دوستان تریدری که به خودشون اعتماد دارند یا به عبارتی واقعاً سود مناسبی از ترید بدست میآورند، پیشنهاد میدم که چندین نفر دورهم جمع بشیم و یک مکان ترید در ارمنستان تهیه کنیم و به فعالیت ادامه بدیم، اینطور باعث میشه هزینه ها تقسیم بشه و اگر واقعاً تریدر باشیم بدون شک میشه کارهای بیشتری و همکاری های جذابتری انجام بدیم.
سلام منم همچین فکری هست تو سرم
شما تحقیق کردین درموردش ؟
هزینه هاش حدودا چقدر تموم میشه؟
و اینکه چرا ارمنستان ؟ ( مثلا جا های دیگه نه )
سلام ارمنستان یا افغانستان یا ترکی فرقی ندار . فقط بریم ![]()
دریافت اقامت در ارمنستان و عمان شبیه به هم هست
نیازی به استخدام پرسنل بومی نداره
کشورهای دیگه حتمی باید یا طرح توجیهی مناسب ارائه کرد و یا استخدام تعداد مشخصی بومی به همراه پرداخت بیمه براشون نیازه
من درحال حاضر 6ماه دیگه طرح دارم باید بمونم ایران
اما ایده خوبیه هزینه ماهانه دست کم برای هرشخص 300دلار میشه بدون هزینه مسکن
بعد از جنگ اولی،چند نفر رفته بودن.خونه ۲طبقه دربست گرفته بودن.طبقه پایین رو تریدینگ روم زده بودن
از ایران با دریافت هزینه برای ترید و آموزش ترید،نیرو جذب کردن
مسیر خوبی هست.فکر کنم برای اقامت و ثبت شرکت
حدود ۱۰۰۰تا۱۲۰۰ دلار لازم باشه
ارمنستان بخاطر هزینه های پایین و از بابت اینکه اتوبوس هاش همیشه وجود داره و روستاهایی داره که هزینه اجاره پایینه …
از طرفی هم مردم بهتری دارند، در کل پیشنهاد اول خودم ارمنستان است.
فقط باید دونگی هزینه ها تقسیم بشه اینطور فشار و ریسک روی یک نفر نمی افته
اگه با 1000تا بشه شرکت ثبت کرد که خیلی خوبه واسه اقامت
قرار نیست فعلا کاری کنیم فقط برای شروع باید یک مدت بتونیم به اسم توریستی سفر کنیم و جایی را اجاره کنیم اگر همه چیز خوب پیش رفت اونوقت میشه در مورد گزینه های دیگه صحبت کرد.
دقیقاً ولی میشه همین 300 دلار هم تقسیم کنیم.
فقط اراده و اعتماد باید بوجود بیاد
اگر دنبال این کار هستین که من پایه ام
ترید به کنار کار ساختمونی میکنیم حقوقش 1000دلار در ماه درمیاد حداقل
فقط سه چهار نفر ادم پایه میخواد
دقیقاً و یجورایی حرف دلم را زدید، میگم نمیشه توی محیط مجازی یا چت راجعبه هدف ها صحبت کرد، فقط اینو میدونم که شرایط فعلی یک معجزه و فرصت بزرگ برای تصمیم بزرگتر است.
مثل این میمونه که هر شخصی که برای اولین بار بیتکوین استخراج کرد و صبر میکرد امروز یکی از نهنگ های بزرگ بود، شرایط فعلی و انتخاب مقصد درست و هدف گذاری درست بنظرم میتونه هر کسی را در به موفقیت برسونه.
به چه زبونی صحبت میکنن
اینم مهمه
ارمنی.انگلیسی خیلی کم بلد هستن
بهترین کارو میکنید
از من گذشته شرایط هم داشته باشم نمیرم
ولی شماها نمونید برید بخاطر جوونیتون
لذت در ریسکه
بلد کار باشی با گوشیه تو دستت هم ترید میکنی
25 سال پیش توی یک شرکتی در کریمخان زند در تهران کار میکردم که صاحب شرکت ارمنی بودند و بیشتر کارمندها هم ارمنی بودند، حتی کلیسا نزدیک شرکت بود و اگر کسی تهران باشه باید کلیسا را بشناسه.
خلاصه اینکه همشون فارسی بلد بودند و نکته جالب این بود که ارمنستان هم مثل ایران تُرک،کرد و فارس داره، یعنی تُرک ارمنستان و کُرد ارمنستان هم داریم.
در ضمن ارمنستان نسبت به ترکیه و باکو با گرجستان هم مرز است و شاید همین باعث شده باشه که توی ارمنستان هم فارسی زبان بیشتری وجود داشته باشه.
بنده خودم 38 سال سن دارم و متاهل هستم و فرزندم 13 سال داره.
8 سال طلا و جواهر سازی کار کردم از ریخته گری تا آبکاری و محراجکاری و پرداختکاری و قالب سازی….به واسطه همین شغل سنتی طلا سازی رفتم سراغ فارکس و الان 14 ساله که دارم کار میکنم ولی مجبور بودم 8 سال توی شغل های دیگه کار کنم تا دوام بیاورم.
اینها را گفتم تا هم صحبت شما را تأیید کنم و هم به بقیه عزیزان بگم که اگر کسی دنبال ترقی و رشد باشه نیاز نیست آنقدر آسمون و ریسمون ببافه و بهانه بیاره….
مهم اراده است و هدفی که دارید.
به شخصه قرار بود تنهایی برم ارمنستان اما کمی فکر کردم و تصمیم گرفتم تا ببینم آیا افرادی هستند که بخوان حرکتی کنند یا نه؟ چون یک کشور جدید بدون شک ریسک های خودش را داره و اگر تعداد همسفر بیشتر باشه ریسک ها کاهش پیدا میکنند.
ختم کلام اینکه صحبت زیاده مهم عمل کردن است، اگر واقعاً تریدر هستیم دیگه برامون فرقی نداره که کجا زندگی کنیم چون درآمد وقتی دلاری باشه و بتونید کسب درآمد کنید بدون شک به زندگی کردن در اون کشور هم عادت میکنید.
شما بهترین نوع تحلیل ذهنی رو انجام دادی برای خودت
امیدوارم همسفر خوب و همراه پیدا کنی و بتونی به هدفت برسی.