فایل پرتابل متاتریدر 5 لایت فایننس برای ویندوز

سلام خدمت معامله‌گرهای بروکر لایت فایننس.

فایل پرتابل متاتریدر 5 لایت فایننس برای ویندوز رو آپلود کردم؛

1- ابتدا از لینکی که در زیر این پست قرار داده شده متاتریدر 5 رو دانلود کنید؛

2- فایل رو در مسیر زیر استخراج (extract) کنید:

C:\Program Files

3- سپس میتونید داخل پوشه برید و terminal64 رو اجرا کنید.

نکته: برای راه‌اندازی متاتریدر 5 این بروکر لازم بود که یه حجم زیادی رو با اتصال به اینترنت بین‌الملل دانلود کنید که من شرایطش برام پیش اومد و فایلش رو دانلود کردم. حالا با فایل پرتابل میتونید مستقیما بدون دانلود فایل‌های حجیم وارد متاتریدر بروکر بشید. نکتش اینه که حالا با داشتن ابزار تغییر آی پی، وارد حساب بروکر بشید و با سرور آسیا که جدیدا بهش اضافه شده با نت داخلی همچنان متصل بمونید.

دوستان هرگونه فایل رو از پشتیبان های تایید شده خود هر بروکر تهییه کنید

فایل های آماده ای که از افراد ناشناس دریافت نکنید میتونه شامل بدافزار هک باشه برای هک کردن حساب های شما و افشای اطلاعات شما

این دوست عزیز رو نمیگم کلااا این رو تو تریدر بودنتون داشته باشید این قانون رو

لینک خود دانلودی ک خود بروکر ارائه داده رو اینجا بزارید ممنون

https://uplod.ir/pwrkfiiam3w6/LiteFinance_MT5_Terminal.rar.htm

من همیشه از منابع رسمی دانلود میکنم

خیلی‌ها از جمله خودم برای داشتن اینترنت آزاد باید هزینه‌ی بالایی بدیم تا فایل متاتریدر 5 مستقیم روی سیستممون نصب بشه. درحالیکه میشه همون مقداری که دانلود میشه رو بک‌آپ گرفت و تو سیستم‌های دیگه براحتی اجراش کرد. اینجوری تنها هزینه‌ای که پای اتصال میافته خیلی کمتر درمیاد؛ چون فقط قراره بعد نصب وارد حساب متاتریدر خود بشید.

من دیدم کسی برای این بروکر همچین کاری نکرده و خودم اولین شدم تا بقیه سختی که خودم کشیدم رو نداشته باشن.

ممنون از شما خسته نباشید :heart:

ممنون از لطف شما ولی ما مه از قبل این بروکرو داریم چطور میشه به سرور جدید که بشه به راحتی با نت ملی کارکرددسترسی داشته باشیم . ممنون

کافیه با اون به حساب متاتریدر وارد بشید (نیاز هست که از تب File، open an account دوباره وارد حساب کاربریتون بشید)؛ خودش خودکار سرور جدید رو اضافه میکنه و با نت داخلی هم متصل میمونه.