رو منم حساب کنین ولی قبلش یه اکانت دمو در نظر بگیرم اگه تونستیم ده درصد و اصولی پاس کنیم از بین خودمون انتخاب کنیم
دوستان مقداری تحمل کنید ببینید اوضاع به چه شکل پیش میره.به نظرم الان خیلی زوده برای گرفتن تصمیم به این مهمی.من هشت سال ترکیه زندگی کردم بهترین نوع اقامت رو هم گرفته بودم،پنج ماه پیش برگشتم ایران،که از اینجا برنامه ریزی کنم برای رفتن به امارات،که اوضاع به این شکل به هم ریخت،و در واقع برنامه هام به هم ریخت،احتمالا درصورت آروم شدن اوضاع از دوباره برگردم ترکیه.ولی در شرایط الان ترکیه که خیلی اوضاع خوبی نداره، به دوستانی که برای اولین بار میخوان تصمیم بگیرن برن ترکیه،اصلا پیشنهاد نمیکنم این کارو بکنن،چون بدجوری گرفتار میشن.اینم بهتون بگم این مبلغهایی رو که میشنوید بابت دریافت اقامت ترکیه،خیلی با واقعیت فاصله داره.اگر کسی حدودا ۵۰۰۰ هزار دلار پول اضافه داره بره سه ماه بمونه اونجا به کارش برسه بعدش برگرده،تا اوضاع کشورمون ببینیم چی میشه.اگر این مقدار پول ندارید همین جا که هستید بمونید
بهترین کار اینه جمع شیم دوره هم مثلا تهران با یک وکیل مشورت کنیم
استرالیا چطوره در مورد استرالیا اطلاعاتی دارین؟
مسیر مهاجرت با ترید نشدنی هست
باید از مسیرهای دیگه اقدام کرد
مثل : اقامت های تحصیلی،خرید ملک،ثبت شرکت،سرمایه گذاری
اینجور اقامت ها گروهی انجام نمیشه و هر شخص باید به نسبت شرایط شخصی خودش اقدام کنه
یک راهش برای گروهی رفتن :
یکی شرکت در حوزه مالی ثبت کنه و اقامت کاری برای خودش بگیره و بعد برای چند نفر(تعدادی که قانون اون کشور اجازه میده) اقامت کاری درخواست بده
محلی به عنوان تریدینگ روم راه بندازه و تریدر از ایران استخدام کنه و ببره اونجا
من نمیدونم واقعا فازتون چیه؟!
همدیگه را تا حالا اصلا ندیدید! نمی شناسید!
بعد میخوان قرار بذارید برید خارج با هم کار و زندگی کنید!
حداقل یه بار تفریحی برید هم اوضاع و احوال اونجا را از نزدیک بررسی کنید هم یه نیمچه شناختی از هم پیدا کنید.
سلام وقت بخیر من ارمنستان بودم شرکت در امور بازار های مالی ثبت کردم کارم فارکس از سال ۲۰۱۱ آنجا بودم همه چیزاشم می دونم از خونه هزینه و غیره باید ماهی ۱۵۰۰ دلار داشته باشی برای همه چیز
۲ روز بعد جنگ پولم آماده شد نتونستم برم اگر اینا توافق کنند باید رفت من ۱.۵ سال اونجا بودم لذا بردم اشتباه کردم برگشتم
اگر اینجا بجایی نرسه من با زن و بچه ام میرم
هر کی خواست بیاد باهم مشورت کنیم تا بتونیم کاری انجام بدیم
این چیزی که میگید {یکی شرکت ثبت کنه و بقیه رو ببره} نشدنیه
چرا چون باید توی اون شرکت فعالیت ثبت کنی-وقتی فعالیت ثبت کنی>اداره مالیات میاد یقه ات رو می گیره - دبی بود که مالیات ش صفر بود - بقیه جاها اینجوری نیست—بعد در چه زمینه ای می خوای تو شرکت فعالیت کنی؟
تاجیکستان{برخلاف امارات}برای ترید ، مالیات می گیره{13 درصد} > بقیه کشورها هم همینه-ترکیه هم مالیات می گیره عمان هم همینطور
ولی خوبی تاجیکستان اینه که برای خود ترید قانون مالیاتی نداره > نظر هوش مصنوعی در این مورد »قوانین مالیاتی تاجیکستان به طور خاص برای ترید فارکس تدوین نشده، اما سود حاصل از معاملات ارزهای خارجی (فارکس) و رمزارزها مشمول مالیات بر درآمد شخصی (PIT) میشود.
