همکاری برای ترید در ارمنستان

آخه موضوع اینه که اگر خودت تریدر باشی نیازی به دیگران برای تقسیم هزینه ها و …نداری .

نه

شما فک نکن هر کس تریدر شد میتونه کسب میلیون دلاری داشته باشه

اینم مث مشاغل دیگه هر کس نسبت به داراییش و سوادش خروجی داره .

الان همه سوپرمارکت دارها درآمدشون یکیه؟؟

اگر غیر از این فکر کنی یعنی طمع داری و به درآمد متوسط هم نخواهی رسید

هر کاری طبق تجربه و زمان سپری شده به شما سود میده

یکی از بزرگترین مزایای فارکس اینه که وقتی پشت چارت نشستی فرق نمیکنه ایران باشی یا ارمنستان یا نیویورک . اگه برنامه ای برای زندگی آیندتون دارید حرفی ندارم ولی برای ترید لازم نیست ارمنستان یا کشور دیگه برید . در ضمن بهتره قبل از هر تصمیمی از کسانی که در اون کشورها اقامت دارند پرسو جو کنید و در جریان باشید شرایط اقامت الان با مثلا 20 سال پیش خیلی فرق میکنه . فقط برید ارمنستان دلتان برای قطع اینترنت و فیلترینگ تنگ میشه . :wink:

شما رفتین بدونید چطوره؟

درود بر شما منم 40 سالمه و متاهل هستم و فرزند دارم و اگر مایل باشید در خدمتتون هستم

ترکیه رو هم بررسی کردم و حتی ادم هایی دارم که براحتی میتونیم به نام شون حساب باز کنیم و ترید کنیم

با همین آیدی در تلگرام و پیام رسان های داخلی هستم اگر کسی قصد مهاجرت تیمی داشت در خدمتم

ارمنستان نرفتم ولی موضوعی که گفتم برای هر کشوری هست که قصد مهاجرت دارید .

شاید ایران شما با مال ما متفاوته …

شاید شما توی تمام این مدت اینترنت داشتید و به دنیا وصل بودید، حتما دلتون برای فیلترینگ تنگ میشه!

وقتی صحبت از تقسیم هزینه ها میشه قطعا باید مجردی رفت

ترکیه 3 ماه بدون ویزا میشه

این برای ترکیه هست در شهر های متوسط هرچند برای یوکسکوا هم قیمت همین رنج هست

هزینه خورد و خوراک

برای ارمنستان هم:

و

نه عزیز برادر . من هم از فارکس هم از کسب و کار خودم افتادم . توی همین کامیونیتی بروکر پیدا کردم که با نت ملی وصلند و تونستم یک کم کار کنم . مشکلات همیشه هست و باید راه حلشو پیدا کنیم .

حدودی میتونید بگید ماهانه چند دلار هزینه میشه در ارمنستان؟

من از هوش مصنوعی پرسیدم : چند تا کشور پیشنهاد داد ولی گزینه هایی رو کلا رد کرد که در زیر ، کشورهایی که رد کرده و دلیلی که برای رد کردن آورده رو میارم {ارمنستان رو رد کرده}
پیشنهاد هوش مصنوعی : 1-ترکیه 2-تاجیکستان 3-عمان
پیشنهاد و نظر خودم : ترکیه اوضاع اقتصادی سیاسی بسیار آشفته ای داره - خود ایرانی هایی که توی ترکیه اقامت دائم دارند ملک خریدن و سرمایه گزاری کردن هم سرشون به خطرهه چه برسه به کسایی که تازه بخوان برند > توصیه می کنم ترکیه رو کلا از گزینه هاتون حذف کنید {اگر برای اقامت دائم می خواید اقدام کنید}
مناسب ترین گزینه از نظر من : تاجیکستان هست - رابطه ش با ایران خیلی خوبه - زبان شون فارسیه و مشکل زبان نداری{خیلی مهمه} - با حداقل هزینه می تونی شرکت ثبت کنی{زیرهزار دلار} و با همون ثبت شرکت یک سال می تونی بمونی(کاری هم باهات ندارن-عین قبل جنگ امارات} — با زیر هزاردلار{600تا1000 دلار} میشه تو دوشنبه {پایتخت تاجیکستان!} زندگی کرد (هزینه زندگی توی تاجیکستان پایینه}
تازه اگر به شهر غیر دوشنبه بری - اجاره و هزینه زندگی ت پایین تر هم میاد
مرز زمینی هم با ایران داره و اگر شرایطی پیش اومد که دوباره همه پرواز ها لغو شد ، میشه زمینی وارد یا ازش خارج شد
عراق - گزینه خوبی نیست-چون قطعا اگر جنگ بشه عراق هم قطعا درگیر میشه ولی نت ش وصل می مونه و راحت میشه ویزاش رو گرفت و تمدید کرد{توریستی}__زیرساخت خوبی نداره
افغانستان : اگر بشه ویزای قانونی ش رو بگیری > گزینه ایه که بعید بهم بریزه و جنگ بشه و برای داشتن اینترنت ، گزینه آخر هست

