پس از خوندن کتاب تحلیل تکنیکال John J murphy میشه به سواد ترید اعتماد کرد؟چه چیزهای دیگه ای باید انجام بشه؟
پیشنهاد میکنم اون کتاب رو بسوزونی .
این کتاب خوبیه و اگه در آینده بخواید آزمون cfte شرکت کنید یکی از منابع آزمونه. تکنیکال پایه است ولی بیشتر واسه فهم استراکچر بازار و تئوری … بعدش واسه ترید بهتره برید سراغ یه سبک مثل اسمارت مانی و ict و…
کتابیه فقط فقط برای شروع خوبه! بهتون پایه های خیلی ساده و کاربردی رو آموزش میده اما موفقیت توی ترید به اون کتاب یا مجموع کتاب ها نیست.
پیشنهاد میکنم از نوشتن یک پلن معاملاتی شروع کنید، ببینید چیا از اون نمیدونید! اونارو یاد بگیرید.
پرایس اکشن چطوره؟
آخرین فصلش یک سری سوال کرده که دقیقا قبل معاملت این سوالها رو بپرس ببین میخوای چیکار کنی شاید اون خوب باشه
پرایس اکشن که بایدبلد باشید همه سبک ها هم برگرفته از پرایس اکشن هستن . Ict مایکل رو ببینید این سبکیه که بیشتر افراد باهاش به سود میرسن بعدش در طول مسیر خودتون رو ارتقا بدید و بعد استراتژی شخصی میتونید بسازید
میتونید کتاب های روان شناسی رو بخونید راجب مدیریت سرمایه و ترس و طمع و اجرای سیستم قبل ورود به بازار حتمن بخونید
بررسی اون تکنیک های یادگرفته شده روی چارت نمادها، باید به این موضوع هم توجه داشته باشید که همه تکنیک ها روی همه ی نمادها کارایی ندارن، باید در نهایت به تکنیکالی دست پیدا کرد که روی اون نماد مشخص بیشترین بازدهی رو دریافت کرد.
به نظر من با کتاب نمیشه تریدر شد.
درسته اطلاعاتی دستگر ادم میشه ولی بهتره یه دوره خوب شرکت کنی.
اینم بدون که کتاب مزخرف خیلی زیاده؛کتاب خوبی هم باشه مترجم مزخرف خرابش کرده.
حیف اون کاغذ که حیف اون کتاب میشه
کتاب خوندن بیشتر برای مسائل روانشناسی خوبه وگرنه کسی با کتاب تحلیل تکنیکال تریدر نشده ![]()
کسی با کتاب خوندن تریدر نشده ولش کن اینارو برو بشین 10 تاا استراتژیو بک تست 4-5 سال شو بگیر
بخدا میخواستم همین رو بگم.
از کاغذهاش برای روشن کردن ذغال های منقل استفاده کن.
منم اومدم همین و بگم شما لطف کرده بودی
سعی کن کتابهای دیگه هم ترید بخونی ..بد نیست
عرض ادب…در مرحله اول من خودم اگر باشم که میگم اون فرد سمت ترید نیاد ، حالا یه کتابم خوند، مشکلی نیست به اطلاعاتش اضافه شده…اما اگر واقعا فرد نمیتونه بیخیال این داستان بشه، باید مسیر درست رو زود تر متوجه بشه و ببینه علاقه داره یا خیر..سواد منظورتون چیه؟ از نظر بنده ترکیب چندتا چیزه که یک معامله گر نیازه داره بهش…یک روش معاملاتی دقیق و درست ، فهم درست احتمالات به علاوه مدیریت سرمایه…درک این مفاهیم سخته و نیازمند گذر زمان و تجربه هستش….تحلیل تکنیکال که شما فرمودید ، جزو ملزوماته اما در کنار مدیریت سرمایه و احتمالات معنا پیدا میکنه..
به نظرم کتاب فقط در این زمان به درد میخوره:
وقتی کامل به تکنیکال مسلط شدی و حالا میتونی کتاب هایی در جهت سبک و استراتژیت انتخاب کنی تا نکته ای یادبگیری؛اینم بدون که نکته زیادی قرار نیست یادبگیری(شاید مثلا کلا3نکته در کتاب 400صفحه ای)
اینم بدونین که اون نکته کلی باید تست بشه و از فیلتر های مختلف رد بشه تا بتونی اضافه کنی به استراتژی.
همش قمار زیاد سخت نگیر ![]()