نکته مهم: نرخ مؤثر مالیات برای تریدرهای فارکس با درآمد متوسط، حدود ۱۳٪ است
وضعیت رمزارزها: اگر با رمزارزها معامله میکنید، سود آن نیز به عنوان درآمد سرمایهای مشمول مالیات ۱۳٪ میشود.
خب > نکته خیلی مهم : می تونید تریدتون رو بکنید و از طریق صرافی و رمزارز {واسطه ها} پول دربیارید و خرج کنید و نگید تریدر هستید – اگر هم از طرف دولت گیردادن منبع درآمد شما چیه - می تونید بگید از ایران براتون پول می فرستن یا یه سرمایه گزاری ایران کردید بهتون سود میده {مثلا اجاره خونه ای تون رو براتون می فرستن} و….
–تریدر بودن شما زمانی گیر پیدا می کنه که بروکرشما و بانکی که باهاش کار می کنید اطلاعات ارز و حساب شما رو در اختیار دولت تاجیکستان{دولتی که توش اقامت دارید} بگذاره که اگر عین ایران چراغ خاموش کارتون رو بکنید هیچ اتفاقی نمیوفته {البته از نظر من — بهتر قبلش با یه وکیل مهاجرت یا کسی که در این حوزه کاربلده مشورت کنید}
در مورد زندگی در شهری غیر از دوشنبه از هوش مصنوعی پرسیدم و تاکید کردم که خوب سرچ کنه :
به غیر دوشنبه فقط شهر ( خجند ) مشابه دوشنبه امکانات پایدار زندگی و رفاهی داره {برق اینترنت پایدار-امکانات رفاهی-وسایل حمل و نقل عمومی و…} که از نظر هزینه های زندگی خیلی فرقی با دوشنبه نداره
دو شهر دیگه > پنجک و کولاب : برق و اینترنت پایداری ندارن و امکانات رفاهی و… مناسب نیست
پس به نظر همون سکونت توی دوشنبه گزینه بهتریه {گزینه آخر و بعدی > همین خجند هست}
—اما در مورد هزینه های زندگی در دوشنبه دوباره ازش پرسیدم{تاکید کردم دقیق با منابع متعدد سرچ کن}: جواب هوش مصنوعی :
دوشنبه گرانترین شهر تاجیکستان است، اما همچنان در مقایسه با استانداردهای جهانی بسیار مقرونبهصرفه محسوب میشود.
| اقلام هزینه (ماهانه) | هزینه به دلار آمریکا |
|---|---|
| یک فرد مجرد (بدون اجاره) | حدود ۵۰۰ تا ۷۰۰ دلار |
| یک خانواده ۴ نفره (بدون اجاره) | حدود ۱,۵۰۰ تا ۲,۰۰۰ دلار |
| اجاره آپارتمان ۱ خوابه در مرکز شهر | حدود ۲۳۳ دلار (و در برخی منابع تا ۸۸۷ دلار) |
خجند (Khujand): هزینههای ماهانه برای یک نفر (بدون اجاره) بین ۴۸۵ تا ۸۴۵ دلار تخمین زده میشود. این شهر به عنوان دومین شهر بزرگ تاجیکستان، گزینهای بسیار محبوب با امکانات خوب است.
ویزای توریستی تاجیکستان برای ایرانیان : ویزای توریستی تاجیکستان قابل تمدید نیست
اما یک خبر بسیار خوب برای شما دارم: بر اساس توافق لغو روادید بین ایران و تاجیکستان (از مرداد ۱۴۰۲)، شهروندان ایرانی میتوانند بدون نیاز به ویزا و صرفاً با پاسپورت، حداکثر تا ۳۰ روز در تاجیکستان اقامت کنند. این قانون بهترین فرصت را برای سفرهای کوتاهمدت و بررسی اولیه شرایط فراهم میکند.