{من وکیل نیستم و این اطلاعات رو از هوش مصنوعی جمع آوری کردم و این اطلاعات قطعی نیست}

امارات متحده عربی :cross_mark: عملاً غیرممکن - از آوریل ۲۰۲۶، ورود و اقامت برای ایرانیان بسیار سخت شده است. تنها افرادی که قبلاً ویزای طلایی (Golden Visa) دریافت کرده‌اند اجازه ورود دارند. ورود سایر ایرانیان ممنوع است.
پاکستان :cross_mark: دشوار - از مارس ۲۰۲۶، تمام ویزاها باید از سفارت اخذ شوند و ویزای فرودگاهی لغو شده است. اقامت دائم پس از ۴ سال اقامت امکان‌پذیر است، اما فرآیند پیچیده و زمان‌بر است.
ارمنستان :cross_mark: در حال سخت‌تر شدن - از نوامبر ۲۰۲۶، قوانین جدید اعمال می‌شود: اقامت موقت فقط یک‌ساله و اقامت دائم پس از ۳ سال. برای ایرانیان ویزای فرودگاهی وجود ندارد و باید از سفارت اقدام کنند.
آذربایجان :cross_mark: دشوار - ایرانیان نمی‌توانند ویزای فرودگاهی بگیرند و باید از سفارت اقدام کنند. فرآیند طولانی و سخت.
عراق :cross_mark: ناامن - ورود بدون ویزا (به دلیل روابط متقابل) امکان‌پذیر است، اما امنیت پایین، بی‌ثباتی سیاسی و زیرساخت‌های ضعیف، گزینه مناسبی نیست.
افغانستان :cross_mark: بسیار خطرناک - به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.
ترکمنستان :cross_mark: تقریباً غیرممکن - سیستم ویزای بسیار سختگیرانه، نیاز به دعوتنامه رسمی از داخل کشور و فرآیند طولانی.

خب این خودش مشکل خیلی بزرگیه

من چندسال ترکیه زندگی کردم

اونم به واسطه اینکه به زیبانشون تقریبا مسلط بودم ولی باز خیلی جاها به مشکل میخوردم

ولی رفتن به کشوری که زبونشونو ندونی خیلی سخته طبق تجربه میگم

پس بهترین گزینه همون تاجیکستانه

اتفاقا من چندروز پیش به شوخی داشتم بهش فکر میکردم

میگفتم هم زبانشون فارسیه

هم کشور امنی و قشنگیه

تو فکر بودن یه مسافرت برم ببینم چطوریاست

دوست عزیز از رقم هزینه ثبت شرکت و مجوز اقامت 1 ساله تاجیکستان اطمینان دارین؟آخرین قیمتی که گرفتم حدود 6400دلار برای 1 نفر و برای همراهان نزدیک نفری 1500دلار بود
درضمن امکانات زندگی بصورت کامل فقط در دوشنبه محیاست و بقیه شهرها از روستاهای ایران کمتر امکانات دارن
اینترنت گرون و غیرپایدار هست(کلا فقط چسبیدن به شاهنامه و بصورت دیکتاتوری با پروپاگاندای شدید حکومتی اداره میشه)
بعد اگر قصد اقامت دایم هست باید با احتیاط اقامت های موقت رو بررسی کرد.اکثر کشورها شهروندی نمیدن و فقط تمدید اقامت میکنن و اگر با خانواده باشیم امکان آواره شدن هست

ترکیه متاسفانه با اینکه از نظر خودم جای خوبیه اما فعلا نشدنیه

میگن تو جلفای خودمونم این امکان هست

سلام دوستان ترید رو بلدم سرمایه اولیه من کمه

اگر کسی سرمایه اولیه داشته باشه در خدمتم

یعنی سیم کارت آذربایجان تو جلفا نت داره؟