موضوع پول هست.
شما از روز اول که بهتون اقامت نمیدن که بتونی باهاش در بروکری حساب باز کنی، در بانک حساب باز کنی.
از زمان ورود و درخواست اقامت حتما که زمانبر خواهد بود. در طول این زمان اجاره منزل، خورد و خوراک، کرایه، تلفن و …… هزینه کرد داره. این هزینه رو چطوری از بروکری که درحال حاضر ترید میکنی نقد کنی و به درام چنج کنی که به نظر من مهمترین موضوعه که در موردش صحبت کنیم و به یه راهکار برسیم.
مراحل ثبت شرکت و اقامت در ارمنستان طبق گفته شرکت های واسطه حدود ۳۵تا۴۰ روز زمان میبره و توی اون فاصله چند نوبت باید به اداره های مختلف رفت.پس باید این مدت رو در ارمنستان بود
مبلغی رو باید برای این کار کنار گذاشت چون مشخص نیست به سیستم یا نت پرسرعت برای ترید دسترسی داریم یا نه
بسیار زیبا فرمودی ![]()
هزینه هر شخص حداقل بالغ بر 2000 دلار هست هر جایی بخوای بری با هرکی بخوای بری . اگر توانایی کسب همچین رقمی رو در ماه داری میتونی بری کار کنی .
بنده نظر دوستان رو تا اینجا خوندم … آرزوی موفقیت برای همه تون دارم ولی بیایم حقیقت رو ببینیم ، اگر تریدر حرفهای و قوی باشیم ، مکان سکونت چه کهریزک تهران باشه چه بورلی هیلز لس آنجلس واقعا فرقی نداره چون اون تریدر حرفهای تو این شرایط اینقدر سرمایه و نفوذ داره که بهترین و گرونترین کانفینگ اینترنت آزاد رو داره ، تترش از شرکت های شخصی نقد میشه نه صرافی های دزد ما و اصلا این شرایطی که ما میزنیم تو سرمون ، براش مهم نیست ( اگر پولدار باشی ، ایران بهترین کشور برای زندگیه , چون بزرگ کشور دزد بوده و دنبال پول و همه مردم رو تشنه پول گذاشتن)…. مهاجرت برای این شغل مثل این بمونه که بگیم اگه آیفون 17 داشتم ، عکسام قشنگتر میشد ولی در اصل باید عکاسی کردن با گوشی رو حرفهای بلد باشیم ، اگه اینجور بشه یه گوشی معمولی هم کفایت میکنه .
با احترام به همه دوستان
#نظر شخصی
خیلی خوشحالم که با چنین انسان با درک و فهمی هم وطن هستم.
زیبا بود .من موفاقم با این که قراره طوفان انتقاد های اجتماعی سمت من هم بیاد .شما یا بیزنس منی (تریدری) دغدغه ت تریدته و یا موضوعات اجتماعی و مدنی و غیره دغدغه ت هستش که باید بری حقوق بین الملل بخونی و بعد هم بری سازمان های حقوق بشری /این تفکر که ما اینجا نسل سوخته ایم و جوانیمون به باد رفت و کشور مارو درک نمیکنه و ….. واقعا تفکر یک بیزنس من نیست .این حرفا و دغدغه ها (احترام میزارم ولی اعتباری ندارند برام )مال تریدر نیست .تریدر باید تو این دو ماه بی اینترنتی ۳ بار ۱۸ ماه رو بک تست کرده باشه با فراز چارت واسه وقتی که شرایط ترید درست میشه .درضمن : صاحب کارخونه شکلات آیدین تو جنگ ایران و عراق داشت کارخونه میزد و بهش گفتن دیوونه ای ؟! کشور تو جن.گه تو داری کارخونه میزنی؟!گفت : جن.گ تموم میشه .مردم مهمونی میرن و باید شکلات بخرن برای شیرینی . من میشم اونی که شکلات بهشون میفروشه .یک روز به نظرم به جای کلمه ی تریدر به این فکر کنید هدف امروزتون موضوعات اجتماعی و سیاسیه یا اقتصاد؟جواب پیش خودتونه .درمان هم پیش خودتون .
جناب رفیعی
از خوندن کامنت شما کیف کردم
فهم و خرد توی کلام شما به وضوح قابل مشاهده ست
حقیقتا توی این سایت چنین طرز فکر درستی نادره
باریکلا - واقعا تحسین برانگیزه
موفق و پرسود باشید