—–در مورد هزینه های دقیق ثبت شرکت و تفاوت ش با دبی : {جواب هوش مصنوعی}
هزینههای ثبت شرکت (تاسیس) :
فرآیند ثبت شرکت در تاجیکستان هزینه اولیه نسبتاً کمی دارد که عمدتاً مربوط به خدمات حرفهای و هزینههای اداری است.
-
هزینههای یکباره تاسیس (Sunk Costs): جمع هزینههای غیرقابلبازگشت برای ثبت یک شرکت با مسئولیت محدود (LLC) حدود ۴,۸۰۰ سامانی (تقریباً ۴۵۰ دلار) است. این هزینه شامل موارد زیر میشود:
-
هزینه خدمات حرفهای وکیل یا مشاور برای تهیه و تنظیم مدارک: ۴,۰۰۰ سامانی
-
هزینه افتتاح حساب بانکی شرکتی: ۳۰۰ سامانی
-
هزینه سردیس و مهر شرکت: ۲۰۰ سامانی
-
هزینه محضری اسناد: ۳۰۰ سامانی
-
توجه: هزینه ثبت نام دولتی (State Registration Fee) در تاجیکستان صفر است.
-
-
سرمایه ثبت شرکت (Authorized Capital): اگرچه حداقل سرمایه مجاز برای ثبت شرکت LLC، ۱,۰۰۰ سامانی (حدود ۹۴ دلار) است, اما این سرمایه در زمان ثبت نیازی به واریز و اثبات ندارد و صرفاً در اسناد شرکت قید میشود.
هزینههای نگهداری سالانه (Maintenance)
این همان بخش مهمی است که شرکت در تاجیکستان را از دبی متمایز میکند. شما موظف به انجام “بازبینی سالانه” (Annual Review) شرکت هستید، در غیر این صورت با جریمه و در نهایت لغو ثبت شرکت مواجه خواهید شد.
طبق جدیدترین گزارشها (سال ۲۰۲۶)، هزینه نگهداری سالانه یک شرکت کمفعالیت یا غیرفعال بین ۱۸,۰۰۰ تا ۴۰,۰۰۰ سامانی (۱,۷۰۰ تا ۳,۷۵۰ دلار) برآورد میشود. این هزینه شامل موارد زیر است:
-
خدمات حسابداری و مالیاتی اجباری: حتی برای شرکت بدون فعالیت، باید صورتهای مالی سالانه تهیه و ارائه شود که نیازمند استفاده از خدمات یک حسابدار حرفهای است. هزینه این خدمات سالانه حدود ۱۲,۰۰۰ سامانی (۱,۱۲۵ دلار) است.
-
آدرس قانونی (Legal Address): داشتن یک آدرس قانونی معتبر برای شرکت الزامی است و هزینه اجاره آن سالانه حدود ۶,۰۰۰ سامانی (۵۶۳ دلار) است.
نکته مهم مالیاتی: برای یک شرکت بدون فعالیت، باید اظهارنامه مالیاتی با درآمد صفر (zero filing) ارائه شود. انجام ندادن این کار جریمه دارد.
اگر شرکت را رها کنید چه اتفاقی میافتد؟
برخلاف دبی که تا زمان تمدید مجوز، شرکت عملاً بدون دردسر باقی میماند، در تاجیکستان اینطور نیست. رها کردن یک شرکت بدون انجام تعهدات سالانه، عواقب قانونی جدی دارد.
-
جریمه و عواقب قانونی: عدم انجام بازبینی سالانه منجر به جریمه نقدی، محدودیت در فعالیتهای تجاری و در نهایت لغو ثبت شرکت (انحلال اجباری) میشود.
-
ممنوعیت فعالیت اقتصادی: طبق قوانین تاجیکستان، ادامه فعالیت اقتصادی بدون ثبتنام مجدد میتواند عواقب کیفری از جمله جریمه نقدی سنگین (۵۰۰ تا ۱,۰۰۰ واحد مالی) و حتی تا سه سال حبس را به همراه داشته باشد.
