همکاری برای ترید در ارمنستان

اگر راهکاری برای اتصال به نت بین الملل دارید بفرمایید

آره نت بین الملل باشه چرا باید بریم

1 لایک کرده

زندگی در یک فضای اشتراکی مشکلات خودش را داره ولی ما ایرانی ها تو این شرایط که از همه طرف داریم اسیب میبینیم باید خودمون هوای هم داشته باشیم ایده خوبیه اگر من میتونستم سرمایه گذاری کنم حتما همکاری می کردم

2 لایک کرده

اول میگی اینترنت بین المللی رو اوکی کنم بعد میگی سیاسی نیستم.اگر وابسته به جایی نباشی مثل میلیون ها ایرانی نت بین المللی نداری
تریدر فقط نت نمیخواد.اون اکسپرت و ربات هست که فقط نت میخواد.تریدر باید روان آروم داشته باشه.اگر قطع برق.آب.نت و اتفاقات پارسال روی شما اثری نداشته انتظار نداشته باش ما هم سیب زمینی باشیم و بشینیم جلوی چارت و با آسودگی ترید کنیم.من اگر همسایه ام مشکل داشته باشه شب خوابم نمیبره.در ضمن هر کشوری که حداقل حقوق شهروندی و انسانی رو رعایت کنه خیلی خیلی خیلی بهتر از جاییه که داخلش شهروند درجه دهم هستیم.اون 5 و 6 سال هم که شما میخوای انتظار بکشی تا فرجی بشه چند نسخه آپدیت هوش مصنوعی عرضه میشه و تو نشستی پای بروکرهای زپرتی که فقط برای بریدن گوش من و توعه تحریم ساخته شدن

6 لایک کرده

کسی که داره از فارکس پول درمیاره میتونه یه دستگاه اینترنت بگیره و تو یه روستای خوش آب و هوا توی همین ایران هم به خوبی زندگی کنه و هم درآمدش رو داشته باشه ، مهاجرت فقط به خاطر اینترنت حماقته به نظرم

1 لایک کرده

البته این حالت برای افرادی مناسب است که بدون فکر راجع‌به پیشنهاداتی که توسط من و بقیه می‌دن مناسبه چون هنوز نه به خودشون باور دارند و نه دوست دارند که رها بشند و به آرامش برسند.

50 درصد عموم وقتی اسم مهاجرت مطرح میشه در ظاهر ادعای خسته شدن از کشور را دارند اما در عمل فقط برای خوش گذرانی یا از روی هیجان یا فقط آزادی حجاب و گشت و گذار می‌خوان از کشور برند….

20 درصد عموم هم فقط با فکت اینکه خسته شدیم یا کلا مخالف هستند می‌خوان برند، در مجموع این 70 درصد از عموم در واقعیت حتی هزینه رفتن هم ندارند و فقط براساس یک پیشنهاد صحبت می‌کنند.

20 هم که پول و سرمایه دارند وقت خودشون را اینجا تلف نمی‌کنند و ایران را برای غارت کردن و خرج کردن در کشورهای دیگر انتخاب می‌کنند و سرمایه گذاری اصلی را در کشورهای خارج انتخاب می‌کنند…

2 لایک کرده

خریدار دستگاه اینترنت شما به شرط پایداری هستیم

1 لایک کرده

خودم پیشنهاد همکاری دادم اما آنقدر راجع‌به کاری که پیشنهاد دادم فکر کردم

پس الان چه بصورت اشتراکی و یجورایی برای کاهش ریسک و امنیت در کشور جدید بتونیم همکاری کنیم و چه خودم با همسرم و فرزندم برم، آزاد هستم.

به شخصه سعی کردم جزو 10 درصد کسانی باشم که می‌خوان رشد کنند نه اینکه با تعصب به یکسری موضاعات برای ذهن هاشون بهانه تراشی کنند تا ماندن خودشون را توجیح کنند.

کسی قرار نیست که پشت دست کسی بازی کنه بلکه یک تست و آزمایش است برای شناخت خودتون و توانایی هاتون….

هزینه بلیط از تهران تا ایروان 5400 است و هزینه اجاره در روستاها 100 دلار که میتونیم بین چند نفر تقسیم کنیم و پول بیشتری را برای ترید بزاریم.

بعضی دوستان گفتند که اگر تریدر هستید و پول درمیارید میشه توی ایران هم ترید کرد!!! خب سوال من اینه پس چرا آقای صمدپور و چندین نفر از تریدرها توی ترکیه و آمریکا و کشورهای مختلف دارند ترید میکنند؟ پس بهشون بگیم که برگردند؟؟؟

ترس مادر شکست هاست….

5 لایک کرده

این جهان،جهان دیوانگیست

اگر دیوانه نباشی برتو سخت بگذرد

پس دیوان باش….

