نمی تونم از بروکر (وی تی مارکتس) پول برداشت کنم

سلام بروکر من وی تی مارکتز هست دیروز میخواستم پولهامو انتقال بدم ولی در آخر پیامک تاییده رو برام نفرستادن و خطای سرمون شلوغه بعدا امتحان کنید رو هی نشون میداد

میدونید حالا باید چیکار کنم ؟

( تو بروکر استار تریدر هم ثبت نام کردم ولی وقتی خواستم وارد حسابم تو اپلیکیشن بشم اونم همین قضیه پیش اومد به شماره پیامک نفرستاد و گفت سرمون شلوغه بعدا امتحان کنید ، یعنی به خاطر جنگ نمیزارن استفاده کنیم ؟ )

عزیز شما بالاخره تونستی از وی تی مارکتس برداشت کنی؟

منم مشکل شما رو دارم🙁

بروکر های شناخته کار کنید بابا

خیر سرش توی رنکینگ بروکر 17 ام دنیاس !

حاجی بد تو دردسر افتادیم خدا کمک کنه حل شه داستان الانم که اطلاعیه قطع همکاری با ایران رو داده کلا یک ماه فرصت داریم

از این شناخته تر !!

تونستی حل کنی موضوع رو خبر بده

منم همین مشکل رو داشتم با هیچ نتی نمیتونستم.

کد ایمیل میومد برام میزدم تائید موقع برداشت تائید نمیکرد

بروکر لایت فایننس

اصلا یه وضع عیجیبی شده :sweat_smile:

من از لایت کل حسابو برداشت زدم

۲تا کد ارسال میشد یکی برای ایمیل و یکی پیامک

پیامک از خارج نمیاد.تغییر دادم به واتساپ(به پشتیبانی گفتم و اون انجام داد)

داداش من اولش با اپ موبایلش تلاش میکردم چون سایت برام بالا نمیومد

اپ حتما تایید پیامکی میخواد ولی اگه از طریق سایت اقدام کنی نیازی به تایید پیامکی نداره

بعضی از کانفیگ ها سایتو باز نمیکنه ولی بعضیاش باز میکنه!

آلپاری رو امتحان کن. من وسط جنگ هم حساب شارژ کردم ترید می زنم. تو این شرایط جوابه. حسابم رو با تی سی فلکس شارژ کردم. واریز ریالی به تی سی و تبدیل به دلار و انتقال به بروکر.
تو این شرایط به نظرم بهترین راهه
پشتیبانی بله هم دارن من پیام دادم جواب دادن بهم راهنمایی کردن

احتمالا به خاطر اینه که سرورشون به خاطر تعداد زیاد برداشته مشکل پیدا کلده

به نظرم اروم باشین

وبا فوتصل مختلف امحان کنین دوباره

داداش انگار مشکل حل شد پیامک رو میفرسته

طبق اطلاعیه این بروکر که به صورت رسمی ایمیل شد فرصت برداشت از حسابها تا 8 خرداد بوده . از دیروز برداشت دچار مشکل شده .

بعد از چند هفته تلاش امروز موفق شدیم از بروکر وی تی برداشت بزنیم . برداشت بیپ 20 بوده . ولی واریز نشد . گزارش که گرفتیم مبدا در وی تی متیک ثبت شده به بیپ 20 . برداشت هم تایید شده . ولی نه بررگشت خورد نه واریز شد . ایراد کار کجاست ؟

دو ماه از قطعی میگذره

من که یادم رفته واریز و برداشت چطوری بود اصن :grin:

واریز که ساده هست از صرافی به هر بروکری . حتی ریالی هم اغلب قبول می کنند . اما برداشت همیشه ساده نیست . گااهی هفت خوان میشه

پاسخی که پشتیبانی داده و هنوز به کیف پول واریز نشده

مساله اینجاست که ما بیپ 20 درخواست برداشت دادیم اما متیک ثبت شده . گیرنده هم بیپ 20 هست . ؟ اگر مغایرت داشته چرا برگشت نخورده و اگر طبق گفته ی پشتیبانی برداشت انجام شده چه اتفاقی براش افتاده ؟ از بین رفته ؟ به آدرس دیگه ای اگه رفته کجا رفته ؟ بالاخره مشخصه چه اتفاقی افتاده .

اگه اینطوری باشه که چطور میشه برای برداشتهای بعد اعتماد کرد که این اتفاق نیفته

سلام دوست عزیز تونستید برداشت انجام بدید؟

من هم همین وضعیت رو دارم