-
تجربه عملی: سابقه وجود دارد که دادگاه اقتصادی تاجیکستان به دلیل مسائل مالیاتی، فعالیت بیش از ۲۰ شرکت ایرانی را متوقف کرده است. این نشان میدهد که بابت عدم رعایت قوانین، برخورد جدی صورت میگیرد.
روند بازبینی سالانه (Annual Review)
برای حفظ وضعیت قانونی شرکت، باید سالانه مراحل زیر را انجام دهید:
-
تمدید و بهروزرسانی اطلاعات: تمدید گواهی ثبت شرکت، بهروزرسانی اطلاعات مدیران و سهامداران و تمدید اجاره آدرس قانونی.
-
تهیه و ارائه صورتهای مالی: طبق استانداردهای بینالمللی گزارشگری مالی (IFRS) صورتهای مالی شرکت تهیه و ارائه شود.
-
اظهارنامه مالیاتی: حتی در صورت عدم فعالیت، ارائه اظهارنامه مالیاتی با درآمد صفر ضروری است.
-
انجام ممیزی (Audit): در برخی موارد، به خصوص برای شرکتهای بزرگتر، ارائه گزارش حسابرسی شده الزامی است. هرچند که برای شرکتهای کوچک ممکن است الزام به ممیزی کامل نباشد و ارائه صورتهای مالی سادهتر کافی باشد.
جمعبندی: تاجیکستان در مقایسه با دبی
برای درک بهتر تفاوت این دو فضا، جدول زیر را ببینید:
| ویژگی | دبی (Dubai) | تاجیکستان (Tajikistan) |
|---|---|---|
| مالیات | تقریباً صفر (به جز برای شرکتهای نفتی) | مالیات بر درآمد شرکتها (۱۸٪ از سال ۲۰۲۵) |
| حسابرسی | برای شرکتهای منطقه آزاد معمولاً اجباری نیست | برای شرکتهای بزرگ اجباری است؛ شرکتهای کوچک ممکن است مشمول قوانین سادهتری شوند |
| عدم فعالیت (Dormancy) | معمولاً بدون مشکل، تا زمان تمدید مجوز | ممنوع. حتماً باید اظهارنامه صفر ارائه شود و هزینههای نگهداری سالانه پرداخت گردد. عدم رعایت منجر به جریمه و لغو ثبت میشود. |
| فضای کسبوکار | بینالمللی، با قوانین شفاف و زیرساخت قوی | محدودتر، با پیچیدگیهای بوروکراتیک و نیاز به مشاور محلی |
| ممیزیهای دولتی | معمولاً محدود | طبق最新の قوانین، تا ژانویه ۲۰۲۷ نوعی توقف بر بازرسیهای تجاری اعمال شده، اما ممیزیهای مالیاتی همچنان انجام میشود |
نکته پایانی خودم : نترسید ، ثبت اولیه شرکت هزینه زیادی نداره - برای تمدید سال بعدش باید بیشتر پول بدید (۱,۷۰۰ تا ۳,۷۵۰ دلار) دبی هم می رفتید همین بساط رو داشتید - هزینه های تمدید و ثبت شرکت توی دبی خیلی بیشتر از این حرف هاست—فقط برای اینکه بخاطر فعالیت نداشتن شرکتی که ثبت کردید مسئله ای بوجود نیاد باید خودتون اظهارنامه مالیاتی با درآمد صفر رد کنید (ضمنا باید یه آدرس واقعی برای شرکت ارائه بدید>یعنی باید یه جایی رو اجاره کنید که از همونجا می تونید بعنوان دفتر کار-ترید-استفاده کنید>همونجا هم بگیرید بِکپید خخخ}
یادآوری بسیار ضروری : این اطلاعات توسط هوش مصنوعی بدست اومده و قطعی نیستن و باید برای اطمینان با یک وکیل مهاجرت یا کسی که کارش اینه مشورت کنید
هشدار بسیار شدید :