1 لایک کرده

سلام دوست عزیز، من پایه‌ام حتی اگه نت جهانی برای همیشه تو ایران متصل بشه و اونجا مجبور به کارگری هم بشم من پایه هستم، لطفا یک آیدی برای ارتباط تو پیام رسان های داخلی بده تا بیشتر آشنا بشیم.

درود بر شما

متأسفانه پلتفرم ایرانی ندارم ولی میتونم شماره تماس بدم.

09197159615

وقت بخیر
جسارتا الان مشکل فقط اینترنته؟ چون راه حل های خیلی ارزون میتونین کار کنین با متاتریدر.

مثلا چه راهکارهایی؟

خب همین روش ها که الان وصلیم ، هزینه ش یک بیستم، رفتن هم نمیشه.
ولی اگه بحث امنیت جسمی و روانیه، بحث متفاوتیه.

شما با چه روشی ترید میکنید؟

من الان ترید نمیکنم بخاطر شرایط مارکت ولی دوستانی دارم که با کانف**یگ وصل هستن، میتونین با یه برنامه متاتریدر رو تونل کنین، حجم زیادی هم اصلا نمیبره، اگه پراپ کار میکنین این مشکلتون حل میکنه.
یا اینکه با یه بروکر که نت ملی داره و رگوله خوبی داره کار کنین.

خوب چرا توی پیامرسان های بومی یه گروه تشکلیل نمیدین پس ؟

تجربه این کار رو داشتم برای ترکیه تو یکی از ارزونترین شهرهای مرزی هزینه ثابت حدود ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ دلار هستش ماهانه. از لحاظ اینترنت شرایط اوکی به نظر میرسه ولی یک سری مشکلاتی هستش که مختص کشور مقصد هست و صرف بودن در کشور مقصد این مشکلات شامل اکثر تریدر ها میشه. یکی از مشکلات اینه که به خاطر سرمایه کم در حد ۲ هزار ۳ هزار دلار و هزینه های حدودی یکسان با این سرمایه اولیه، تریدر مجبور میشه معاملات با ریسک بالا رو انجام بده تا فقط با هزینه ها سر به سر بشه که اگر غیر از این باشه عملا برآیند منفی میشه یعنی به اندازه سرمایه اولیه باید سود کنه تا صرف هزینه ها بشه یعنی سود ۱۰۰٪ که عملا اونایی که این کاره باشن میدونن خیلی سخته شاید تو کریپتو راحت باشه ولی فارکس اینجوری راحت نیستش و اگر بیشتر از این مقدار سود کنه میشه گفت که برآیندش مثبت هست البته بازم بگم برای حساب های کوچک دو سه هزار دلاری این شرایط صدق میکنه وگرنه اگر یکی حسابش بزرگ باشه احتمالش هست با ده درصد سود هزینه هاش رو پوشش بده مورد بعدی شرایط مارکت هستش و احتمال داره در طول اقامت در کشور مقصد مارکت خیلی مناسب استراتژی شخص نباشه برای مدتی و تو این وضعیت نه تنها سود نمیکنه بلکه همچنان هزینه ها سر جای خود هستن و عملا حساب منفی میشه و دقیقا همینجا هستش که شخص در برابر این شرایط مجبور به واکنش تهاجمی میشه و باخت بیشتر میده. در کل اگر کسی سرمایه زیادی داره این کار براش میصرفه در غیر اینصورت در بهترین حالت سر به سر یا سود کوچک نصیبش میشه. تجربه شخصیم این هستش که برای این کار حساب حداقل ده هزار دلار و بیشتر خیلی بهتر از حساب های کوچک جواب میده چون اون امنیت روانی و مالی رو ایجاد میکنه ولی حساب کوچک همش فشار میاره از هر جهت. راه های کم هزینه تر هم هستن که یکیش اجاره خونه در روستاهای مرزی هستش که سیم کارت خارجی کشور هم مرز آنتن میده و میشه از اینترنتش استفاده کرد و عملا دسترسی به اینترنت دارید ولی با هزینه های خیلی کمتر در حد یک دهم کشور مقصد الان هم خیلی ها همین کار رو میکنن یا حداقل هر روز اول وقت میرن مرز تو رستوران ها میشینن و با لپ تاپشون یا گوشیشون معامله میکنن و شب که شد میرن خونشون یکی با سیم کارت خارجی خودش کار میکنه یا صاحب رستوران اینترنت خودش رو به اشتراک میزاره و یک پولی به رستوران دار میدن البته این کار برای کسایی خوبه که خونششون نزدیک مرز هستش مثلا تو ارومیه یا خوی هستن. الان هم اینترنت هر ۵ گیگ حدود ۱۵۰۰ لیر هزینش هست.

5 لایک کرده

کدام بروکر دوست عزیز؟

1 لایک کرده

ایده خوبیه/ شاید دو سال پیش این ایده رو میشنیدم میومدم/ ولی الان اصلا هیچ هیچ

1 لایک کرده

کدوم شهرها و روستاهای لب مرز الان نت دارن میشه معرفی کنینن ممنون میشم

1 لایک کرده