برای ورود کد یک بار مصرف به جی میل ارسال میکنه بخاطر همین من نمیتونم وارد حسابم بشم
شما تونستید وارد بشید ؟ راهی هست که کد یکبارمصرف به همراه ارسال بشه ؟
برای ورود کد یک بار مصرف به جی میل ارسال میکنه بخاطر همین من نمیتونم وارد حسابم بشم
شما تونستید وارد بشید ؟ راهی هست که کد یکبارمصرف به همراه ارسال بشه ؟
با سلام راستش من تا حالا تجربه استفاده از این پراپو نداشت قابل اعتماد هس حساب بگیرم؟
با تشکر
نه متاسفانه باید ازین گیگی ها بخرید
خب پرداخت سود داشته و ریجیکتی بی دلیل تو پراپچک ندیدم
از طرفی جز این و در حد این پراپ معتبر الان وجود نداره
میترسم بشینم چند ماه دیگه دست دست کنم همین هم بعدا دسترسی نداشته باشیم
مگه یه نفر تاپیک نزده بود دسترسی با نت ملی فراهم شده فن افیکس؟
جسارتا همه توی این گروه ها داریم به همدیگه کمک میکنیم تا زندگی بهتری داشته باشیم و این قابل تقدیره ولی این توهین ها هیچ توجیحی نداره .
کدوم تریدر معروف پشتش هست؟
جایی یا کسی رو سراغ داری مطمعن باشه واسه خرید چون فیک زیاده
داداش بیا پایین تو رو قران سرمون درد گرفت اگه کسی دو کلمه هم از ترید بلد باشه میفهمه قوانین رابین سود به شدت چرته و فنیفیکس قوانین معقولی داره اگه نمیخوای اینو بفهمی مشکلی نیست برو موفق باشی از رابین سود سودتو بگیر
شما همون دوست عزیزی هستی که توی رابین سود کار میکنی؟؟؟ببین وقتی راجب فنفیکس و قوانینش این حرف رو میزنی من بهت شک میکنم….دقیقا کدوم قانونش سخته و غیر شفاف؟؟؟غیر شفاف ترین قوانین رو رابین سود داره توی تمام پراپ ها بنده به عنوان کسی که 15 سال سابقه مفید تریدری دارم این حرف رو میزنم
رابین سود که قانون 70 درصد رو داره یعنی شما عملا باید 5 روز معاملات سود ده داشته باشی با سقف روزانه 2.3 درصد.ای پی مشترک رو که همه دارن و اصلا جزو قوانین معامله گری نیست
ولشون
هر کی هر جا دوست داره کار کنه
سوال اینه آیا این فینفنیکس دمو داره ؟
درتلگرام از sakaramieed گرفتم فعلا داره کارمیکنه
آره حساب دمو داره تو این تاپیک هست:
با شماره موبایل تست کنید
مشکل همینه
خودش دو کلمه از ترید نمیدونه
اگر کسی هم جوابشو بده ناراحت میشه
دوس داره همه مثل خودش ابله باشند تو ترید
فنفیکس دومین پراپ معتبر بازار هست بعد از سرمایه گذار برتر
جناب آهنگری مدرس دوره صفر تا هزار