منم خیلی قظع وصلی دارم از اون پایین سریع سرور رو دستی تغییر میدم درست میشه اما واقعا واسه اسکلپ خیلی داستانه … از وقتی نت ملی بود وصل شد همش اینجوری میشه SGB
معاملهگران عزیز، به اطلاع میرساند، امروز 25 ژوئن ، در ساعت 12:55 (به وقت بروکر)، یک شدو غیرواقعی (Price Spike) در نمودار طلا (XAUUSD) کندل (1دقیقه) مشاهده شد.
این رخداد، ناشی از یک اختلال لحظهای ناخواسته در فید قیمتی (Price Feed) دریافتی از سوی ارائهدهنده نقدینگی بوده و ارتباطی با عملکرد داخلی پلتفرم «سرمایهگذار برتر» ندارد.
متخصصین ما در حال پیگیری این مورد از ارائهدهنده مربوطه میباشد.
نیازی به ثبت تیکت نیست.
معاملهگرانی که دقیقاً در زمان وقوع این رخداد، معامله باز روی نماد XAUUSD داشتهاند، یا در اثر این شدوی غیرواقعی متضرر شدهاند، نیازی به ثبت تیکت ندارند.
تمام حسابهای مشمول بهصورت خودکار بررسی میشوند و در صورت اثر مستقیم این رخداد، اصلاحات لازم به صورت اتوماتیک بر روی حساب انجام شده و بالانس حساب اصلاح خواهد شد.
در صورت نیاز احتمالی به ثبت تیکت از سوی معاملهگران، اطلاعرسانی لازم از طریق همین کانال رسمی انجام خواهد شد.
دوستان وقتتون بخیر بلاخره من بعد کلی بالا پایین کردم این تاپیکا متوجه نشدم سرمایه گذار برتر خوبه یا بده؟ من تاحالا تجربه پراپ نداشتم و نظرات اینجا واقعا ضد و نقیضه.
یعنی فقط و فقط با سرمایه گذار برتر شروع کن بعد ک تونستی دوتا حساب فعالت ببری ریل و هی افزایشون بدی تا حجم 250 هزاردلار بعد به فکر کار با شرکت های دگ هم باش تمام