اگر یک ماه قبل جنگ بهتون می گفتم قرار جنگ بشه و 41 روز اینترنت ندارید و زیر موشک و بمباران باید زندگی کنید(یعنی آینده رو بهتون میگفتم}>چیکار می کردید؟ قطعا سریع برای خروج از ایران اقدام می کردید دیگه{کسایی که از ترید درآمد دارند}
الان ولی می خوام آینده رو بهتون بگم :
ما قطعا مورد حمله زمینی قرار می گیریم {از سمت مرزهای غربی} یعنی با تانک و خودروهای زرهی وارد ایران می شوند {و خب ، حملات هوایی هم ادامه داره} یعنی میان برای اشغال کامل نظامی ایران-این اتفاق قطعا میوفته
**این جنگ رو ما می بریم {مطمئن م>علم غیب دارم}**و خب عین چهل روزی که گذشت خساراتی هم بهمون وارد میشه تلفات هم میدیم{عین هر جنگی}—ولی زمان پایان جنگ ، بعد از حمله زمینی معلوم نیست {دیگه در این حد علم غیب ندارم_جدا از شوخی>جدی میگم}
پس اگر براتون ضروریه که حتما باید به اینترنت وصل باشید و خرجی خانواده گردن تونه (و از چیزی که گفتم واهمه دارید) - از الان به سرعت به فکر باشید و سریع اقدام کنید
ممنون بابت بازخورد هایی که دادید و خیلی خوشحال شدم که تنها نیستم.
برخی از عزیزان حالت تهاجمی گرفتند به پیشنهادات من و برخی دوستان در حالی که اگر با حوصله صحبت های من را خوانده باشید، متوجه میشید که عرض کردم باید برای حداقل یک ماه بصورت تستی و در اصل شناخت یکدیگر و اینکه آیا ببینیم میتونیم در کنار هم کار کنیم یا خیر؟
دوستی عرض کردند که فاز ما چیه و چطور نشناخته قراره باهم کار کنیم؟؟؟!!! خب باید جواب داد که من هم قرار نیست که نشناخته قدمی را بردارم پس یک ماه زمان برای تست اولیه و شناخت حداقلی از یکدیگر بد نیست و باز هم تاکید میکنم به شخصه دارم برنامه های شخصی خودم را میچینم تا یک بار برای همیشه تکلیف خودم را مشخص کنم اگر موفق نشدم حسرت نمیخورم و دیگه هم اسم رفتن نمیارم ولی اگر یک درصد موفق بشم آینده فرزندم را تضمین کردم.
در مورد دوست دیگری که گفتند اگر تریدر باشید هر کجا میشه ترید کرد، باید جواب داد که یا شما ترید نمیکنید یا توی بازار داخلی فعالیت میکنید.
در کشورهای پیشرفته اینترنت و ارتباط سریع با بازار جهانی مهمترین گزینه است چون صدم ثانیه سرنوشت پوزیشن شما را میتونه تغییر بده، لول1/2/3 و ساخت اکسپرت و اربیتراژ و ده ها کاری که میشه در زمینه ترید انجام داد همگی به اینترنت پایدار و پرسرعت بستگی داره…
به شخصه ایجنت هایی داشتم میساختم و ربات هایی ساختم که باید همگی به اینترنت پایدار و سرور متصل باشند، چیزی که در ایران خاکم وطنم ازم دریغ شده، توی یکسال 3 بار روانم بهم ریخته و این باید یکجا تموم بشه.
از طرفی هم اگر یک روزی روزگاری وضعیت خوب شد و تکنولوژی در کشور ایران رشد کرد اونوقت با افتخار برمیگردم به وطنم.
بابت همفکری و گفتگو هاتون ممنونم و امیدوارم موفق باشید، فقط میتونم بگم فارغ از تعصب و احساسات تصمیم بگیرید و حتی بخاطر جنگ و اینطور مسائل تصمیمگیری نکنید.
سالهاست که تصمیم به رفتن داشتم و بنظرم الان زمانش فرا رسیده فقط دنبال این بودم که از تریدم و درآمدم مطمئن بشم.
