تجربه استفاده از پراپ رابین سود

البته درست میگی!، این جمله من هم نظر شخصی هستش.

بخصوص بعد از مدتی کار و دیدن و حس کردن نظم و انضباط و دیسیپلین این شرکت که همه چیش سر جایش هستش.

2 لایک کرده

حقیقتا از نظر من اینکه بگیم کدام پراپ خوبه و کدام بده، اشتباه محضه. هر پراپی که تا الان خدمات درستی داشته و حداقل تا یک سطحی تونسته خودش را ثابت کنه، دیگه به نظرم تایید شده است. بعدش شما دیگه چه بخوای و چه نخوای، ریسک میکنی و خرید میکنی ازشون. هیچ پراپی قطع به یقین عالی و بدون نقص نیست و مهم فقط اینه که شما اگر تونستی، سود بگیری و بعدش با سودت، روی چالش های جدید کار کنی. اینطوری ریسک رو پایین میاری.

حالا باز خیلی ها هستند که کلا دوست دارند بگن فلان چیز بده و نمیشه و این حرفا. الان خود من 70امین روز چالش فول فاندم هستش. الان ببخشید من چطوری تونستم کار کنم و بقیه چرا نتونستند؟ اینکه بقیه نتونستند دلیل میشه فلان شرکت بد باشه؟ خیلی شرکت ها از بعد قطع شدن اینترنت تا یک ماه قطع بودن، ایا اوناهم بد هستند؟ نه دیگه. هر شرکتی یه سری مشکلات داره ولی مهم اینه رفع بشه!

خلاصه کلا خیلی ها دوست دارند خودشون رو درگیر مقایسه کردن بکنند و وقتشون رو اینطوری هدر بدن. منم حقیقتا هیچ وقت نمیگم فلان پراپ رو بخرید. همیشه رایگانشو میگم که یه وقت مدیون کسی نشم الکی.
اقاجان شما با هر پراپی که دیدی راحتتری کار کن و سودت رو بگیر بره. هیچ شرکت پراپی حداقل تو ایران قسم نخورده که اسکم نباشه یا پرفکت باشه. خلاصه همه چیزو سختش میکنن واسه خودشون :sweat_smile:

2 لایک کرده

دقیقا منم صرفا تجربه خودم رو میگم و تصمیم گیری رو میزارم به عهده خود فرد مقابل مدافع کسی هم نمیشم که بعدا نگن آقا چرا جانب داری یک طرفه میکنی خداروشکر دانش همه عزیزان هم بیشتر شده دیگه میتونند خودشون سبک و سنگین کنند مشکلات رو ما هم منکر نیستیم فقط خوبه که مجموعه مقابل مسولیت پذیر باشه

2 لایک کرده

دقیقا درست و صحیح میفرمایید. درود بر شما. بهترین کاره واقعا :rose:

2 لایک کرده

می خواستم تازه برم تو کارش. حداقل اون رایگانه رو

خوب شد گفتین🙏

2 لایک کرده

سلام و احترام،
شما برید تو کارش یا نه، چیزی از دست نمیدی اصلا. صرفا یه تجربه اس که تصمیمش به عهده خودتون هستش.
مورد آقای طاهرخانی هم عجیب بود و درست شد خلاصه. صرفا انگار یک باگ بود که حل شد.
و اینکه اگر رایگانش رو اول تهیه نکردید، چیزی خرید نکنید لطفا. چون قوانینش رو باید بلد باشی.
موفق و موید باشی :rose:

1 لایک کرده

سلام

احراز هویتش عجیب غریبه

رضایت ولی رو خواسته😂

2 لایک کرده

مگه زیر 18 سالی؟ اگر نیازه که خوبه. ببخشید ولی من کم مورد ندیدم کارت پدر رو برداشتن، رفتن باهاش کلی خرید کردن واسه پابجی و کالاف و این چیزا :sweat_smile:
اینکارو میکنن که واسه خودشون دردسری به وجود نیاد خلاصه

1 لایک کرده

نه بابا واسه خودم یه پا پیرمندم دیگه :grin:

گفته یک تعهدنامه را پر کرده و آنگاه آن را در دست راست گرفته و کارت ملی را در دست چپ نگه دارید و عکسی از صورت در این وضعیت تهیه نموده و ارسال نمایید :joy:

1 لایک کرده

اهااااا، سرکار گذاشتی منو؟:sweat_smile:
من احراز هویتش رو خیلی وقت پیش انجام دادم سر همین فکر کردم جدا همچین چیزی گذاشته
این حرکت رو سر نوبیتکس هم من انجام دادم.
یک سیستم مرسومی برای احراز هویت هستش خلاصه. سخت نگیر در کل :sweat_smile: :rose:

1 لایک کرده

والا من یادم نمیاد جایی تعهدنامه به این شکل داده باشم.

پر کن عکسشو بفرست عجیبه. حس زندانی بهم دست داد خوبه نگفته عکس از نیمرخ هم بده :grin:

1 لایک کرده

نه ببین حالا جدیدا نمیدونم چیکار کردن. شاید اینطوری شده که تصویر ریکورد میشه. ولی قبلا همینطوری بود. من عکس هامو سیو هم دارم تو سیستمم که کاغذ و کارت ملی بدستم :sweat_smile:

1 لایک کرده

ریکورد ویدئو ازین بهتره والا

هر کاری می کنی تعهد نامه که دستی نوشتی و همینجوریشم کمرنگه یا حتی کارت ملی واضح نمی افتن تو عکس

1 لایک کرده

slm

alan baze baraye man va moshkeli nadare

albate payamet bara 3 rooz pishe

bebakhshid :smiling_face_with_tear: :see_no_evil_monkey:

2 لایک کرده

همین الانم که گفتی واسه امروز اوکیه

2 لایک کرده

از دوستان کسی حساب ریل داره اینجا؟

3 لایک کرده

شما خودت :grin:

دور از شوخی من یکی از نزدیکانم داره ریل 2کا