برداشت مرحله هشتم من از رابین سود با یک روز تاخیر انجام شد امروز درخواست افزایش سرمایه هم ثبت کردم
تبریک میگم اقای صالحی ![]()
اگر کسی از شرکت رابین سود اینجا هست :
لطفا متاتریدر رو هم به پلتفرمهای معاملاتی تون اضافه کنید تا مشتریان به انتخاب خودشون پلتفرم انتخاب کنند
شخصا اصلا با پلتفرم فعلی که حتی نمی دونم اسمش چی هست راحت نیستم
کار کردن باهاش مثل ترید با اعمال شاقه میمونه
فکر می کنم تعداد مشتریانی که مثل من باشند کم نباشد
سلام و احترام علی جان،
امروز که تا الان مشکلی نداشته خداروشکر، من خودم پوزیشن باز نکردم و منتظرم ولی تا الان دیلی یا تاخیر روی مارکت واچ وجود نداشت برای من. اگر مشکل تاخیر داری به نظرم یکبار clear cache کن حتما
بعد اینکه من والا خودمم به شخصه با متا راحتترم ولی تا جایی که میدونم دیگه فکر نمیکنم با وجود پلتفرم خودشون، دوباره به متا برگردن.
مورد بعد اینکه صحبتی که برخی از دوستان هم کردن با پشتیبانی، انگاری تا کمتر از یک ماه آینده بهبود های خوبی قرار هستش اتفاق بیوفته به هر حال و یه سری چیزارو اضافه کنند.
@Mmdslhi3_gmail.com
اقای صالحی سلام، تاخیر داشت امروز؟
اگر داشتیم که من پاک کنم پیاممو.
چون دیسلایک دادید بگید که اگر اشتباه میکنم من درست کنم به هر حال پیاممو
به هر حال شاید شما عزیزان بیشتر از من پای چارت هستید و من اشتباه دارم میکنم.
منم امروز تستش کردم. واقعا …است. معامله باز میکنی بعد روی چارت نشون نمیده!
من دیدم عه معامله ما کو! دوساعت زیرتخت نگاه کن اونور نگاه کن اینور نگاه کن، خواستم برم خونه همسایه در بزنم،
بعد دیدم نههه باید بری در قسمت معاملات تا ببینی! استاپ مستاپم باید دستی تایپ کنی!
به پشتیبانیش گفتم میگن آره قراره در آپدیت جدید این موضوع را حلش کنیم. خب تا آپدیت جدید بیاد ما به ۷۰ روش نوین چیز نمیشیم آیا …![]()
سلام آقا نیما
وقت بخیر
آقا یه آپدیت از اون چالش فول فاندی که داشتی برامون عکس بذار
تا روحیه باشه برا ما که اول راحیم
سلام و احترام،
چشم میزارم ولی راستش امیدی به پاس شدنش ندارم. به نظر خودم وقت کم آوردم ولی حالا باید دید چی میشه انشاالله. با دعای شما دوست عزیز البته امیدوارم پاس بشم ![]()
سلام اقا نادر،
بله درست میفرمایید. متاسفانه خطوط رو نشون نمیده فعلا. توصیه میکنم یک اکانت دمو داشته باشید روی متاتریدر و پوزیشن هارو یکسان وارد کنید تو هر دوجا، بعدش از همان چک کنید و فعلا فقط پوزیشن وارد کنید توی پلتفرم. کاریه که خودمم انجام میدم الان.
یا اینکه از قابلیت long/short چارت استفاده کنید که گیج نشید ![]()
درود و با احترام
نظرم در مورد پراپ رابین سود«کــ%100ـــاملا منفیه».
میخوام وارد پوزیشن بشم، تایم فریم یک دقیقه اصلا تکون نمیخوره!!! میرم ۵دقیقه، می بینم فرصت از دست رفته! یک دقیقه راچک میکنم می بینم کندلهای جدید را اصلا نشون نمی ده!!!
به نظرم چالش مفتش، مفت هم نمی ارزه. وقتتون را با این نوع پراپ ها تلف نکنید.
سلام و احترام اقا نادر،
اگر دقت کرده باشید، تو سایت نوبیتکس هم که تشریف ببرید این مشکل وجود داره و این کلا مدل چارت بایتیکل هستش که کندل هارو به سرعت متاتریدر نشون نمیده.
کلا بهترین کار همونی بودش که بنده قبلتر عرض کردم خدمتتون.
شما به چارتش فعلا تا پیشرفت و رفع کامل نقص هاش توجه نکن و با متاتریدر کار کن یا تریدینگ ویو؛ بعد تو پلتفرم پوزیشنت رو وارد کن. این روش رو خودمم انجام میدم.
البته حقیقتا یه وقتایی هم کندل هاش سرعتش خوب میشه و یه وقتایی هم مثل الان که فیلم فرستادی، کند میشه که کاملا به حق میفرمایید.
اگر هم کلا بیخیالش شدی که مشکلی نیست خب هر طور صلاح میدونی عزیز. بنده هم فعلا ترجیحم اینه تا هفته آینده که قراره ورژن جدید بیاد، صبر کنم و خریدی انجام ندم.
موفق و موید باشی ![]()
اطلاعیه زدن که قراره تا اخر این هفته یا هفته جدید اپدیت پلتفرم بیاد
من2 تا حساب ریل غیر فعال دارم الان بیشتر از یک هفتس که منتظرم حساب بدن بهم گفتن باید منتظر بمونی تا اپدیت پلتفرم بیاد بعد حسابت فعال میشه
یکی دیگه از عجایب رابین سود اینه که نماد طلا که در این ساعت در تمام بروکرها هنوز باز هست در رابین سود بسته است!
سلام و احترام،
خیلی وقته قانونش رو گذاشتن و اطلاعیه اش هم هستش. بسته نیست بزرگوار، فقط شما از ساعت 12 شب الی 2 نصف شب نمیتونی پوزیشن باز و بسته کنی وگرنه مارکت بازه.
علتش هم به خاطر گپ مارکت بودش که فکر کنم یه عده ازش سواستفاده میکردن و الکی سود های عجیب میگرفتن.
از همون تایم هم دیگه پلتفرم غیر فعال شده حالا توی تماس تلفنی دیروز به ما گفتند که برای دوشنبه دوباره قابل استفاده میشه
سلام و درود، بله دوشنبه گفتند باز میشه تو کانال هاشون
ما امروز یه حساب جدیدگرفتیم ببینیم از فردا چطور میشه وضعیت ![]()