همکاری برای ترید در ارمنستان

عالی انشاالله موفق باشید

الان به سود دهی رسیدین؟

خود مرز سرو اینترنت داره روستاهای نزدیک مرز هم دارن اسم یکی از روستاها مرگه رش هستش و هر چی به سمت مرز حرکت کنید آنتن دهی بهتره برای خوی هم تو خود مرز رازی اینترنت هست که آخرین روستا حساب میشه بعد شهر قطور اینا رو خودم شخصا تجربه کردم و شنیدم که مرز جلفا هم همین شرایط رو داره

5 لایک کرده

مرسی از شما و راهنماییتون

با سیم کارت اون کشورها درسته؟ اگه اره، راهی میشناسی که بشه تهیه کرد سیم کارت رو؟

بله با سیم کارت اون کشور میتونید وصل بشید برای خرید در رازی و سرو ندیدم مگر اینکه برید اونور مرز از خود کشور ترکیه بخرید و برگردید. سیم کارت ترک داخل ایران تو شهر بازرگان نمایندگی داره میتونید تهیه کنید ولی برای شهرهای دیگه باید برید کشور ترکیه بخرید و برگردید. اونایی که دیدم اینترنتشون کار میکنه سیم کارتشون turktelekom هستش آنتن دهی قوی داره بقیه اوپراتورها رو اطلاعی ندارم

4 لایک کرده

خیلی ممنون از توضیحاتت، یک سوال دیگه درباره شرایط فروش، آیا مدرک خاصی مثل پاسپورت میخواد مثلا تو بازرگان برم میفروشن بهم؟ و هزینه‌اش رو اطلاع داری تقریبا؟

سیم کارت تورک سل الان 2000 لیر هست برای پاسپورت خارجی برای خودشون 1200 لیر

بسته 20 گیگ 300 لیر هزینه خود بسته و مالیات و …

خود سیم کارت سه ماه استفاده نشه میسوزه

در شهر سرو اینترنت هست اما نه در همه جاش - قطع و صلی زیاد داره - اما برای ترید با متاتریدر با فرض اینکه جایی هم پیدا کردیدکه خیلی نزدیک به مرز باشید متاتریدر اونقدر دیلی داره که عملا برای سوئین تریدینگ میتونه خوب باشه

از مرکز شهر 60 کلیومتر فاصله داره که 40 دیقه ای میشه رفت

با تاکسی از ترمینال روستایی 150 هزار تومان هزینه داره

در کل استفاده از اینترنت بین الملل هم در حال حاضر جرم هست (چه با ایلان چه با سیم کارت) ریسک اینم در نظر داشته باشید

4 لایک کرده

تو پیام رسان های داخلی هستین؟ اگه هستین پیام بدم همفکری کنیم راهی پیدا کنیم

1 لایک کرده

تجربه خرید از بازرگان ندارم ولی اینترنت سرچ کنید سیم کارت ترکیه بازرگان لینک میاره به اسم فروشگاه بابایی یا بابازاده شماره تلفن داره جزئیات رو ازش بپرسید

3 لایک کرده

تمام مشکلات delay متاتریدر هم بسته به آنتن دهی و … احتمالش هست و برای scalping جواب نمیده و این وضعیت صرفا مشکل کانکشن اضطراری رو حل میکنه خیلی روون و پرسرعت در حد حتی اینترنت گوشی هم نیستش چه برسه بخواد با فیبر نوری ۳۰۰ مگ مقایسه بشه. خلاصه این وضعیت صرفا مسکن هستش و بسیار پرهزینه در مقایسه با اینترنت اوپراتورهای ایرانی

3 لایک کرده

تو ایران تبریز کسی هست ؟؟

هستم تبریزم

این محدودیت حداقل کاراکتر هم خیلی بده

کسی که دانش ترید داشته باشه عمرا دنبال پکیچ فروشی اینجور مسایل نمیره راستش وقت نمیکنه. چراغ خاموش بی‌سر صدا راهش می‌ره فرصا من یخانمی را میشناسم که ماهانه بشود تقریبی 30%درسد دسترسی داره بمدت تو آژانس کار می‌کرد با یه پراید. سه سال کنار کشیده. والان با پول همون پراید وضعش توپه توپه هر جور هم حرف بزنی نم پس نمیده یجوری رفتار می‌کنه که اصلا چارت نمیدونه چیه حالا این میاد پکیچ بفروشه. میاد ذاجبش با کسی حرف میزنه. با آموزش میده. مگه مرض داره

3 لایک کرده

یه رزومه و سبکی که کار میکنی میدی

چهار ساله تو بازارم، سبکم شخصی سازی شده البروکس با اسمارت مانی ترکیبیه

سلام… کجا مشورت کنیم؟؟؟ آیدی ؟

بالاتر برو صاحب تاپیک شماره گذاشته

از تبریز کسی هست بریم جلفا پرس و جویی کنیم . از تبریز با قطار میریم جلفا 2 الی 3 ساعت راهه بلیط قطار هم 40 الی 50 هزار است اگه هم شد میریم از نخجوان یا شهرهای نزدیک آذربایجان سیم کارت اونجا را می خریم میام جلفای خودمون میپرسیم یه خونه اتاق ارزون قیمت می گیریم .در واقع تحقیق اولیه می کنیم

اگر تحقیقات جواب داد و جایی اجاره کردید منم میخوام مشارکت کنم

اینکه جواب داد نمیشه باید رفت پرسید هزینه کرد هم تایم هم پول هم سفر است هم پرس و جو شاید جواب نداد