آخرین اطلاعیه‌های پراپ سرمایه گذار برتر

قطعی هایی ک داره اتفاق میافته به نت کشور مربوطه نه سرور sgb

بهترین سرور ge هست بسیار استیبل هست من با نت پرو ندیدم یک بار هم قطع شه

سرور های ir رو نت ملی هست هر وقت قطع شد یعنی نت شما بین نت بینل و ملی در رفت و امد هست سریع بندازید رو ge

اینجوری زیاد اذیت نمیشید

نه داداش من الان حساب ریل دارم روی بروکرم

قطعی نداره

سرور سگب مشکله عزیز

حالا مهم نیست ولی کاش خب یه اطلاعیه بده

منم خیلی قظع وصلی دارم از اون پایین سریع سرور رو دستی تغییر میدم درست میشه اما واقعا واسه اسکلپ خیلی داستانه … از وقتی نت ملی بود وصل شد همش اینجوری میشه SGB

منم همینو میگم

در اصل وقتی نت ملی بود باید میگفتیم مشکل زیرساخته نه الان

ولی خب برای کسایی که تایم بالا کار میکنن باز مشکلی نیست

آقا طلا توو سرمایه گذار برتر یه لحظه رفت تا ۳۰۰ دلار :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: وات د فاز

:bell:اطلاعیه موقت*

معامله‌گران عزیز، به اطلاع می‌رساند، امروز 25 ژوئن ، در ساعت 12:55 (به وقت بروکر)، یک شدو غیرواقعی (Price Spike) در نمودار طلا (XAUUSD) کندل (1دقیقه) مشاهده شد.

:up_right_arrow:این رخداد، ناشی از یک اختلال لحظه‌ای ناخواسته در فید قیمتی (Price Feed) دریافتی از سوی ارائه‌دهنده نقدینگی بوده و ارتباطی با عملکرد داخلی پلتفرم «سرمایه‌گذار برتر» ندارد.

:six_o_clock:متخصصین ما در حال پیگیری این مورد از ارائه‌دهنده مربوطه می‌باشد.

:star:نیازی به ثبت تیکت نیست.

:e_mail:معامله‌گرانی که دقیقاً در زمان وقوع این رخداد، معامله باز روی نماد XAUUSD داشته‌اند، یا در اثر این شدوی غیرواقعی متضرر شده‌اند، نیازی به ثبت تیکت ندارند.

:check_mark: تمام حساب‌های مشمول به‌صورت خودکار بررسی می‌شوند و در صورت اثر مستقیم این رخداد، اصلاحات لازم به صورت اتوماتیک بر روی حساب انجام شده و بالانس حساب اصلاح خواهد شد.

:desktop_computer:در صورت نیاز احتمالی به ثبت تیکت از سوی معامله‌گران، اطلاع‌رسانی لازم از طریق همین کانال رسمی انجام خواهد شد.

با احترام
:bar_chart:سرمایه‌گذار برتر

دوستان به رونمایی بزرگ که پراپ سرمایه گذار برتر کلیپ تبلیغاتیش رو گذاشته

به نظرتون چی میتونه باشه؟ :grinning_face:

حساب ۱ میلیون دلار😍

400 هزارتا شاید

یا افزایش تعداد حساب فعال وحدامثر مبلغ حساب فعال رو افزایش بدن هم عالیه

دوستان وقتتون بخیر بلاخره من بعد کلی بالا پایین کردم این تاپیکا متوجه نشدم سرمایه گذار برتر خوبه یا بده؟ من تاحالا تجربه پراپ نداشتم و نظرات اینجا واقعا ضد و نقیضه.

یعنی فقط و فقط با سرمایه گذار برتر شروع کن بعد ک تونستی دوتا حساب فعالت ببری ریل و هی افزایشون بدی تا حجم 250 هزاردلار بعد به فکر کار با شرکت های دگ هم باش تمام

سلام عزیزان وقت بخیر.
اسپرد طلا برای شما هم تو sgb حدود 3.8 شده؟ خیلی زیادتر شده نسبت به بقیه بروکر ها

بله دقیقا همینه. خیلی زیاده نسبت به بقیه بروکر ها

سلام دوست عزیز… باید پروکسی خود متاتریدر ویندوز رو غیر فعال کنی…همین