مهاجرت به کشور های همسایه برای ترید

بچه ها به نظرتون اگه مجبور بشید مهاجرت کنید

بین کشورهای همسایه کجا میرید

دبی که فلا ويزا نمیده

بقیه جاها بخاید برید کجا میرید

2 لایک کرده

فک‌نکنم دیگه جای رامون بدن!

1 لایک کرده

اردوعان راه میده :grin:

2 لایک کرده

ترکیه . چون مشکل زبان ندارم اونجا . و اینکه نزدیک

4 لایک کرده

خوشبحال شما واقعا که زبان ترکی بلدین

روسیه مسکو ولی زبونش رو هنوز اوکی نشدم. نبود اینترنت باعث عقب افتادنم شد.

ترکیه استانبول زبونش رو اوکیم ولی نسبت به روسیه هزینه زندگی زیاده.

2 لایک کرده

والا روسیه هم با ای تحریم ها فک نکنم خیلی بروکر های خوبی داشته باشع ولی ترکیه حداقل بغل ایرانه زمینی می‌شه رفت آمد بدون ویزا میشه ۶ ماه موند

انقدم ایرانی هست اگه شانس بیاری خوبش پیدا کنی ی پولی میدی رات میندازه

سیم کارت حساب بانکی

زبونش یکم مشکله

با پاسپورت ۳ ماه هست ۶ نه تا جایی که میدونم. بله مشکلات بانکی و سیم کارت رو با پول میشه حل کرد.

زبونش هم من شخصا چون ترکم بلدم و رفت امد دارم به ترکیه چون نزدیکه شهر وان ۳۰ دقیقه شهر ماست . وگرنه کلاس اینا نرفتم که یادش بگیرم.

3 لایک کرده

چندین پله جلوتری از ما خوشبحال ت

1 لایک کرده

شنیدم تو روسیه مافیا زیاد داره و با ایرانیا خوب نیستن . زیاد اذیت میکنن ایرانیارو . امیدوارم که خوب تحقیق کرده باشی . چون یکی از دوستانم دو سال بیشتر نتونست بمونه برگشت

1 لایک کرده

فعلا که هیچ‌چیزی قطعی نیست ولی خب شهر به شهر منطقه به منطقه فرق میکنه درست میگین.

ولی ترکیه ارجعیت داره برام تا روسیه.

2 لایک کرده

منم میخوام برم ترکیه
فقط ایراد کار اینجاست که اونا به مشکل زبان برمیخورن :blush:

1 لایک کرده

خطرناک ترین گزینه الان ترکیه ست
هم هر لحظه ممکن به جنگ کشیده بشه - هم هر لحظه ممکنه کل سرمایه ایرانی ها رو یه جا بالا بکشه>عین کاری که امارات کرد

دوستان تو یه تاپیک دیگه هم گفتم ، ترکیه رو از گزینه هاتون حذف کنید

من که تصمیم ندارم .ولی تو ذهنم اگه قرار باشه همچین کاری کنم بخاطر زبان اونجا میاد اول تو ذهنم .

از همسایه هم شانس نیاوردیم والا🤣

امارات همچنین حرکتی نزده این خبرگزاری های داخلی ی چی نوشتن ما وصل شدیم در حد ۱۰ دقیقه یکی ماشین خریده بود یکی رفته بود استخر هتل

همه عشق حال گفتم مگه مال تون نکشیدن بالا

اخراج نشدید گفت نه خبر ها فیکه اقامت هاشون سر جاش

2 لایک کرده

جنگ و بالا کشیدن دارایی رو قبول ندارم
اما چند متری از ایران توی مسیر فلاکت عقب تره
ارد.وغ.ان هم همون مسیر قله معروف رو پیش گرفته
رفتن فایده نداره

1 لایک کرده

تمام ایرانی هایی که ویزای گلد داشتن > یعنی نیم میلیون دلار بردن تو امارات سرمایه گزاری کردن یا معادلش ملک خریدن و بابت ش ویزای گلد {طلایی = اقامت 10 ساله} بهشون دادن و موقع جنگ خارج از امارات بودن ، همه ویزاهاشون باطل شد و حساب های بانکی شون هم مسدود شد
یعنی خونه ای که توی امارات خریدن و سندش به اسم شونه > نمی تونن برن بفروشنش چون دیگه ویزا براشون صادر نمیشه{که وارد امارات بشن} - اگه ماشین خریدن و الان ماشین شون تو اماراته > نمی تونن برن بفروشنش و اگر بتونن{وکالتی} هرکی هرچقدر مفت بخواد بخره مجبورند بفروشن که بتونن قسمتی از سرمایه شون رو بکشن بیرون{اگه بتونن}
اینا همه در شرایطیه که شخص همه مراحل رو قانونی طبق قانون خود امارات پیش رفته—سرمایه کلان برده تو امارات و در ازاش بهش ویزای گلد {بالاترین حد ویزا} رو بهش دادن
تمام شرکت ها و صرافی هایی که کاملا قانونی{طبق قانون و مجوز امارات} با ایران کار می کردن ، حساب هاشون مسدود و مجوزهاشون باطل و اقامت هاشون هم لغو شد

ترکیه هم اوضاع اقتصادی ش افتضاح شده به حدی که دو سال پیش ، شروع کرد کارخونه ی مادر {اصلی} که دولتی هم بودن به کشورهای عرب فروخت تا بتونه اقتصادش رو نجات بده
از سمت اس را ییل هم تهدید به جنگ شده {ترکیه ای که بیشترین همکاری رو با اس راییل کرده و می کنه > نفت و فولاد و… رو حین جنگ غزه و لبنان و ایران بهش میرسوند و بیشترین خیانت رو سر قضیه سوریه به ایران کرد} احتمال درگیری ترکیه در جنگ خیلی بالاست - اردغان براشون یه مهره سوخته ست {و خیلی چیزهای دیگه که اینجا جای گفتنش نیست}

احتمال ش خیلی زیاده که در جنگ بعدی از سمت ترکیه به ایران حمله هوایی {پایگاه اینجرلیک} و زمینی بشه {یعنی خودروی زرهی وارد ایران بشه} > در این صورت ترکیه برای همه ایرانی ها نا امن میشه {هم حضورشون بصورت فیزیکی هم سرمایه هاشون}

1 لایک کرده

اونام دیگه نگاهشون به ایران عوض شده

اگه بخاطر زبان میگی چرا آذربایجان نه . ترکیه ؟

ترکمنستان
بیش از اندازه بی حاشیه‌ست