سلام بروکر من وی تی مارکتز هست دیروز میخواستم پولهامو انتقال بدم ولی در آخر پیامک تاییده رو برام نفرستادن و خطای سرمون شلوغه بعدا امتحان کنید رو هی نشون میداد
میدونید حالا باید چیکار کنم ؟
( تو بروکر استار تریدر هم ثبت نام کردم ولی وقتی خواستم وارد حسابم تو اپلیکیشن بشم اونم همین قضیه پیش اومد به شماره پیامک نفرستاد و گفت سرمون شلوغه بعدا امتحان کنید ، یعنی به خاطر جنگ نمیزارن استفاده کنیم ؟ )
آلپاری رو امتحان کن. من وسط جنگ هم حساب شارژ کردم ترید می زنم. تو این شرایط جوابه. حسابم رو با تی سی فلکس شارژ کردم. واریز ریالی به تی سی و تبدیل به دلار و انتقال به بروکر.
تو این شرایط به نظرم بهترین راهه
پشتیبانی بله هم دارن من پیام دادم جواب دادن بهم راهنمایی کردن
بعد از چند هفته تلاش امروز موفق شدیم از بروکر وی تی برداشت بزنیم . برداشت بیپ 20 بوده . ولی واریز نشد . گزارش که گرفتیم مبدا در وی تی متیک ثبت شده به بیپ 20 . برداشت هم تایید شده . ولی نه بررگشت خورد نه واریز شد . ایراد کار کجاست ؟
مساله اینجاست که ما بیپ 20 درخواست برداشت دادیم اما متیک ثبت شده . گیرنده هم بیپ 20 هست . ؟ اگر مغایرت داشته چرا برگشت نخورده و اگر طبق گفته ی پشتیبانی برداشت انجام شده چه اتفاقی براش افتاده ؟ از بین رفته ؟ به آدرس دیگه ای اگه رفته کجا رفته ؟ بالاخره مشخصه چه اتفاقی افتاده .
اگه اینطوری باشه که چطور میشه برای برداشتهای بعد اعتماد کرد که این اتفاق نیفته