فروش فوری مانیتور تریدینگ

من نمیدونستم اینجا سرمایه خیرات میشه . تئصیه میکنم جایی هم سرمایه میداد کسی پراپ فرم رو امتحان کنید تا خدایی نکرده شرمنده کسی نشوید . حضور من در ایران بروکر بعنوان اولین نماینده بروکر لایت فایننس با اهداف آموزشی بوده تا این ساعت . چیز دیگری دیدید ؟

مایل بئدید خودتون رو معرفی کنید : تحصیلات چه هست ؟ قبل از ترید کجا اسنایپ میکردید ؟ بروکر خاصی میشناسید ؟ نماینده بودید ؟ …

خودتون رو بیشتر از این سخره مردم نکنید علی اقای عزیز و سمیرا خانم نه چندان محترم

فکر کنم بازار بدجوری خرابتون کرده. مشکل خودتون رو که توانایی کار تو این بازار رو ندارید روی سر دیگران خراب نکنید. فقط برام سواله که شما زندکی نداری اینقدر اینجا فعال هستی وقتی تو بازار نیستی؟

گاهی اوقات شک میکنم که یکسری افراد واقعا تریدر هستن یا بیکاردوله که فقط می‌تونن بیکار باشن و فضولی در کارهای دیگران کنن ،حداقل فضولی میکنید و جواب نمی‌گیرید بس کنید .

درووود بر تووو درووووود

سلام . ببخشید اسم این اندیکاتور چیه؟

اندیکاتور پول تو جیب بقیه بره تو جیب امامی نجاد

متوجه نشدم منظورتونو

نمیدونی که طرف دزده! چمیدونم ولی بقیه بهش پول دادن پولشونو گرفته انگار ولی نمیدونم چرا باید پول بدن به کسی! ولی اینم انگار کم نیاورد بیشتر پولارو گرفت

بعد یچیزی راجب اینیچزا بگم

کسی که سبک داشته باشه اندیکاتور و اکسپرت وقتی ببینه روزانه حداقل ۱ درصد سود مطمئن میده هیچ وقت نمیاد به اشتراک بزاره و خودمم قبول ندارم و مهم ترین چیز

شلوغ کردن چارت ترکیب کردن هزار اندیکاتور و نقاشی کشیدن توی چارت باعث سودده بودن نمیشه

مثل این امامی نژاد فکر نکن که رفته برای خودش اتاری درست کرده تو چارت :joy: کم مونده بهش پدافند و موشک اضافه کنه:prayer_beads:

اهان نه من کلا اندیکاتور نصبب میکنم ببینم خروجیشون چطوریه گلچین میکنم

این کروکوبات اندیکاتور اسکم بود و امامی نژاد هم کلاهبردار ازاب درومد و اکانتش مسدود شد