باز هم شماره تماسم را میزارم اگر تمایل داشتید همکاری کنید و ایده و فکری داشتید میتونید باهام تماس بگیرید.
09197159615
دوستان من متوجه نشدم ایا قصد شما داشتن یک همخونه برای تقسیم هزینه هست و اینکه براحتی هم بتونیم حساب باز کنیم تو بانک تا از شر این بروکرهای متغلب راحت بشیم ؟ویا اینکه بفکر مهاجرت هستید .اگر اولی مد نظر شماست که خوب مهمترین موضوع باز کردن حساب در انکشور باید روشن بشه.این مهمترین بخش این کار هست بقیه موارد از اهمیت کمتری برخوردارند چون هزینه ها تقسیم میشه ..پس اول این مورد باید روشن بشه سرعت اینترنت انقدر مهم نیست در کار ترید چون بعید میدونم حتی کشوری پیدا بشه سرعت اینترنتش از ما پایینتر باشه پس دومین نکته مهم برامون باید امنیت ان کشور باشه چون تو بعضی از کشورها با ما رفتار خوبی ندارند.نکته بعدی برای ما که متاهل هستیم هزینه و راحتی رفت و امد مهمه .وبقیه نکات مهم که باید روش بحث بشه….در این صورت رو من هم حساب کنید
واقعا فکر میکنی یه تریدر سود ساز میاد پوتین حمایتی میکنه. باید دلیل داشته باشه تا چنین کار احمقانه ای را با اقل برا خودش توجیح کنه.
اونی که راه رسمی حالا من با زیاد درک کرده. تونسته ماهانه به به سود مستمر برسه حالا فرضا20%ایا همچین کسی میاد خودش نشون میده. چه نیازی داره که خودش را بدیگران اثبات کنه اون چراغ خاموش مسیرش را میره چون میدونه همه چی در آینده از آن اوست چون یاد گرفته صبور باشه عجله نکنه. اون مقصد خوب میشناسه همچین گس خودساخته ای هرگز نمیاد پکیچ فروشی کنه یا تو تو فضای مجازی سر صدا را بندازه برعکس. چراغ خاموش راهش میره
والا شاید یکی قاتل زنجیره ایه. بدون شناخت ….
دادا پیشنهادت برا کلاهبرداری و پکیج فروشیه عالیه
ولی کسی که ترید میزنه معمولا تنها کار میکنه بابت یک سری امور معمولی روتین وارد گروه میشه
مهاجرت چرا
تو ایران اگه موتور برق نون خشک منبع اب پاوربانک کنسرو جعبه کمک های اولیه پول داشته باشی بهترین جا واسه زندگیه
در مورد صحبت اخرتون تا حدودی موافق هستم و نظر بنده نسبت به شرایط و آینده کشورم اینه که این بازی ها تا 44 سال ادامه داره….
شاید امروز این عدد دور از ذهن ها باشه و اصلا قابل باور نباشه اما وقتی که سالها از عمرمون بگذره تازه شاید بیدار بشیم.
نمیخوام ناامیدی بدم و اتفاقاً بنظرم کشور خوبی داریم اما همه چیز کشور نیست بلکه مردمان آن کشور هم نقش مهمی در اداره آن کشور دارند….
امیدوارم بقیه دوستان جبهه ای راجعبه صحبت هام نگیرند و برداشت غلطی نکنند.![]()
منکه در اولین فرصت اینترنت بین المللو اوکی میکنم و همینجا میمونم،تریدر فقط اینترنت نیاز داره ،حداقل هزینه واسه رفتن به ارزونترین کشور ۳۰۰ تومنه که با همون پول میشه واسه خودت اینترنت تهیه کنی و هیچوقت دنبال کارایه سیاسی نباشی،تریدتو بکن،هیچ کشوری به راحتی کشور خودت نمیشه،باید این مدت پنج شیش ساله رو طی کنیم،
اگر راهکاری برای اتصال به نت بین الملل دارید بفرمایید
آره نت بین الملل باشه چرا باید بریم